Frumusete

Cum să obții niște bucle naturale și lejere fără surse de căldură – videoclip și descriere

Anul acesta sunt la modă coafurile lejere, cu bucle cât mai naturale, așa că renunță la ondulator sau la placa de îndreptat! Iată cum poți să obții niște bucle perfecte, fără să îți mai arzi părul!

Anul acesta sunt la modă coafurile lejere, cu bucle cât mai naturale, așa că renunță la ondulator sau la placa de îndreptat! Iată cum poți să obții niște bucle perfecte, fără să îți mai arzi părul!

A trecut de mult timp moda părului perfect îndreptat și a „buclelor de nuntă” perfect definite și îmbibate de fixativ. În ultimii ani se pun tot mai mult accent pe naturalețe (cel puţin în ceea ce privește coafura) și ar trebui să profităm mai mult de acest curent, căci părul nostru va avea numai de câștigat.

Metoda de obținere a buclelor fără surse de căldură, din acest articol este foarte simplu de realizat. Aceasta se potrivește tuturor tipurilor de păr, de lungime medie spre lung. Persoanele care au părul ondulat, dar ale căror bucle sunt mai rebele, pot folosi de asemenea acestă metoda, pentru a le mai „cizela”.

Care sunt pașii acestei metode?

  1.  După spălarea și uscarea părului, piaptănă-te cât mai bine, pentru a-l avea perfect descurcat.
  2.  Împarte-ți părul în două secțiuni.
  3.  Aceste două secțiuni trebuie să le răsucești pe rând. Începe cu ce parte dorești și ia dinspre față o porțiune mică de păr. Împarte-o în două și apoi răsucește aceste două părți. Mai departe tot ce trebuie să faci este să mai adaugi câte o parte din părul despletit, pe secțiunea (bucla) de păr rămasă în partea inferioară. Continui până ajungi la spate și ai grijă să cuprinzi toate firele de păr.
  4.  După ce ai terminat răsucirea în partea superioară a părului, mergi cu ea până în jos și formează un coc, pe care leagă-l bine cu un elastic.
  5.  La fel se procedează și cu cealaltă parte.

Aici este și videoclipul cu descrierea exactă a tuturor pașilor:

Poți să aplici această metodă seara, înainte de culcare. Buclele se obțin în maxim 5-6 ore, în funcție de cât de ondulat ai părul în mod natural. Îți va fi mai greu să te odinește cu acele mini cocuri în lateral, dar cum spune-o vorbă din popor”: „suferă baba la frumusețe”. În plus, vei scuti mult timp prețios dimineața, deoarece nu vei mai sta prea mult să îți aranjezi părul. La final nu uita să aplici o cantitate mică de fixativ, pentru că buclele să-ți reziste mai mult timp și nu te pieptăna. Firele rebele, aranjează-le trecându-ți ușor degetele printre bucle.

Dacă ai nelămuriri sau te decizi să pui în aplicare această metode de obținere a buclelor, te așteptăm cu păreri! Îți doresc mult succes la aranjat!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.