Frumusete

Ce este anticearcănul și unde îl mai aplicăm în afară de zona cearcănelor?

Află care sunt toate locurile perfecte în care îl poți aplica!

Află care sunt toate locurile perfecte în care îl poți aplica!

Anticearcănul asemeni batonului corector, este un produs foarte bun de acoperire a tuturor imperfecțiunilor de pe față. Iată care sunt zonele pe care îl îl poți aplica fără probleme:

1. În zonele cu pete

Anticearcănul este un produs ideal de ascundere a petelor. Aplică o cantitate mică peste zona cu probleme și bate ușor cu degetul până pătrunde bine în piele. Folosește o cantitate cât mai mică, deoarece acesta este ușor lipicios și excesul se îndepărtează destul de greu. În plus, ceea ce este prea mult, întotdeauna strica!

2. La colțurile nasului

În special persoanelor cu pielea deschisă le este recomandată folosirea de anticearcăn în această zonă. Aici pielea lor este mai roșie și prin ea se pot vedea mici vase de sânge. Nici persoanele cu pielea închisă nu trebuie să evite această zonă, deoarece pielea lor din această zonă, tinde să fie mult mai închisă la culoare decât restul corpului.

3. Sub ochi

Așa cum se desprinde și din denumire, cearcănele sunt și ele vizate. Fără anticearcăn, fondul de ten nu va putea să le acopere perfecte. Încearcă să îți găsești o nuanță cât mai apropiată de tenul tău și a fondului de ten. Pentru a nu aplica o cantitate prea mare, poți crea mici puncte din loc în loc, urmând ca mai apoi să le întinzi ușor cu degetul. Insistă pe zonele mai greu accesibile pentru a crea un aspect cât mai uniform. În articolele precedente am prezentat și câteva metode naturale de combatere a cearcănelor.

4. În zona T-ului

Această zonă este cea mai predispusă la apariția coșurilor și a punctelor negre. Astfel, și aici este indicat să folosim anticearcănul. Dacă simți că ai probleme în această zonă, aplica anticearcănul în cantități mici, și apoi întinde-l ușor cu degetul.

5. Deasupra bărbiei, sub buza inferioară

Acesta este de fapt un mic truc ce îți va da un plus de volum buzelor și le face să pară mai cărnoase. Pentru efecte maxime poți aplica și puțin iluminator în V-ul de deasupra buzei superioare. Acestea două, combinate cu un gloss special pentru volum, le vor da buzelor tale un aspect de invidiat.

6. În colțurile gurii

Asemeni, nasului și aici pielea poate avea un aspect mai dur și închis la culoare. Aplică o cantitate mică de anticearcăn pentru a-ți uniformiza astfel culoarea tenului.

7. Deasupra și sub sprâncene

În acest fel sprâncenele îți vor arăta mult mai definite și îți va face ochii să pară mult mai mari.

8. Pentru acoperirea semnelor specifice

Să zicem că ai avut mici accidente, care și-au lăsat amprenta pe fața ta. Acestea pot fi foarte bine acoperite cu anticearcăn, la fel ca și alte semne: de naștere, arsuri solare, etc.

În încheiere, doresc să specific din nou că naturalul este mult mai apreciat de bărbați, așa că ai grijă la cantitățile folosite. Ești o femeie cochetă și este de înțeles faptul că dorești să îți ascunzi semnele de oboseală, însă totul trebuie făcut cu moderație. Nu cred că vrei să arăți ca un urs panda, dar cu cercuri albe de jur împrejurul ochilor, că aceste vedete:

machiaj esuat cu anticearcan

Nu știu cât de veritabilă este poza, însă vreau să constituie un exemplu de așa NU.

Vă doresc spor la aranjat, să fiți frumoase!

Surse foto: aici și aici.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.