Frumusete

Tu când ai încetat să te mai consideri frumoasă?

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Toate doamnele și domnișoarele care se ascund de aparatul foto sau de camera de filmat trebuie să vadă acest videoclip!

Dove vine cu încă un videoclip în care noi, femeile, suntem încurajate să nu ne mai ascundem atunci când vine vorba de filmări sau poze. În prima parte a videoclipului sunt prezentate diferite femei care nu știu pe unde să se mai ascundă din calea aparatului de filmat, urmând ca la final să ni se arate niște fetițe pur și simplu adorabile. Acestea nu sunt deloc rușinoase când vine vorba de cameră și chiar arată cu mult haz acest lucru.

Brand-ul Dove, este recunoscut pentru campaniile sale de promovare a frumuseței și a naturaleței tuturor femeilor, iar prin acest videoclip ne face să ne punem un semn de întrebare. Oare am încetat să ne mai considerăm frumoase și de aceea fugim din calea camerelor? Dacă da, atunci când s-a produs acest declic? Ce ne-a determinat, odată cu înaintarea în vârstă, să ne transformăm din niște fetițe gingașe, în niște femei care zâmbesc tot mai rar și nu se simt bine în propria piele?

De ce ne simțim bine doar când ne facem selfie-uri? De ce nu ne simțim la fel de confortabil atunci când suntem pozați sau filmați de o altă persoană?

Eu mă alătur campaniei Dove și prin acest videoclip intitulat „Camera Shy” vreau să îți transmit că orice femeie, indiferent de aspectul fizic, nu trebuie să se simtă rușinată în vreun fel.
Nu îţi mai ascunde chipul! Zâmbește, ești frumoasă! 🙂

Sursa video: Youtube & foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.