Frumusete

Uleiul de argan – secretul unghiilor puternice

Uleiul de argan este cel mai bun aliat al unghiilor pe timp de iarnă! Află cum îţi ajută unghiile în anotimpul rece şi cum trebuie să îl foloseşti!

Uleiul de argan este cel mai bun aliat al unghiilor pe timp de iarnă! Află cum îţi ajută unghiile în anotimpul rece şi cum trebuie să îl foloseşti!

Ştim cu toţii că frigul ne afectează foarte mult, atât părul cât şi pielea expusă. Ce spunem însă de unghii? Poate nu v-aţi gândit niciodată, însă pe timpul iernii şi unghiile au de mult suferit. Aşadar, nu ignoraţi acest lucru şi acordaţi o importanţă sporită îngrijirii şi hidratării acestora!

Cum putem face acest lucru?

Foarte simplu! Hidratandu-le intensiv după fiecare ştergere a ojei, sau după îndepărtarea unghiilor false, cu ulei de argan. Acest tip de ulei este renumit pentru beneficiile pe care le are asupra părului, pielii şi a unghiilor, aşa că apelează la el, ori de câte ori ai nevoie. În acest fel vei vedea că şi tu poţi avea unghii sănătoase şi puternice, chiar şi pe timpul iernii!
Unghiile fragile sunt de cele mai multe ori semnul unei diete nesănătoase, aşa că pentru cele mai bune rezultate foloseşte uleiul de argan în paralel cu o alimentaţie cât mai sănătoasă.

Care este metoda propriu-zisă de folosire a uleiului de argan pentru îngrijirea unghiilor?

Aşa cum spuneam şi mai sus, frigul iernii ne afectează pe lângă pielea expusă şi unghiile. Atunci când folosim uleiul de argan le protejăm şi le ajutăm să crească sănătoase şi puternice, dar ne hidratam intensiv şi cuticulele, care la rândul lor au de suferit de pe urma frigului.

Cea mai simplă metodă de folosire a uleiului de argan este prin aplicarea directă pe suprafaţa unghiilor. Dacă aveţi sticla de ulei cu pulverizator, folosiţi maxim 3-4 picături. Lăsaţi-le câteva minute în palma pentru a se încălzi, apoi masaţi-vă uşor toată suprafaţa unghiilor şi insistaţi în zona cuticulelor. Nu neglijaţi nici pielea de pe mâini, şi folosiţi tot atâtea picături pe post de cremă hidratantă.

După folosirea acestui tratament pe bază de argan, veţi obţine nişte rezultate spectaculoase încă de la primele utilizări. Mâinile şi unghiile vă vor arăta mai îngrijite că niciodată şi veţi încânta privirile tuturor.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.