Frumusete

Cum să porți dungile în funcție de siluetă

În acest an ținutele cu dungi sunt din nou la modă, așa că ți-am pregătit câteva sfaturi pentru alegerea combinaţiei potrivite. Galeria foto îți poate fi sursă de inspirație!

În acest an ținutele cu dungi sunt din nou la modă, așa că ți-am pregătit câteva sfaturi pentru alegerea combinaţiei potrivite. Galeria foto îți poate fi sursă de inspirație!

În 2016 dungile revin din nou în tendințe, în special în zilele călduroase de vară sau primăvară. Indiferent că vei alege să le porți într-o ținută office, casual sau elegantă, trebuie să ții cont de următoarele sfaturi:

Dimensiunea dungilor trebuie să fie invers proporțională cu silueta posesoarei

Dungile late pot „adăuga” vizual câteva kilograme în plus, așa că sunt recomandate persoanelor mai slăbuțe.

Dungi verticale vs. dungi orizontale

Dungile orizontale au tendința să lățească astfel că sunt potrivite pentru femeile cu un posterior mai mic sau fără șolduri proeminente. Dungile verticale dau senzația de alungire și se potrivesc persoanelor scunde. Purtată cu încălțăminte înaltă, o rochie cu dungi verticale te poate face să pari mult mai înaltă, dacă asta îți dorești.

Combinația dungi cu bulinuțe

Dacă ești o persoană mai excentrică din fire, poți alege să combini două piese diferite, una cu dungi, alta cu bulinuțe, însă trebuie să ai grijă să le delimitezi. Te poți folosi de o curea, de exemplu.

Poartă dungi cu denim

Hainele cu dungi se asortează foarte bine cu denimul, așa că poartă-le cu încredere în această combinație. Pe lângă jeanși, merită să ai în vedere și cămășile din denim purtate cu fuste cu dungi. Mai jos, în galeria foto, vei vedea cât de bine „dă” această combinație.

Dungi cu fuste cu imprimeuri florale?

De ce nu? Poate părea o ţinută prea încărcată, dar fashionistele de pe Pinterest ne-au prezentat multe astfel de variante așa că se merită să le încercăm și noi.

În continuare îți vom prezenta câteva ținute cu dungi din care să te inspiri:

cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  20 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 23 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 22

cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 20 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 14 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 15 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 16 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 17 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 18 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 13 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 12 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 11 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 10 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 8 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 6

cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 3 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta 2 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  169 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  24 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  23 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  22 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  21 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  18 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  17 cum sa porti hainele cu dungi in functie de silueta  16

Foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.