Nu de puține ori ți se întâmplă să nu obții coafura pe care ți-o dorești? Înseamnă că hair sylist-ul la care ai apelat nu a ținut cont de gusturile tale și și-a impus propria viziune asupra părului tău. Nu este greșit să îi ceri o părere (căci este o persoană avizată), însă dacă răspunsul primit nu te mulțumește pe deplin, nu îl acceptă.
Degeaba acea coafură se va potrivi perfect fizionomiei tale, dacă tu nu ești adepta ei. Ceea ce contează cu adevărat este că tu să te simți bine în propria piele. Acest aspect nu este singurul de menționat, căci stilistul tău va trebui să îți mai adreseze o serie de întrebări. Menirea acestora este strict de găsire a unei coafuri perfecte pentru tine.
Primul întrebare ar fi legată de cât de des mergi să te coafezi la salon. În acest fel își va da seama dacă va putea realiza o coafură mai complicată, ce trebuie întreținută în stare perfectă doar de profesioniști.
Apoi acesta trebuie să te întrebe cât de des folosești feonul, placă, ondulatorul, etc; dacă ești adepta surselor de căldura sau dimpotrivă, dorești să îți lași părul cât mai neexpus. Degeaba îți va realiza o coafură ce necesită o îndreptare zilnică sau una potrivită pentru bucle, dacă tu nu știi cum să ți-o realizezi sau nu dorești să folosești surse termice.
Un alt subiect foarte important de abordat este legat de locul de muncă și vestimentația pe care o porți. Nu vei vrea să ți se realizeze o coafură din cauza căreia să ne te mai poți prezenta la job!
Acesta ar trebuii să te mai întrebe dacă faci sport și cât de des îți speli părul. Știm cu toții că sportul te face să transpiri mai mult și astfel părul tău va fi predispus la îngrășare. În acest fel, ți se poate propune o coafură mai lejeră, potrivită stilului tău alert și pus pe mișcare.
O altă întrebare esențială ar fi legată de cât de mult stai dimineață să îți aranjezi părul. Dacă ai doar câteva minute la dispoziție, acesta va trebui să îți găsesc o coafură potrivită în acest sens.
Sursa foto: aici
Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂