Frumusete

Machiajul ce îți face ochii să pară mai mari

Următoarele trucuri te vor ajuta să obții un rezultat cu adevărat spectaculos și ochii tăi vor părea astfel mult mai mari și plini de expresivitate!

Următoarele trucuri te vor ajuta să obții un rezultat cu adevărat spectaculos și ochii tăi vor părea astfel mult mai mari și plini de expresivitate!

Dacă mama natură nu te-a înzestrat cu niște ochi mari și expresivi, asta nu înseamnă că nu îi poți transforma cu ajutorul unor mici trucuri de machiaj. În acest fel vei obține o privire cu adevărat seducătoare ce va reuși să cucerească fiecare bărbat ce o va zări!

Iată care sunt principalele aspecte de care trebuie să ții cont:

1. Sprâncenele

Sprâncenele au cel mai important rol, deoarece ele îți scot ochii în evidență. Încearcă să alegi o formă cât mai apropiată de cea naturală și machiază-le cât mai subtil. Doar în acest fel îți vei pune cât mai bine ochii în valoare.

2. Fardul de pleoape

Fardurile care sunt cât mai apropiate de culoarea pielii sunt cele care vor reuși să creeze iluzia de ochi mai mare. Așadar, renunță la nuanțele închise și optează pentru cele deschise, dacă vrei ca ochii tăi să pară mult mai mari. Fardurile perlate bej, maro, gri, șampanie, bordo, roz-auriu, lila, culoarea piersicii sunt cele mai bune alegeri.

3. Colorează-ți linia internă a ochiului

Folosește un creion de culoare albă pentru a-ți colora linia interioară a pleoapelor. În comparație cu cel de culoare neagră, creionul alb este de mare folos femeilor cu ochii mici, deoarece reușește să creeze iluzia de ochi mult mai mare și seducători. În plus strălucirea aparte a acestora vă face multe cuceriri!

4. Genele

Genele false, aplicate fir cu fir, ajută și ele la mărirea ochilor. Dacă nu ești adepta genelor aplicate, folosește atunci un clește pentru gene și curbează-le cât mai bine. Poți aplica eventual două straturi de mascară, insistând pe colțurile externe ale ochilor. Nu uita nici de genele inferioare! Ai însă grijă și aplică foarte discret rimelul, astfel încât genele să nu se lipească între ele. Pentru a reuși acest truc, aplică rimelul pe genele inferioare după ce le-ai conturat pe cele superioare, fără a mai înmuia pensula în tub.

5. Realizează-ți un machiaj de tip cat eye

Conturarea cu un creion de culoare închisă a părții de sus a ochiului ajută la fel de mult. Folosește o linie a conturului cât mai subțire, deoarece una groasă nu te va avantaja!

În continuare vă prezentăm câteva videoclipuri din care să vă inspirați:

 

Sursa videoclipuri & foto: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.