Familie

Trucuri pentru cele mai reușite fotografii de nuntă

Îți dorești să ai amintiri de neuitat de la nuntă? Vezi cum poți surprinde aceste momente unice din viață în cele mai reușite poze. Nu te lăsa doar pe mâna fotografului și vino și tu cu propunerile tale!

Îți dorești să ai amintiri de neuitat de la nuntă? Vezi cum poți surprinde aceste momente unice din viață în cele mai reușite poze. Nu te lăsa doar pe mâna fotografului și vino și tu cu propunerile tale!

Cine nu își dorește să aibă parte de cea mai frumoasă nuntă? Și cum altfel ne putem păstra cât mai mult amintirea acestui moment unic în viață dacă nu prin intermediul pozelor și a filmărilor? Să spunem că ai reușit să-ți găsești cea mai iscusit fotograf, însă cine spune că tu nu ai voie să vii cu propuneri? Iată câteva trucuri de care trebuie să ții cont pentru a avea cele mai reușite fotografii în albumul de poză:

Afișează un zâmbet de invidiat

trucuri pentru cele mai reusite poze pentru albumul de nunta 4

Pe lângă rochie, zâmbetul are o mare importanță în apariția oricărei mirese. Având în vedere faptul că ziua nunții este cea mai fericită zi din viața ta, nu ai voie să nu zâmbești! Așadar, înainte de marele eveniment ai grijă să te asiguri că zâmbetul tău este impecabil. O vizită la dentist te poate scăpa rapid de orice grijă.

Nu uita să te bronzezi

trucuri pentru cele mai reusite poze pentru albumul de nunta 2

Contrastul dintre rochia de mireasă și pielea frumos bronzată este unul extrem de apreciat de către viitoarele miresici, așa că înainte de marele eveniment bronzează-te. Vei arăta uimitor în cea mai fericită zi din viața ta!

Pozează-ți rochia de mireasă în toată splendoarea ei

În majoritatea fotografiilor vei observa că atenția este concentrată mai mult pe chipul mirilor și al invitaților și mai puțin pe rochia de mireasă. Tu nu vei vrea să comiți o asemenea imprudență, așa că pozează-ți rochia de mireasă (în care cu siguranță ai ales să investești o mică avere) în toată frumusețea ei! Iată ce idei îi poți propune fotografului tău:

  • pozează-ți rochia de la spate. Având în vedere faptul că multe rochii de mireasă au destul de multe elemente și în partea din spate, se merită să le aducem și pe acestea în prim plan.
  • o altă fotografie care nu trebuie să-ți lipsească de la albumul de nunta este cea în care stai jos.
  • nu uita nici de momentele în care domnișoarele de onoare te ajută la finalizarea ultimelor detalii.

trucuri pentru cele mai reusite poze la nunta 6

  • pentru un plus de aspect artistic pozează-ți rochia doar de la brâu în jos. Nu uita de buchet. În acest fel vei scoate doar buchetul și rochia de mireasă în evidență.

trucuri pentru cele mai reusite poze la nunta 7

 

  • nu uita să-ți pozezi rochia de mireasă pe umeraş. Încearcă să-i surprinzi cât mai bine toate detaliile.

trucuri pentru cele mai reusite poze la nunta 8

  • voalul de mireasă nu trebuie nici el uitat, așa că pozează-l din prim plan.
  • dacă vrei o poză cu adevărat artistică și locația îți permite, propune-i fotografului se vă pozeze de sus. Veți realiza o adevărată operă de artă!

trucuri pentru cele mai reusite poze la nunta 14

Pozați-vă îmbrățișați

trucuri pentru cele mai reusite poze la nunta 9

Și cum se poate termina cel mai frumos albumul vostru de nuntă dacă nu cu o îmbrățișare? Poate cu un sărut în apus de soare?

Nu uitaţi de verighete

Având în vedere faptul că vă leagă pe vecie se merită să le pozaţi în cele mai inedite ipostaze.

trucuri pentru cele mai reusite poze pentru albumul de nunta 3

La final de articol vă vom mai prezenta o galerie de imagini din care să vă inspirați pentru realizarea celui mai reușit album de nuntă.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Un comentariu

  1. Excelente sfaturi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.