Divertisment

Beyonce și-a șocat fanii cu rochia purtată la Gala Met 2015

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

În ciuda faptului că J.Lo și Kim Kardashian sunt reginele ținutelor care nu lasă prea mult loc de interpetare, se pare că Beyonce le-a întrecut în nuditate, uimindu-și fanii!

Rochiile transparente sunt în continuare foarte apreciate peste ocean și astfel ca la Gala Met din acest an, vedetele și-au etalat formele cum au știut ele mai bine. Beyonce a ales să poarte o rochie transparentă Givenchy care avea niște cristale aplicate pentru a-i ascunde zonele intime. Nu prea i-a ieșit acest lucru, astfel că spre deliciul fanilor de gen masculin, diva a oferit un adevărat spectacol!

Să fie oare frumoasa Beyonce afectată de o criză a vârstei mijlocii (debutata precoce la cei 33 de ani) sau dorește să ne arate cât de bine se simte în pielea ei? Un lucru este cert: în ciuda faptului că a apărut ultima, iar fanii au taxat-o pentru acest lucru, Beyonce a fost cireașă de pe tort de la Gala Met 2015. Ținuta sa extravagant[ l-a făcut inclusiv pe soțul său, Jay Z, să nu-și mai poată lua ochii de la ea.

Ce părere ai despre ținuta divei? A demonstrat că are curaj sau a căzut într-o extremă care nu-i face prea bine imaginii pe care și-a creat-o de-a lungul anilor?

Beyonce a aparut aproape dezbracata la gala Met-1 Beyonce a aparut aproape nud la gala MetBeyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met-1Beyonce a aparut aproape nud la gala Met-1Beyonce si-a socat fanii cu tinuta de la gala Met tinuta aproape nude a lui BeyonceSursă: www.dailymail.co.uk

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.