Frumusete

Alege-ți blugii în funcție de forma corpului

Vezi ce modele de blugi te aranjează cel mai bine în funcție de forma corpului tău! Fii atentă la croială și astfel vei arăta impecabil de fiecare dată când îi porți!

Vezi ce modele de blugi te aranjează cel mai bine în funcție de forma corpului tău! Fii atentă la croială și astfel vei arăta impecabil de fiecare dată când îi porți!

Blugii sunt fără îndoială cele mai apreciate piese vestimentare. În ciuda faptului că în fiecare an apar noi tendințe, jeanșii nu se lasă bătuți și rămân în continuare extrem de apreciați. Atunci când îi alegem trebuie să ținem cont de forma corpului nostru. Degeaba vom da banii pe o pereche cu un design frumos, dar care nu ne avantajează.

Cum se aleg blugii în funcție de forma corpului:

1. Blugi pentru silueta în formă de măr

În cazul persoanelor cu silueta de tip măr, kilogramele se depun mai ușor în zona taliei. Umerii sunt lați, șoldurile sunt înguste, în timp ce picioarele rămân subțiri. Femeile cu o astfel de formă a corpului trebuie să evite blugii skinny și pe cei cu talia joasă.

Având în vedere faptul că în astfel de cazuri abdomenul este rotunjit, blugii cu talie înalta sunt cei mai potriviți pentru a ascunde cu ușurință colăceii de grăsime. Nici blugii evazați nu sunt o alegere greșită, deoarece vor crea o armonie între partea superioară a corpului (care tinde să fie mai voluminoasă) și cea inferioară.

2. Blugi pentru silueta în formă de pară

Silueta pară este opusă celei în formă de măr și este caracterizată prin talie îngustă, forme mai puțin masive în partea superioară și cu forme bine accentuate în zona coapselor. Femeile cu silueta pară ar trebuie să își pună în evidență talia îngustă și tocmai de accea ar trebuie să opteze pentru blugi cu talie medie sau joasă. Blugii skinny nu sunt cea mai fericită alegere deoarece pot scoate șoldurile prea mult în evidență, astfel ca cei drepți sunt cei mai potriviți pentru o astfel de siluetă.

3. Blugi pentru silueta clepsidră

Posesoarele acestui tip de siluetă sunt cele mai norocoase, datorită formelor foarte bine proporționate. Cu o talie subțire, șolduri frumos evidențiate și cu un posterior bombat, femeile cu formă clepsidră pot purta orice pereche de blugi își doresc.

4. Blugi pentru silueta atletică

Blugii skinny dar și cei boyfriend (pentru a ascunde lipsa șoldurilor și a posteriorului bombat) se potrivesc femeilor cu o formă atletică.

5. Blugi pentru minione

Persoanele scunde trebuie să se concentreze pe modele care le fac picioarele să pară mai lungi. Blugii boot cut, purtați cu tocuri înalte (cu o pereche de pantofi Stiletto, de exemplu) sunt indicați în astfel de cazuri, dar și cei evazați. Nu purta blugi trei sferturi deoarece îți vor face picioarele și mai scurte.

6. Blugi pentru femei înalte

Femeile înalte sunt la fel de norocoase ca și posesoarele siluetei clepsidră (dacă le dețin pe ambele cu atât mai bine). Acestea trebuie să-și pună în evidență abdomenul și picioarele lungi, astfel că blugii skinny sau cei cu talia joasă, li se potrivesc cel mai bine. Dacă ești foarte slabă încearcă să porți blugi de culori mai deschise, pentru a-ți adăuga vizual câteva kilograme în plus.

Sursă foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.