Diverse, Familie

Puterea dragostei – un videoclip emoționant

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut…Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Tehnologia nu va înlocui niciodată o atingere, o îmbrățișare, un sărut...Acest videoclip îți va aduce cu siguranţă zâmbetul pe buze!

Trăim într-o lume haotică și agitată, în care pur și simplu am uitat să mai fim oameni. Trecem unii pe lângă alții, cu privirea încruntată de atâtea probleme și necazuri, fără a ne mai zâmbi, fără a ne mai rosti o vorbă bună, fără a ne mai sări în ajutor, chiar și în cele mai grave cazuri!

Ce s-a întâmplat oare cu rasa umană? Cum am ajuns să fim asemeni unor roboți incapabili de sentimente? De ce ne lăsăm conduși doar de invidie, gelozie, trufie, invidie, vanitate și aroganţă? Unde ne este înțelegerea față de aproapele noastre și unde ne sunt sentimentele de compasiune și milă? De ce am lăsat ca viața noastră să fie umbrită doar de sentimente negative?

Din păcate, tehnologia se află și ea printre principalele cauze. Trebuie să învățăm cum să o folosim noi pe ea și nu viceversa! Cel mai grăitor exemplu este următorul videoclip:

Vizionare plăcută!

Sursa: Youtube

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.