Familie

Nu ne mai iubim ca la început…Ce e de făcut?

Doar voi doi aveți puterea de a reaprinde flacăra iubirii. Este păcat să lăsați ca orgoliul să vă despartă! Nu renunțați la clipele frumoase petrecute împreună și luptați pentru relația voastră.

Doar voi doi aveți puterea de a reaprinde flacăra iubirii. Este păcat să lăsați ca orgoliul să vă despartă! Nu renunțați la clipele frumoase petrecute împreună și luptați pentru relația voastră.

În ziua de azi este atât de ușor să te dai bătut în fața problemelor. Relațiile nu mai au nimic sacru în ele, și din cea mai mică discuţie contradictorie, partenerii ajung să își arunce vorbe grele, care dor, și duc în cele din urmă, la despărțire. Peste 50 de ani, vom număra pe degetele de la mână, cunoștințele care nu au fost recăsătorite. Nu spune nimeni că nu îți poți găsi jumătatea după divorț, însă Omenirea nu mai pune preț pe relații în general, iar asta este cât se poate de grav! Partenerii nu mai pun preț pe relația de cuplu, copiii nu mai pun preț pe relația cu părinții, prietenii nu mai pun preț pe relația cu prietenii..

Rutina dintre voi trebuie să dispară

Chiar dacă simți că îți cunoști foarte bine partenerul și că obiceiurile sale au devenit un fel de rutină pentru tine, ce ai spune dacă ai încerca să-l redescoperi? Cu siguranță nu mai este aceeași persoană de la început. Așa cum tu te-ai schimbat de la un an la altul, același lucru s-a întâmplat și cu el. Redescoperiți-vă unul pe celălalt.

Manifestă entuziasm față de partenerul de viață

Haide să facem un exercițiu de imaginație. Atunci când vă revedeţi dupa serviciu, ce fel de femeie crezi că își dorește să îi iasă în cale, una plină de nervi, care pufăie pe nas pentru că a uitat să îi cumpere toate ingredientele sau o parteneră zâmbitoare, care în ciuda faptului că a avut o zi proastă la locul de muncă, are puterea să îi zâmbească?Manifestarea entuziasmului în relația cu partenerul te va transforma în cea mai plăcută ființă, alături de care va dori să își petreacă zilele. Dacă vei părea tot timpul plictisită de viață și pusă pe harță, nu vei face altceva decât să îl faci să fugă de tine.

Comunicați și spuneți-vă unul altuia ce aveți pe suflet

Nu degeaba sunteți suflete pereche, nu? Atunci când lași resentimentele să se acumuleze, la un moment dat vei răbufni. Așa cum spuneam și mai sus, doar voi doi aveți puterea de a vă rezolva problemele. De fiecare dată când simți că ești la un pas să “explodezi” de nervi, încearcă să te pui și în pielea partenerului. Doar așa vei putea să îi înțelegi și punctul lui de vedere.

Fii un sprijin pentru sufletul pereche!

Gândește-te că din milioane de persoane, te-a ales pe tine! Adu-ți aminte de momentele frumoase de la începutul relației voastre. Rememorează-le de fiecare dată când vă aflați în momente dificile. Adu-ți aminte de toate acele stângăcii care te-au făcut să te îndrăgostești de el. De ce acum îl vezi ca pe un dușman pe cel care odinioară îți făcea inima să tresalte de bucurie? El este totuși acolo, încearcă să-l regăsești!

Găsiți activități pe care să le faceți împreună

Programul de minim 8 ore pe zi la locul de muncă, îngrijirea copiilor și treburile casnice, va împiedică să mai petreceți mult timp împreună. Dacă nu vă găsiți activități pe care să le faceți împreună, veți ajunge ca doi străini. Oricât de ocupați ați fii, nu uitați de relația voastră și mai ales nu o lăsați de izbeliște! Așa cum zilnic trebuie să mănâncați pentru a supraviețui, același lucru este valabil și pentru relația voastră! Dacă nu o veți hrăni cu sentimente curate și cu multă iubire, nu va avea cum să reziste!

Imaginează-ți că relația voastră este o plantă într-o glastră pe care trebuie să o udaţi pentru a crește cât mai frumoasă!

FOTO: achieve-able.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.