Diverse

Top 12 filme noi pentru sărbători

Nu vorbim despre tradiționalele serii Home Alone, ci Hallmark Channel’s a lansat în acest an 12 filme noi de Crăciun.

Nu vorbim despre tradiționalele serii Home Alone, ci Hallmark Channel's a lansat în acest an 12 filme noi de Crăciun.

Dacă pentru tine o seară ideală de Crăciun este aceea în care vizionezi un film frumos alături de persoanele dragi, atunci acest articol îți va fi de mare folos. Cei de la Hallmark Channel’s au fost darnici în anul 2014 și ne-au pregătit nu unul, nici două ci doisprezece filme numai bune pentru sărbătorile de iarnă:

1. One Starry Christmas

One Starry Christmas filme de Craciun

În acest film întâlnim o aspirantă la funcția de profesor de astronomie, care în timpul unei excursii de sărbători, se îndrăgostește de de un fermecător cowboy. Singura problemă este că protagonista noastră este implicată într-o relație și astfel trebuie să se decidă dacă merge mai departe în această idilă romantică apărută de Crăciun, sau renunță.

2. The Nine Lives of Christmas

filme de sarbatori the nine lives of chrsitmas

În acest film îl întâlnim pe Brandon Routh, care joacă rolul unui chipeș pompier ce nu dorește să se implice în vreo relație. Această decizie îi este pusă la încercare, după ce adoptă o pisică și întâlnește o frumoasă studentă la facultatea de medicină veterinară. Rămâne de văzut dacă pompierul nostru rămâne în continuare un burlac convins.

3. A Cookie Cutter Christmas

a cookie cutter christmas filme de sarbatori

Două vechi rivale și profesoare la o școală elementară hotărăsc să se întreacă într-un concurs de gătit prăjituri pentru sărbătorile de iarnă. Miza crește și mai mult odată cu apariția unui chipeș tată, ce le va determina pe cele două să se lupte și mai mult, pentru a-i câștiga atenția.

4. Northpole

Northpole filme de sarbatori

Polul Nord, locația magică a lui Moș Crăciun, se află în pericol deoarece familile încep să devină tot mai ocupate și astfel nu mai simt magia sărbătorilor de iarnă, iar lipsa lor de bucurie poate ruina totul. Un elf curajos nu dorește să renunțe atât de ușor și formează o echipă cu un băiat care încă mai credea în spiritul Crăciunului. Rămâne de văzut, cum va decurge mica lor aventură!

5. Angels and Ornaments

angels and ornaments filme de sarbatori

În perioada sărbătorilor de iarnă Corrine primește o doză neașteptată de romantism, din partea misteriosului Harold. Acesta trebuie să o ajute pe protagonista noastră să-și găsească sufletul pereche până în Ajunul Crăciunului. Va reuși să facă acest lucru într-un timp atât de scurt?

6. A Royal Christmas

a royal christmas filme de sarbatori

O tânără obișnuită este luată prin surprindere, când află că logodnicul său este de fapt prinț într-o mică țară din Europa. Cei doi se hotărăsc să-și petreacă sărbătorile alături de familia regală, însă protagonista noastră are de trecut peste multe obstacole, deoarece viitoarea soacră, regina, nu este de acord cu relația lor.

7. The Christmas Shepherd

the cristmas shepard

O scriitoare celebră de cărți de copii, rămasă văduva pierde câinele soțului său. Aceasta îl găsește la un tată care își creștea singur fata. Se va lega o idilă între cei doi?

8. Christmas Under Wraps

christmas under wraps filme de sarbatori

Protagonista noastră este un doctor care nu a reușit să obțină prestigiosul post pe care îl visa, ba mai mult este detașată într-un orășel din Alaska. În ciuda așteptărilor, aici ea are parte de o poveste romantică și învață cum să se bucure mai mult de viață.

9. Debbie Macomber’s Mr. Miracle

debbie macomber's mr miracle  filme de sarbatori

Îngerul Harry Mills, este trimis pe Pământ pentru a a ajuta o femeie să-și revină după pierderea tatălui. Acesta încearcă să o facă să privească spre viitor și chiar să-și găsească sufletul pereche. Termenul limită este până în ziua de Crăciun. Oare va reuși îngerul nostru să-și ducă planul până la sfârșit?

10. Christmas at Cartwright’schristmas at catweight's  filme de sarbatori

Nicky Talbot este o mamă singură, șomeră, care dorește cu disperare să obțină un job pentru a-i cumpăra un cadou fiicei sale de 8 ani. Aceasta va avea parte de multe impedimente, însă rămâne de văzut dacă va obține tot ce și-a propus.

11. Best Christmas Party Ever

best christmas party ever  filme de sarbatori

În apropierea sărbătorilor, o tânără este angajată să pregătească cea mai frumoasă petrecere de Crăciun pentru un magazin de jucării din New York. Aceasta are parte de multe obstacole din parte concurenței, însă decide să-și urmeze inima și-și duce planurile până la final. Cine știe, poate în acest timp își va găsi și sufletul pereche.

12. The Christmas Parade

the cristmas parade  filme de sarbatori

O populară prezentatoare este umilită în direct de către logodnicul său și hotărăște să dispară într-un mic oraș. Aici întâlnește un artist ce dorește să organizeze o paradă de Crăciun spectaculoasă, pentru a salva un centru de artă pentru copii, și se hotărăște să îl ajute.

Surse: www.hallmarkchannel.com & Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.