Frumusete

Cum să îți îndrepți părul cu feonul pentru un plus de volum

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

Prin această metodă vei obține un volum al părului demn de invidiat!

În următorul articol vă prezint două tutoriale în care protagonistele își îndreaptă părul folosind peria și feonul. Știu că acesta metodă presupune efort, însă în acest fel veți reuși să vă obțineți o coafură plină de volum. Doar în primul videoclip este folosită și placa, așadar în acest fel reușim să ne scutim părul de o sursă de căldură în plus.
Înainte de începerea procesului de îndreptare, aplică-ți un spray termoprotector. Eu îl folosesc pe cel de la Farmec.

În cele două tutoriale de îndreptare a părului cu volum, tehnica este aceeași, însă protagonistele au părul diferit.

În primul videoclip veți vedea cum se îndreaptă cu feonul părul drept, de lungime mai scurtă.

La începutul acestui tutorial, Leyla ne prezintă ce fel de termoprotector folosește ea. De la minutul 4:00 aceasta începe metoda de îndreptare propriu-zisă.
Primul lucru pe care îl face este să își împartă părul în secțiuni. Pornește din dreptul urechilor și merge cu degetele până în spate, pentru a-și delimita primele două secțiuni. Partea de sus o prinde cu un clește, iar părul rămas îl împarte în două. Părțile rămase se împart iarăși în două, și apoi se începe procesul de îndreptare cu peria. La final, Leyla folosește placa pentru a-și îndrepta vârfurile, și astfel obține o coafură de efect.

În al doilea videoclip o întâlnim pe Carli care are părul mai lung, mai des și ondulat. Aici munca este mult mai mare (vorbesc din proprie experiență), deci îți va lua cel puțin 40-50 de minute. La un moment dat vei vrea să renunți din cauza durerii de brațe, însă nu te da bătută și mergi mai departe. Vei vedea că în timp îți vei perfecționa tehnica!

Pentru un plus de strălucire vă recomand să folosiți câteva picături de ulei de argan (3-4 picături sunt suficiente pentru un păr des și lung). Eu le aplic după uscare pentru a „cizela” firele rebele.

Dacă vă hotărâți să puneți aceste metode în aplicare, vă așteptam cu păreri. Dacă le folosiți deja vă așteptam cu sugestii!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.