Diverse, Familie, Horoscop, Relatii

Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014

Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.

Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.

Horoscopul zilei Berbec

Este destul de posibil ca azi să ai parte de o surpriză și să primești niște bani. Aceștia pot proveni din investițiile tale, dintr-o datorie pe care cineva o avea față de tine și chiar de ce nu, din partea unor rude. Dacă ai parte de vise care ți se tot repetă, acordă-le o importanță mai mare deoarece acestea încearcă să îți transmită ceva. Încearcă să descifrezi despre ce este vorba.
Unii berbeci pot avea parte de vizite plăcute din partea unor prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp.

Horoscopul zilei Taur

Taurii trebuie să fie mai deschiși făuririi de noi relații și să accepte mai ușor persoanele care doresc să intre în viața lor. Dacă simți că nu ai încredere în cei din jurul tău și nu dorești să le faci loc în viața ta, acum este momentul să fii mai permisiv/ă. Nimeni nu poate trăi singur pe acest pământ la nesfârșit! Succesul și câștiguri în plus vin spre tine. Trebuie doar să deschizi bine ochii pentru a nu te rata această oportunitate. Nu uita în mâinile tale stă forța de a reuși!

Horoscopul zilei Gemeni

Gemenii se simt astăzi plin de putere și forță. Au muncit din greu să își mențină psihicul cât mai puternic și acum își culeg roadele muncii. La muncă ai parte de aceeași energie pe care o investește cu succes în toate proiectele zilei. Această energie îți aduce succes și pe plan personal, așa că profită din plin de aceste momente speciale!

Horoscopul zilei Rac

Dacă îți puneai întrebări în privința continuării anumitor studii sau traininguri, acum este momentul să te decizi! Viitorul se anunță a fi unul plin de succes, așa că nu te da bătut/ă, concentrează-te și fii cât mai atent/ă la toate ocaziile care ți se învesc. Nu se știe de unde „sare” norocul! Urmează cursuri, traininguri, voluntariate, citește cărți, nu renunța la ceea ce te interesează cu adevărat! Nimic nu este mai productiv decât lucrul făcut cu pasiune!

Horoscopul zilei Leu

Leii care doresc să facă investiții în proprietăți, au acum parte de cele mai favorabile circumstanțe! Orice fel de investiție este de bun augur în această perioadă! Leii reușesc să își rezolve toate probleme cu ușurință deoarece au parte de multă energie și stau bine și la capitolul comunicare! Unii lei pot fi puși în postura de a lua niște decizii importante, așa că cel mai bine ar fi să apeleze la sfatul persoanelor mai în vârstă!

Horoscopul zilei Fecioară

Fecioarele nu se simt prea bine astăzi, mai ales că au parte de multe schimbări de plan. Astăzi poți primi niște vești îmbucurătoare despre anumite cunoștințe care se aflau într-o situație foarte dificilă, dar care acum sunt mai bine. Bucură-te din plin de această veste și umple-te de energia de care ai atâta nevoie! Pe celelalte planuri, bazează-te cât mai mult pe intuiție și vei vedea că totul va fi mai bine!

Învaţă cum să alungi mai repede supărarea

Horoscopul zilei Balanță

În lunile care vin, balanțele vor culege ce au semănat. Dacă ai fost un om conștiincios, ai muncit din greu și ți-ai dat toată silința, acum este momentul să fii răsplătit. Și totul se întâmplă fix acum, când simți că nu mai poți face față și vrei să renunți la tot! Așadar, nu renunța la pasiunea ta, la energie, la entuziasm și da tot ce ai mai bun din tine! Ușile ți se vor deschide, așa că fii pregătit să mergi spre ele!

Horoscopul zilei Scorpion

Scorpionii sunt foarte apreciați la locul de muncă, datorită profesionalismului și datorită simțului răspunderii de care dau dovadă. Aceștia reușesc să își rezolve cu succes toate problemele și acest lucru îi va pregăti pentru următorul nivel de avansare profesională. Nu te lăsa însă acaparat/ă de serviciu cu totul și acordă o mai mare atenție familiei, care începe să îți simtă lipsa!

Horoscopul zilei Săgetător

Unii săgetători au astăzi parte de anumite oportunități, din niște surse, care pot fi total străine. Aceștia trebuie să își asculte intuiția, pentru a-și da seama de adevăratul potențial al acestei șanse. Și pentru săgetătorii, cu venituri mari, acum este momentul să ia în calcul investițiile în imobiliare (mai ales în cele din zonele rezidențiale). Acestea le pot aduce profituri mari.

Horoscopul zilei Capricorn

Capricornii stau bine astăzi la capitolul comunicare. Unii dintre ei, pot primi vești de la niște prieteni de care nu au mai auzit de mult timp, și astfel decid să se pună la curent cu tot ce li s-a mai întâmplat. Capricornii au astăzi toate șansele să primească semne că proiectele la care lucrează de mult timp, se afla în sfârșit pe drumul cel bun! Acordă mai mult timp activitățile relaxante!

Horoscopul zilei Vărsător

Unii vărsători se află în poziția de a-și culege rodele muncii grele depuse de-a lungul ultimelor luni. În următoarele săptămâni aceștia pot avea parte de câștiguri importante în carieră (și în proiectele personale). Acest lucru nu le va aduce doar venituri suplimentare ci îi va face să se simtă mai împliniți. Așadar, nu te da bătut/ă atât de ușor în fața greutăților și așteaptă-ți marele moment!

12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona

Horoscopul zilei Pești

Peștii pot avea parte de călătorii: fie în interes de serviciu, relaxare sau una în care să îmbine utilul cu plăcutul. Este clar însă, că în această călătorie își vor atinge anumite obiective. Alți pești pot avea parte de succes datorită ambiției de care dau dovadă, sau se pot hotărî să își pună bazele proprii afaceri. Indiferent de ce aleg să facă, aceștia trebuie să aibă mai multă încredere în forțele proprii!

Sursa foto, articol tradus de pe horoscope.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.