Frumusete

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016

Vezi în ce culori trebuie să-ți vopsești părul în acest an. Pentru a fi sigură că vei avea un look perfect asigură-te că nuanța aleasă este cea care ți se potrivește!

Vezi în ce culori trebuie să-ți vopsești părul în acest an. Pentru a fi sigură că vei avea un look perfect asigură-te că nuanța aleasă este cea care ți se potrivește!

Se pare că anul 2016 este unul destul de îndrăzneț în materie de tunsori și culori de păr. Dacă pur și simplu dorești să îți faci o schimbare de look, fără a fi neapărat adepta trendurilor, iată ce opțiuni ai pentru acest an în materie de nuanțe de păr:

Roșul electric

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-1

Se pare că roșul electric rămâne în continuare apreciat și în 2016. Nu uita că femeile care poartă roșu sunt considerate niște persoane îndrăznețe, dar și incredibil de sexy și încrezătoare în forțele proprii.

Blondul gri sau platinat

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-2

Cele două nuanţe de blond vor face furori în special în vara anului 2016. Dacă aceste nuanțe ți se potrivesc, atunci chiar și sirenele vor fi invidioase pe buclele pe care le vei afișa în apus de soare, la malul mării!

Tehnica balayage-ului va înlocui ombre-ul

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-3

Ombre-ul rămâne istorie, deoarece în 2016, în materie de colorare a părului, va fi la mare căutare tehnica balayage-ului. Care este diferența între cele două tehnici? La balayage trecerea între nuanțele de păr este mult mai subtilă și astfel vei avea capăta un look mult mai natural. Totul se datorează colorării pe verticală a părului care nu mai prezintă acea demarcație clară între nuanțe, întâlnită la stilul ombre.

Ronze

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-4

Ronze-ul este o combinație între arămiu și șaten. Este o culoare potrivită persoanelor care nu sunt dispuse să iasă din tipare.

Babylights

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-5

Această metodă de colorare a părului completează perfect balayage-ul și te ajută să obții un look impecabil. Aici șuvițele de păr sunt colorate cu o nuanță sau două mai deschis decât culoarea ta naturală. Pe lângă faptul că părul îți va căpăta o strălucire demnă de invidiat, astfel de șuvițe (ca cele unui bebeluș scăldate în raze de soare, de unde le vine şi denumirea) se întrețin foarte ușor.

Bronde

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-6

Bronde-ul este adoptat de blondele care doresc să-și mai închidă părul cu o nuanță, maxim două. Tot aici includem și brunetele care nu vor să facă o schimbare majoră de look și aleg calea de mijloc, între blond și șaten, adică bronde-ul.

Nuanțele pastelate și de curcubeu

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-7

Nuanțele pastelate, în special lavanda, vor fi și în acest an la mare căutare. Nici turcoazul și albastrul nu vor ieși din ecuație, iar cireașa de pe tort constă în vopsirea părului în nuanțe de curcubeu! La fel de apreciat va fi și blondul cu șuvițe sau doar vârfurile pastelate. Cu alte cuvinte, femeile îndrăznețe vor avea din ce alege în anul 2016.

Şatenul ciocolatiu sau albastrul marin

Află ce culori de păr sunt la modă în 2016-8

Nu se putea să scoatem brunetele din ecuație, nu? Așadar, dacă nuanțele de păr de mai sus nu îți sunt pe plac, alege orice culoare închisă dorești! Poți eventual să îți colorezi câteva șuvițe în nuanțe mai deschise (babylights).

La final nu uita că cea mai bună alegere este cea care te face să te simți cât mai bine în propria piele!

Sursă poze: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.