Diverse

Surprinde-l de Valentine’s day cu cea mai sexy lenjerie

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Vrei să îl uimeşti de Ziua Îndrăgostiţilor cu cea mai sexy apariţie? În următorul articol ţi-am pregătit cele mai incitante 10 modele de lenjerie marca Jolidon!

Dacă doreşti să-ţi surprinzi iubitul de Valentine’s day cu o ţinută extrem de chic, şi sexy în acelaşi timp, Jolidon ţi-a pregătit colecţia Prelude. Această linie se adresează femeilor desăvârşite, încrezătoare în forţele proprii, romantice, senzuale şi rafinate.

Nu putem să nu observăm trimiterea spre anii ’40, aşa că eşti o norocoasă dacă eşti adepta stilului New Look, specific acestei perioade de timp. În caz că nu ştiai, o dată ce războiul a luat sfârşit, marii designeri au creat modele în care au pus în evidenţă curbele corpului feminin. Doamnele şi domnişoarele reuşeau astfel să-şi păstreze alura feminină chiar şi în aceste momente grele. Aşa a luat naştere Moda New Look lansată de Christian Dior.

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai frumoase modele din colecţia Prelude:

Sperăm că ţi-au fost pe plac modelele de lenjerie propuse de noi. Dacă hotărăşti să îţi achiziţionezi una, nu uita să o accesorizezi cu nişte bucle retro şi cu un ruj de culoare aprinsă. Călătoria ta în trecut va fi una de neuitat, ce va reuşi cu siguranţă să-ţi surprindă iubitul!

Sursa foto: shop.jolidon.ro

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.