Horoscop

Horoscop săptămânal: 12 – 18 ianuarie 2015

Săgetătorii își încep săptămână în forță, în timp ce fecioarele sunt mai indecise. Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

Săgetătorii își încep săptămână în forță, în timp ce fecioarele sunt mai indecise. Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână!

Horoscop săptămânal Berbec

Berbecii simt că nu au suficient timp pentru a-și duce la bun sfârșit toate planurile propuse. Aceștia nu trebuie să se lase cuprinși de disperare, ci trebuie să ia totul pas cu pas. Vor vedea că în cele din urmă vor avea succes. Alți berbeci sunt în căutare de noutate, își vor face poate hobby-uri noi sau vor alege să se gândească mai mult la nevoile personale, și astfel vor decide să facă niște schimbări radicale. Din păcate unii berbeci pot avea parte de anumite dezamăgiri din partea celor din jur, lucru care îi face să-și dea seama că în cazul anumitor persoane, aparențele înșeală. În weekend alege să petreci mai mult timp cu persoana iubită, deoarece te va ajuta să treci mai repede peste supărări.

Horoscop săptămânal Taur

Taurii care s-au aflat într-o pasă mai proastă au toate șansele să scape de ea în această săptămână. Trebuie doar să fie mai atenți la tot ce se întâmplă în preajma lor și să se implice în tot mai multe activități. Alți tauri simt nevoia să se regăsească și meditează mai mult în această săptămână. Este foarte benefic pentru ei acest lucru, căci doar astfel își vor da seama de ceea ce vor cu adevărat. La muncă se anunță mici conflicte de colectiv, însă nimic serios. Încearcă să nu mai bagi în seamă micile răutățile ale colegilor și nu te lăsa provocat/ă. În cele din urmă vei vedea că cine seamănă vânt, culege furtună și totul se va întoarce împotriva lor.

Horoscop săptămânal Gemeni

Gemenii care în această săptămână trebuie să susțină un proiect, sau au vreo lucrare importantă, un interviu, etc, trebuie să dea dovadă de mult profesionalism, ambiție și să nu se lase afectați de emoții. Vor vedea că în cele din urmă totul se va sfârși cu bine. Din punct de vedere sentimental, cei care nu sunt implicați în nicio relație, își doresc tot mai mult să-și găsească partenerul. Simt că acum a sosit momentul să se pună la casa lor și vor face tot ce le stă în putere să-și îndeplinească această dorință. În ceea ce privește invesțiile, în această săptămână încearcă să te abții, deoarece din acest punct de vedere nu vei avea prea mare succes.

Horoscop săptămânal Rac

Racii încep această săptămână în forță și simt că nimeni nu îi poate opri din drumul lor. Cei care aveau anumite probleme de rezolvat, se decid să nu le mai amâne și doresc să le soluționeze în această săptămână. Racii care au probleme sentimentale, tot în această săptămână se vor decide dacă vor continua relația în care se află sau îi vor pune capăt. Înainte de a lua orice decizie, trebuie să pună în balanță atât părțile pozitive cât și pe cele negative, să fie realiști și toleranți, pentru a obține cel mai bun răspuns. Aceștia trebuie să învețe să fie mai receptivi la probleme persoanei iubite și la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop săptămânal Leu

Leii își încep săptămâna cu achitări de datorii, însă au parte și de negocieri aprige în urma cărora care trebuie să câștige! Acestora le este greu să se concentreze, făcându-și griji inutil. Cel mai bine este să se detașeze și să se mai gândească și la propria persoană. Sănătatea trebuie adusă și ea în prim plan, deoarece nu i-au mai acordat importanţă în ultimul timp. Unii lei simt că s-au plafonat și se simt prinși în rutină zilnică. Aceștia nu trebuie să se descurajeze deoarece în cele din urmă va răsări Soarele și pe strada lor. În această săptămână este de preferat să evitaţi călătoriile și să vă rezumați doar la cele importante.

Horoscop săptămânal Fecioară

Fecioarele sunt indecise în această săptămână. S-a întâmplat ceva ce le-a făcut să iasă din perfecțiunea cu care sunt obișnuite și acest lucru le nemulțumește peste măsură. La începutul săptămânii se vor simți debusolate și nu se vor mai regăsi în activitățile care altădată le făceau plăcere. Pentru a ieși din această stare, fecioarele trebuie să se concentreze mai mult pe idealurile pe care și le-au propus și să nu uite că încep să se abată de la îndeplinirea lor. Cu toții trecem prin astfel de perioade, însă vor vedea că totul se va sfârși cu bine dacă vor reuși să-și adune forțele. Bazează-te cât mai mult pe intuiție, deoarece aceasta îți este cel mai bun aliat!

Horoscop săptămânal Balanță

Balanţele vor avea multe activități în această săptămână. Cei care au un partener, nu trebuie să se lase copleșiți de treburi, deoarece riscă să aibă parte de reproșuri. Balanţele care se află în căutarea unui loc de muncă, trebuie să înceapă să depună cât mai multe cv-uri, deoarece pot avea multe șanse de angajare. Important este să se implice în cât mai multe activități, pentru că Astrele le vor da energia necesară și acest lucru le va ajuta să se apropie tot mai mult de job-ul mult visat. Găsește ceva care să te motiveze și totul va merge de la sine!

Horoscop săptămânal Scorpion

Scorpionii trebuie să lase trecutul în urmă și să privească mai încrezători spre viitor. Dacă nu vor înceta cu melancolia își vor induce o stare neproductivă ce le va da peste cap toate proiectele. Aceștia trebuie să se regăsească cumva, să-și adune forțele și să se implice în mai multe activități. Doar așa vor scăpa de fantomele trecutului şi totul va fi mult mai bine! La job încearcă să fii mai diplomat/ă și nu-ți mai arăta nemulțumirea la orice mic inconvenient. Dacă vei acționa cu tact, vei avea multe șanse să avansezi într-o funcție de conducere, așa că ai multă răbdare. În cele din urmă vei reuși să obții tot ce ți-ai propus!

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii își încep și ei săptămână în forță. Vor avea însă parte de mici schimbări de dispoziție spre mijlocul săptămânii. Aceștia trebuie să identifice singuri cauza acestei stări, pentru că doar așa o vor anihila. Alți săgetători sunt puși pe reparații în casă, lucru care le va produce o mare mulțumire partenerilor. Cei care se află în căutarea unui job, trebuie să fie cât mai atenți, deoarece începând cu 13 ianuarie, se anunță oportunități noi de carieră. Trebuie să ai grijă la anumite persoane din anturajul tău care vor încerca să-ți strice imaginea în fața prietenilor.

Horoscop săptămânal Capricorn

Capricornii care au probleme au probleme cu veniturile, nu trebuie să refuze nicio oferă, deoarece doar așa vor scăpa de datorii. Se vor oferi chiar persoane influente să se susțină în coordonare unei activități, proiect, etc., așa că dacă vei da dovadă de seriozitate, ambiție și entuziasm vei avea multe șanse de reușită. Unii capricorni, singuri, pot avea parte de mari surprize când o relație simplă, de prietenie, se transformă într-o frumoasă poveste de dragoste. Din partea familiei vei primi niște vești bune, lucru ce îți va produce o mare fericire!

Horoscop săptămânal Vărsător

Vărsătorii își încep săptămâna cu gândul la muncă sau studii. Dacă ai interviuri sau examene de dat, ar fi momentul să te pregătești, deoarece doar de tine va depinde rezultatul pe care îl vei obține. Norocul îți va fi alături, însă trebuie să te străduiești mult și să dai dovadă de multă ambiției și perseverență pentru a-ți atinge obiectivele. Chiar dacă până acum simțeai că nimic nu îți merge cum trebuie, din această săptămână vei vedea că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal.

Horoscop săptămânal Pești

Peștii trebuie să-şi înceapă săptămâna cu mult curaj, mai ales că își pot pierde sprijinul unor prieteni apropiați. Aceștia trebuie să se bazeze mai mult pe forțele proprii. Poate părea că cei din jur doar s-au folosit de bunătatea lor, însă acest lucru nu trebuie să-i doboare, ci trebuie să îi facă mai puternici. Cei care sunt cu adevărat importanți, membrii familiei, îi sprijină iar acest lucru trebuie să îi înveselească, pentru că ei sunt cei care contează cu adevărat și nu prietenii falși! Peștii cu probleme financiare vor primi vești bune în această săptămână și astfel vor avea șanse să scape de problemele care-i copleșeau!

Sursă foto: lovelydiahearst.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.