Frumusete, Sanatate

Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat

Ingredientele din aceste băuturi sunt cei mai mari inamici ai grăsimii de pe abdomen!

Ingredientele din aceste băuturi sunt cei mai mari inamici ai grăsimii de pe abdomen!

Pe lângă faptul că este inestetică, grăsimea de pe abdomen ne poate amenința serios sănătatea ducând la apariția diabetului, a bolilor cardiovasculare, cancerului de colon, constipației sau a problemelor cu ficatul.

Ce este de făcut în această privință?

În primul rând trebuie să încercați să introduceți în dieta cât mai multe alimente sănătoase. Renunțați la alimentele procesate și diminuați pe cât posibil conținutul de zahăr.

Pentru a scăpa de grăsimea abdominală și nu numai, consumați cât mai multe fructe bogate în vitamina C (recunoscută pentru funcția sa de topire a grăsimilor): lămâie, grapefruit, kiwi, portocale, etc.

Știai că atunci când ești stresat/ă, corpul secretă hormoni ce cresc grăsimea abdominală? O dietă bogată în vitamina C, pe lângă faptul că ajută la obținerea unui abdomen plat, reduce stresul și în același timp topește excesul de grăsime. Această miraculoasă vitamină ajuta la detoxifiere, curățându-ne astfel corpul de toxine. Atunci când nu consumăm suficientă vitamina C, corpul nu mai este capabil să ardă depozitele de grăsime.

Combinând alimentele bogate în vitamina C cu ghimbir și semințe de in, vom obține niște băuturi ideale pentru un abdomen plat. Iată care sunt cele mai mai bune trei rețete:

1. Băutură din lămâie și ghimbir pentru abdomen plat

Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat

Ingrediente:

 • 4 lămâi;
 • 1 rădăcină de ghimbir (de aproximativ 1 cm);
 • 10-12 frunze de mentă;
 • 3 căni de apă.

Mod de preparare:

Se stoarce zeama de la lămâi, se dă ghimbirul pe răzătoare și se toacă frunzele de mente. Se amestecă toate aceste ingrediente și se lăsa timp de 30 de minute. Se adăugă apoi apa și se amestecă din nou foarte bine. Se consuma ca atare, însă dacă vi se pare că această băutură este prea picantă, din cauza ghimbirului, o puteți strecoară. Se ține la frigider și se poate consuma opțional cu gheață. Doza zilnică nu trebuie să depășească 3 pahare!

2. Băutură din kiwi și lămâie pentru abdomen plat

Top 3 băuturi care te ajută să obții un abdomen plat

Ingrediente:

 • 4 kiwi;
 • 1 lămâie sau 1 lime;
 • 1/2 cană de apă.

Mod de preparare:

Se stoarce zeama de la lime sau lămâie și kiwi-ul se curăță și se taie în 4. Se adăugă toate ingrediente în blender și se amestecă foarte bine. Această băutură delicioasă se poate consuma dimineață pentru a ne umple de energie și pentru a ne ajuta să topim grăsimea abdominală.

3. Băutură din grapefruit, portocală și măr pentru abdomen plat

portocale

Ingrediente:

 • 1 portocală;
 • 1 grapefruit;
 • 1 măr;
 • 1 linguriță semințe de in.

Mod de preparare:

Se stoarce zeama de la lămâie și grapefruit iar mărul se taie în 4, cu tot cu coajă. Se adăugă toate ingredientele în blender și se amestecă bine. Această băutură se consuma înainte de masă pe stomacul gol. Semințele de in, conferă o senzație de sațietate și astfel veţi mânca mai puțin, lucru bun în obținerea unui abdomen plat.

Sursa: healthyfoodstyle.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.