Frumusete

Se poartă împletiturile în 2015 – tendințele în coafură

Împletiturile sunt la mare căutare în acest an. Învață cum să-ți realizezi o coadă franțuzească, finalizata într-un coc răsucit la spate, pe o bentiță!

Împletiturile sunt la mare căutare în acest an. Învață cum să-ți realizezi o coadă franțuzească, finalizata într-un coc răsucit la spate, pe o bentiță!

Se pare că împletiturile nu vor să se demodeze cu una cu două, și devin din ce în ce mai apreciate. Indiferent că alegi o coafură mai complicată, sau dimpotrivă, una cât mai lejeră, de stradă, cu siguranță vei atrage multe priviri de admirație!

Când vine vorba de împletituri, Missy Sue este cu siguranță una dintre cele mai talentate vedete de pe Youtube, și marele nostru avantaj este că ne explica foarte frumos și rar, cum să ne realizăm niște coafuri cu împletituri de mare efect.

Noi vă propunem una dintre cele mai frumoase coafuri cu împletituri realizate de aceasta. În videoclip veți vedea cum să realizați o coadă franțuzească, pe o parte, finalizată mai apoi, într-un coc răsucit pe o bentiță.

Iată cum se realizează:

  • Alege-ți o bentiță care să nu îți fie nici prea mare, dar nici prea strâmtă.
  • Realizează-ți o cărare într-o parte și pune-ți bentița. Ai grijă să-ți lași o porțiune din păr (breton) afară pentru a putea să-ți realizezi împletitura.
  • Următorul pas constă în realizarea propriu-zisă a împletituri franțuzești (sau spic). Ia o porțiune din părul rămas liber și împarte-o în două.
  • A treia buclă alege-o din părul de după bentița. Cu ajutorul celor trei porțiuni realizează-ți împletitura franțuzească până ajungi în dreptul urechii.
  • Odată ajunsă în dreptul urechii, răsucește-ți coadă pe după bentița. Procedează la fel, luând noi porțiuni de păr, până ajungi la jumtatea capului.
  • Repetă procedeul și cu porțiunea cealaltă de păr, iar când ajungi la jumătatea capului încearcă să unești cât mai bine ambele capete.

Frumos, nu? Nouă ne place foarte mult această coafură și sperăm că și vouă. Vă dorim să aveți spor la aranjat și nu uitați dragele noastre: zâmbetul este un accesoriu obligatoriu pentru orice tip de ținută și coafură!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.