Frumusete

Coafuri ideale pentru zilele caniculare

Ai părul lung și nu știi cum să ți-l mai aranjezi pentru a scăpa de disconfortul pe care ți-l creează în zilele călduroase? Iată o galerie foto din care să te inspiri.

Ai părul lung și nu știi cum să ți-l mai aranjezi pentru a scăpa de disconfortul pe care ți-l creează în zilele călduroase? Iată o galerie foto din care să te inspiri.

Cu toate ne dorim să avem părul cât mai lung și des (nu pentru asta au apărut extensiile de păr?), însă atunci când zilele călduroase își fac apariția, parcă nu prea mai suntem la fel de încântate de o astfel de podoabă capilară. În aceste situații nu trebuie să dăm fuga la stilist și astfel să ne tundem jumătate din păr, rugându-ne mai apoi să ne crească mai repede, ci trebuie pur și simplu să îl strângem.

Cocurile sunt în continuare foarte apreciate, mai ales când vine vorba de zilele călduroase de vară. Indiferent că alegem să le realizăm în creștetul capului sau nu, pe o parte, strânse cât mai bine sau mai lejere, cocurile ne vor scoate orice apariție din anonimat. Pe lângă acest avantaj, cocul va ține la distanță disconfortul pe care părul lung îl poate da pe timpul călduros. Cozile sunt și ele la fel de apreciate, iar marele lor avantaj constă în multitudinea de modele din care avem de ales.

Iată o serie de imagini din care te poți inspira în realizarea modelului de coafură ideal pentru zilele caniculare:

coafuri pentru zile caniculare 25 coafuri pentru zile caniculare 20 coafuri pentru zile caniculare 4 coafuri pentru zile caniculare 18 coafuri pentru zile caniculare 8 coafuri pentru zile caniculare 7 coafuri pentru zile caniculare 6 coafuri pentru zile caniculare coafuri pentru zile caniculare 14  coafuri pentru zile caniculare 10 coafuri pentru zile caniculare 3 coafuri pentru zile caniculare 2 coafuri pentru zile caniculare 1

Nu uita de radiațiile solare care pe lângă piele, îți pot afecta și părul. Poartă cât mai des pălării, că tot sunt în trend și folosește măști puternic hidratante. Părul tău îți va fi recunoscător.

Sursă foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.