Frumusete

Cum să ai nişte sprâncene perfecte

Vrei ca sprâncenele tale să aibă un aspect perfect? Ține cont de următoarele patru sfaturi și vei avea niște sprâncene demne de invidiat.

Vrei ca sprâncenele tale să aibă un aspect perfect? Ține cont de următoarele  patru sfaturi și vei avea niște sprâncene demne de invidiat.

Sprâncenele sunt cele care ne conturează chipul, și tocmai din acest motiv trebuie să avem grijă la forma pe care le-o alegem. Tocmai din această cauză trebuie să ții cont de câteva sfaturi ce îți pot transforma sprâncenele în unele perfecte:

1. Folosește ulei de ricin pentru a-ți regenera sprâncenele

Dacă te afli printre nefericitele care nu au ştiut când să se oprească din pensat şi ţi-ai subţiat prea mult sprâncenele, nu îţi pierde speranţa. Foloseşte în fiecare seară ulei de ricin. Acesta te va ajuta foarte mult chiar şi în zonele pe care le-ai tot pensat de-a lungul anilor, şi în care acum firele îţi cresc foarte greu. Uleiul de ricin pe lângă faptul că ajută sprâncenele şi părul să crească, mai poate fi folosit cu succes şi în diminuarea ridurilor. Acest lucru este posibil datorită efectului său puternic hidratant.

2. Vopsește-ți sprâncenele

Poţi apela la vopsitul sprâncenelor, însă cel mai ideal ar fi să reuşeşti să îţi faci sprâncenele să crească pentru a căpăta un aspect mai natural. Vopsirea sprâncenelor este doar o soluţie de moment fiind nevoie să mergi mereu la cosmeticiana pentru a le recolora. Ai grijă să alegi nuanțe cu un ton sau doua mai deschise decât culoarea părului!

3. Încearcă să menții o formă a sprâncenelor cât mai naturală

Atunci când te pensezi încearcă să respecţi cât mai mult forma naturală a sprâncenelor. Poate sunt la modă sprâncenele perfect arcuite, însă acestea nu arată estetic absolut deloc. Nu vrei să pari tot timpul mirata sau rea, nu?

4. Folosește fard de sprâncene

Dacă nu dorești să-ți vopsești sprâncenele, foloseşte un fard special şi aplică-l cu o pensulă pentru a obţine un contur perfect. Alege ceva cu o textură mătăsoasă şi  lejeră ce intră uşor în piele.

Recomandare: foloseşte un fard de o culoare mai deschisă la începutul sprâncenei urmând ca spre sfârşit să foloseşti o nuanţă mai închisă. Tot aici se insistă pe conturarea din partea inferioară a sprâncenei şi nu pe cea superioară, aşa cum procedează majoritatea persoanelor. Acest lucru te va ajuta să îţi păstrezi natural al sprâncenelor cât mai natural.

Sursă foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.