Frumusete

Transformă-ți blugii vechi în unii la modă

Vezi cât de ușor îți poți transforma niște perechi vechi de blugi, în unii rupți, foarte apreciați, de altfel, în acest an. – Trei videoclipuri și descriere în articol.

Vezi cât de ușor îți poți transforma niște perechi vechi de blugi, în unii rupți, foarte apreciați, de altfel, în acest an. - Trei videoclipuri și descriere în articol.

Cu siguranță ai numeroase perechi de blugi care nu îți mai plac de ceva timp. Dacă încă îți vin foarte bine, nu își are rostul să renunți la ei, ci îi poți recondiționa. În acest fel vei purta o perechi de blugi personalizată în funcție de preferințele tale. Să nu uităm și de banii pe care îi vei economisi.

Pentru a-i recondiționa ai nevoie de o foarfecă bine ascuțită și de o pensetă. Opțional mai poți avea nevoie și de niște ace de siguranță, dantelă și alte accesorii (în funcție de cât de radical vrei să transformi respectivii blugi).

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi locurile în care vrei să îți tai blugii. Pentru a nu greși poți folosi o cretă sau un marker. Trasează niște linii (sau niște puncte) și apoi poți începe să realizezi câteva tăieturi pe orizontal. Acestea trebuie să fie situate la aproximativ 1 cm distanță.

După ce ai realizat tăieturile orizontale, trebuie să tragi firele de pe vertical, cu ajutorul unei pensete. În acest fel vei obține un aspect asemănător cu cel al blugilor rupți din magazine.

Cu ajutorul unei pile pentru călcâie îți poți realiza mici porțiuni tocite, pentru a te apropia și mai mult de modele originale.

În cazul în care dorești niște tăieturi mai dramatice, poți căptuși pe interior cu dantelă. Și această metodă îți va fi cu siguranță pe plac.

Nu trebuie să uiți și de blugi rupți în zona genunchilor, foarte apreciați anul trecut dar și anul acesta. Aici trebuie să realizezi tăieturi în zona genunchilor și să le finisezi ușor cu ajutorul foarfecii.

În cele ce urmează vă prezentăm trei tutoriale de pe Youtube, care sperăm să vă fie de folos:

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.