Frumusete

Culoarea anului 2015 – marsala

În acest an trebuie să ai măcar o piesă de culoare marsala, în vestimentația ta. Este la modă și avantajează orice siluetă! Vezi cum trebuie să o porți – galerie foto.

În acest an trebuie să ai măcar o piesă de culoare marsala, în vestimentația ta. Este la modă și avantajează orice siluetă! Vezi cum trebuie să o porți - galerie foto.

Multe persoane asociază marsala cu vinul cu aceeași denumire, lucru deloc greșit deoarece prestigioasa companie Pantone (considerată o adevărată autoritate în stabilirea culorii dominante a anului) s-a inspirat din însăși culoarea acestui tip de vin, produs în orașul ce-i poartă numele din Sicilia.

Marsala este descrisă de cei de la Pantone ca fiind o culoare „sofisticată, dar în același timp și pământeană, deoarece ne face să ne aducem aminte de rădăcinile noastre”. Această culoare te trimite cu gândul la nevoia de evoluție, de evadare din cotidianul gri și te face să visezi cu ochii deschiși.

Culoarea marsala are multe avantaje: în nuanțe lucioase are un aspect pur și simplu diafan și luxuriant, în timp ce nuanțele mate ne trimit cu gândul la sofisticat și în același timp rafinat. Un alt plus al acestei culori este că avantajeaza orice siluetă și aproape orice nuanță a pielii. Poate fi purtată cu ușurință de sexul frumos, indiferent de vârstă, dar și de bărbați.

Dacă nu ești adepta acestei culori, poți opta pentru o manichiură, machiaj sau accesorii în nuanțe de marsala. Această culoare se asortează foarte bine cu nuanțele de alb, nude, negru, bleu, bleumarin, verde pastel sau cu muștarul. Bijuteriile folosite în accesorizarea unui ținute cu marsala, trebuie să fie neapărat aurii.

Iată câteva poze de pe Pinterest cu piese de culoare marsala. Ție care îți place mai mult?

marsala culoarea anului marsala2 culoarea anului marsala3 culoarea anului marsala5 culoarea anului marsala6 culoarea anului marsala7 culoarea anului marsala8 culoarea anului marsala9 culoarea anului marsala10 culoarea anului marsala11 culoarea anului marsala12 culoarea anului marsala13 culoarea anului marsala16 culoarea anului marsala17 culoarea anului marsala18 culoarea anului marsala19 culoarea anului marsala21 culoarea anului marsala23 culoarea anului marsala30 culoarea anului marsala32 culoarea anului marsala33 culoarea anului marsala35 culoarea anului marsala36 culoarea anului marsala37 culoarea anului marsala38 culoarea anului marsala39 culoarea anului marsala41 culoarea anului marsala42 culoarea anului marsala43 culoarea anului marsala45 culoarea anului marsala47 culoarea anului marsala48 culoarea anului marsala49 culoarea anului marsala50

Surse foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.