Frumusete

Cum să-ți realizezi o altfel de coadă împletită în 4

Cu ajutorul acestui videoclip vei reuși să obții și tu o astfel de împletitură extrem de interesantă. Nu este deloc dificil de realizat!

Cu ajutorul acestui videoclip vei reuși să obții și tu o astfel de împletitură extrem de interesantă. Nu este deloc dificil de realizat!

Nu știi cum să-ți mai aranjezi părul? Dacă îl ai lung și îndreptat, următorul videoclip te va scoate din impas. Iată cât de ușor poți obține această împletitură:

  • Pentru început trebuie să-ți piepteni bine părul, apoi să-l prinzi într-o parte cu ajutorul unui elastic.
  • Următorul pas constă în alegerea unei mici porțiuni de păr și împletirea acesteia într-o codiță normală. La final leag-o cu un elastic mic de culoarea părului.
  • Porțiunea de păr rămasă împarte-o în trei. Codița cea mică, realizată anterior, trebuie să o muți, astfel încât să capete a doua poziție.
  • Acum vei începe să-ți realizezi coada propriu-zisă: vei lua porțiunea dinspre interior (ultima) și o vei trece pe sub cea vecină cu ea și apoi o vei trece peste codița împletite. Acum urmează partea a doua care este opusă primeia: vei lua porțiunea dinspre exterior (prima) și o vei trece peste cea vecină cu ea și apoi o vei trece pe sub codița deja împletită. În acest fel ai realizat prima buclă a codei. De acum încolo trebuie să procedezi la fel: vei lua ultima porțiune și o vei trece pe sub cea vecina, apoi peste codița deja împletită și tot așa.
  • La final leagă-ți coada cu un elastic de culoarea părului și trage ușor de împletituri, pentru a obține un aspect și mai frumos.
  • Poți accesoriza această coadă împletită în 4 cu o floare sau o poți realiza din doar jumătate de păr, urmând ca la final să-ți lași porțiunea rămase neîmpletita ca atare sau poți să-ți mai realizezi o coadă răsucită în 2.
  • Un alt mod prin care poți purta o astfel de coadă, realizată doar dintr-o porțiune de păr, este pe post de bentița.

Iată și videoclipul cu descrierea tuturor pașilor de mai sus:

Dacă te-ai hotărât să-ți realizezi o astfel de coafură, te așteptam să ne spui ce variantă ai ales.

Sursa foto & articol: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.