Frumusete

6 greşeli de machiaj ce te fac să arăţi obosită

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Îți este greu să arăţi fresh în fiecare dimineaţă, şi încerci diverse metode pentru a-ţi ascunde oboseala? Ai grijă, deoarece poţi lua unele decizii nefericite ce te vor face să arăţi şi mai epuizată!

Stai departe de următoarele greşeli şi vei arăta uimitor în orice moment al zilei:

1. Nu alege culori monotone

Conturarea fiecărei părţi a feței cu nuanţe diferite, te ajută să arăţi mult mai fresh. În loc să foloseşti o singură culoare pentru toată faţa, defineşte-ţi subtil sprâncenele, ochii, obrajii şi buzele.

2. Foloseşti greşit anticearcănul

Anticearcănul care este prea întunecat sau prea deschis pentru nuanţa feţei tale, te va face să arăţi obosită. Pentru a nu greşi, aplică-l într-o cameră foarte bine luminată, pentru a te asigura că arată natural. De fiecare dată, când testezi un produs nou, foloseşte o oglindă de mână şi uită-te cum arată la lumina artificială dar şi la cea naturală.

3. Sari peste baza de machiaj

Acest lucru este destul de riscant dacă doreşti să foloseşti un eyeliner închis. Baza de machiaj previne ca acesta să ţi se întindă şi să capeţi acel aspect de raton. Dacă nu doreşti să foloseşti nicio bază, apelează atunci la un eyeliner rezistent la apă.

4. Foloseşti prea multă pudră şi fond de ten

Pielea uscată şi pudrată în exces, te face să arăţi mult mai obosită, în comparaţie cu aspectul tineresc pe care îl oferă pielea neîncărcată. Foloseşte fondul de ten în cantităţi moderate şi insistă doar pe locurile cu probleme. Pentru a elimina aspectul strălucitor al feţei, foloseşte o pudră translucidă în cantităţi cât mai mici.

5. Nu foloseşti cremă hidratantă

Nu aplica niciodată machiajul pe o față deshidratată. Pentru a face un bine tenului, foloseşte o cremă hidratantă cu factor de protecţie solară. Aplicarea machiajului pe faţa uscată, te va face să arăţi incredibil de obosită şi îţi va scoate în evidenţă toate defectele.

6. Foloseşti fard de culoare gri

Machiajul cu nuanţe de gri te face să arăţi epuizată. Foloseşte palete calde pentru a căpăta un aspect mai tineresc şi odihnit.

Sursa: WomensHealthmag.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.