Horoscop

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016

Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână din aprilie.

Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână din aprilie.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Berbec

Berbecii aflați în căutarea unui partener vor fi destul de norocoși în această săptămână. Astrele le vor da un plus de farmec și îi vor transforma astfel în niște persoane extrem de carismatice. Așadar, aceștia ar trebui să profite de această ocazie. Nu se știe când Venus le mai vizitează în viitor casa dragostei. Alți berbeci vor dori să facă o schimbare pe plan profesional și să se debaraseze de tot ce este negativ în viața lor. Dacă se ivesc oportunități de colaborare sau de schimbare a locului de muncă, trebuie să se gândească foarte bine înainte de a lua orice decizie și să pună în balanță atât avantajele cât și dezavantajele.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Taur

Taurii vor avea un început de săptămână destul de bun. Cei care doresc să avanseze profesional ar trebui să acorde o importanță sporită învățării și perfecționării. Doar în acest fel vor reuși să avanseze în funcția dorită. Taurii care se simt copleșiți de prea multă muncă trebuie să învețe să mai ia câteva momente de pauză, și să nu se mai angajeze în atât de multe sarcini. Nu vor face nimic dacă nu vor putea să ducă până la final tot ce își propun, ba mai mult îi vor încurca pe colegii lor care vor trebui astfel să le ducă sarcinile până la capăt. Luna Nouă din Berbec te va ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mult mai clară, așa că profită din plin de aceste momente. Doar așa vei reuși să iei cele mai bune decizii pe plan profesional și nu te vei mai antrena la mai mult decât poți duce.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Gemeni

Unii gemeni vor avea tendința să se simtă ușor irascibili în această săptămână. Cel mai bine ar fi să încerce să privească și partea plină a paharului. Doar în acest fel vor reuși să iasă din pasa proastă în care se află. În weekend ar putea să iasă cu apropiații pentru a se mai detașa de lucrurile care le produc nefericire în ultimul timp. Vor vedea că afecțiunea celor din jur îi va ajuta să treacă mai ușor peste orice gând negativ. Dacă sunt implicați într-o relație, ar trebui să comunice mai mult cu partenerul care se simte cam neglijat în ultimul timp.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Rac

Racii vor fi foarte creativi în această săptămână, iar asta îi va ajuta din plin să se remarce pe plan profesional. Nativii care au avut parte de zile mai aglomerate în ultimul timp vor simți că în sfârșit încep să culeagă roadele muncii asidue depuse, iar asta le dă un mare sentiment de satisfacție. Cu sănătatea nu vor avea mari probleme dacă vor asculta cu atenție semnalele date de corpul lor. Pe plan sentimental, racii vor fi niște romantici incurabili în următoarele zile și vor dori să își surprindă într-un mod plăcut partenerul de viață. Acesta este un lucru benefic, deoarece îi va ajuta să-și sudeze și mai mult relația.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Leu

Leii care au de dat niște lucrări sau examene în această săptămână vor obține niște rezultate foarte bune, deoarece Uranus și Venus le tranzitează cea de-a noua casă, și anume cea a educației. La fel de bine aceștia se pot înscrie și la niște cursuri, sau la orice altă activitate, care îi poate ajuta să avanseze profesional. La fel ca și racii, leii vor dori să reaprindă flacăra pasiunii în relație și se gândesc la tot felul de escapade romantice alături de partenerul de viață. Vor vedea că viitorul sună bine și poate se vor gândi să facă marele pas și să-și oficializeze astfel relația.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Fecioară

Fecioarele trebuie să fie foarte discrete în această săptămână, deoarece se pare că unele persoane din anturajul lor doresc să le pună bețe în roate, fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Așadar, acestea trebuie să aibă grijă ca orice informație pe care o dezvăluie să nu fie reinterpretată și să se întoarcă astfel împotriva lor. Fecioarele au fost tot timpul invidiate pentru ambiția și perfecționismul de care dau dovadă, și se pare că acest lucru nu le aduce doar persoane binevoitoare prin preajmă. Nativele trebuie să se învețe să treacă mai ușor peste răutățile celor din jurul lor. Fire mai sensibile din fire, se lasă foarte ușor afectate de nedreptăți iar asta le macină sufletul. Trebuie să învețe să se detașeze mai ușor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Balanță

Balanţele pot avea parte de conflicte dacă nu învață să-și gestioneze mai bine nervii sau dacă nu își ignoră total dușmanii. Pentru a evita situațiile tensionate, cel mai bine este să încerce să nu intre în polemici și să-și vadă de drumul lor. Vor vedea că le este mai bine și doar așa vor avea parte doar de reușite, deoarece se vor concentra mai bine pe lucrurile importante. Din punct de vedere sentimental balanţele se simt mai îndrăgostite ca oricând. Pentru majoritatea nativilor primăvara este anotimpul preferat iar retrezirea naturii la viața le umple sufletele de fericire.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Scorpion

Unii scorpioni pot avea parte de niște momente destul de dificile la locul de muncă, deoarece cineva încearcă să îi denigreze în faţa șefilor. Doar de ei depinde cum vor ieși din această situație. Oricum, cel mai bine ar fi să apeleze la calm și să-și susțină cauza fără să se piardă, mai ales când se știu nevinovați de acuzele aduse. Cu sănătatea nativii nu stau prost, doar că unii dintre ei simt nevoia de o schimbare. Unii vor încerca să facă mai multă mișcare, alții vor adopta o dietă mai sănătoasă. Această „renaștere” se datorează primăverii care ne face mult mai energici. Și cum altfel ne putem încărca bateriile dacă nu cu fructe și legume?

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Săgetător

Săgetătorii vor fi puțin confuzi în zilele următoare. Aceștia nu vor ști în cine să mai aibă încredere și în fața cui să-și pună sufletul pe tavă. În astfel de momente de neîncredere, cel mai bine pentru nativi este să încerce să fie mai detașați și să nu mai ia totul personal. Dacă simt că nu au încredere în cineva, atunci să-și urmeze instinctul și să nu-i facă acelei persoane dezvăluiri confidențiale. Dacă vor păstra distanța vor vedea că totul va fi în regulă. Săgetătorii care se află la începutul unei relații ar trebui să aibă grijă la momentele de gelozie. Acestea nu vor aduce nimic bun cu ele, doar certuri.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Capricorn

Începutul de săptămână îi găsește pe capricornii mai visători. Aceștia nu se pot concentra prea bine la locul de muncă iar asta le produce un sentiment de nemulțumire. O ieșire cu prietenii sau cu partenerul de viață te poate scoate din această stare, așa că dacă primești vreo invitație, onoreaz-o. În cuplu pot apărea mici certuri, așa că atenție la tonul vocii! Alți nativi se pot simți epuizați așa că în weekendul viitor trebuie să se relaxeze, pentru a-și încărca bateriile la maxim!

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Vărsător

Vărsătorii vor începe săptămâna în forța la locul de muncă. Vor fi puși pe fapte mari și vor încerca să-și convingă colegii să li se alăture. Lucrul în echipă îi va motiva pe toți și vor reuși să își ducă la finalizare un proiect important. Nativii trebuie să aibă grijă la felul în care își gestionează bugetul, deoarece tind să cheltuie cam mult în ultimul timp. Dacă o vor ține în același ritm s-ar putea ca Sărbătorile de Paște să îi găsească lefteri.

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 zodia Pești

Peștii doresc să petreacă mai mult timp alături de partenerul de viață. Acest lucru este unul extrem de benefic, deoarece relația lor se va consolida mai bine și astfel se vor redescoperi unul pe celălalt. Iubirea celor dragi îi va ajuta să iasă dintr-o pasă mai proastă în care se află de ceva timp. În acest fel își vor recăpăta încrederea în forțele proprii și vor vedea lumea cu alți ochi. Dacă au un proiect la care visează de mult timp, acum ar fi momentul oportun să încerce să-l pună în aplicare!

Foto: pixabay.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.