Horoscop

Horoscopul săptămânii 5 mai – 11 mai 2014

Astrologul Otilia Mazilu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 5 -11 mai 2014. În acest interval pe care îl străbatem acum, influenţa astrală a lui Venus care a intrat deja în Berbec, continuă!

Astrologul Otilia Mazilu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 5 -11 mai 2014. În acest interval pe care îl străbatem acum, influenţa astrală a lui Venus care a intrat deja în Berbec, continuă!

Avem şi alte aspecte de care ne putem bucura, cum ar fi un o ”mână de ajutor” de la Soare şi Jupiter aflat în sextil în zodiile Taur- Rac, cu recomandarea să participăm şi noi la aceste energii, dacă dorim să avem rezultate bune!

Dar cel mai important detaliu este intrarea Mesagerului Mercur în zodia sa de domiciliu, Gemeni, de pe 7 până pe 30 Mai! De aici se schimbă timbrul mental, verbal, de acum începând avem o altă viziune asupra lucrurilor!
Cumva, săptămână se împarte în două părţi importante: până Miercuri avem mintea focusata pe acţiuni creative, dar mai degrabă materiale; apoi ne orientăm discret către a relaţiona mai bine, a transmite informaţie, a studia şi a lega noi contacte, contracte! Nu putem exclude şi tranzacţiile financiare sau activităţile de transport şi curierat, căci Mercur este guvernatorul acestora.
Luna, în aceste şapte zile va traversa zodiile Rac, Leu, Fecioară şi de duminică va intra în Balanţă, energizand pentru fiecare din noi aceste zone din astrogramă, acele domenii de viaţă ocupate de aceste zodii!

Mesajul săptămânii vine pe fondul dispersiei de atenţie pe care o putem avea în acele ultime zile din săptămână, căci Mercur în Gemeni ne face să credem că putem să ne ocupăm de mai multe lucruri simultan, în timp record! Unii dintre noi poate vor reuşi, dar nu fără efort!

Berbec

Pentru că este Luni, îţi propui să continui ziua cu ce ţi-a rămas neterminat încă din acest Week-end mai prelungit, dar toate atenţiile tale sunt tot legate de membri familiei, casă şi proiectele pe care le ai de derulat în legătură cu eventualele chestiuni imobiliare.
Mijlocul săptămânii te surprinde inspirat şi poate destul de implicat în tot felul de acţiuni creative, care mai de care mai interesante!
Mercur în Gemeni îţi poate facilita acordurile, întâlnirile, dezbaterile pe care le ai iar asta nu este rău, dacă plănuieşti să beneficiezi şi financiar de pe urma lor; nu înseamnă că nu te implică în muncă sau nu te ţine în tensiune prin sarcinile pe care le ai de onorat, aşa, rapid şi mai multe deodată!

Taur

Ei bine, dacă până miercuri te preocupă banii şi poţi să beneficiezi de nişte încasări binemeritate în urma unor talente personale, tot de atunci începând, Mercur din Gemeni este un bun aliat în cazul acordurilor, contractelor noi, chiar şi al micilor înţelegeri din care poţi să beneficiezi financiar, mai ales că sectorul banilor va fi destul de bine pronunţat pe următoarele 3 săptămâni!
Însă, aşa cum vin şi multe idei, aşa sosesc şi multe proiecte, ele cer a fi cernute cu grijă căci nu le poţi onora pe toate aşa cum îţi doreşti!
Oricum, pot să fie şi multe schimbări şi rectificări în planurile iniţiale!
Şi cam aceasta este toată tendinţa săptămânii, deoarece încă de Luni ai mici discuţii, propuneri care îţi cer un angajament din partea ta, un serviciu pe care poţi să îl oferi contra-cost, în modul acesta poţi începe un nou proiect la care să lucrezi şi în care să vii tu toată creativitatea din dotare!
Este o săptămână ideală pentru cei în căutarea unui nou loc de muncă!

Gemeni

Luni vă stă gândul la bani, dar mai degrabă ai şanse de sume de bani din bugetul altora sau recupereazi mici sume împrumutate cuiva, restanţe, soseşte un chilipir minor, în nici un caz nu vorbim despre sume ce au menirea să asigure o continuitate!
Dar e bine şi aşa, aş zice! De miercuri, gemenii încep să poarte tratative şi devin extrem de implicaţi în tot felul de activităţi comerciale. Mercur în zodia lor li dă şansa să îşi exprime punctele de vedere aşa cum îşi doresc, au ocazia să renegocieze acorduri şi chiar noi înţelegeri, contracte, mai ales către finalul acestei săptămâni!
Sunt nativi implicaţi în campanii de informare care îşi expun cu succes opiniile, alţii sunt dedicaţi unor proiecte personale de gen imobiliar, şi pot încheia cu succes tratative în acest sens.
Sunt şi gemeni mai tineri care au de studiat şi de încheiat teze, lucrări, examene….întreaga luna Mai le este benefică să termine ce au lăsat pe ultima sută de metrii!

Rac

Nativii acestei zodii încă mai reflectă la viaţa lor, încă mai procesează ce să facă cu viaţa lor, au mai multe ocazii să fie departe de ochii altora şi să se refuleze fie în muncă şi să nu mai reflecteze la nimic, fie au ocazia să fugă departe de cei din familie care să îi interogheze din priviri. Cel puţin ziua de luni aşa este.
Apoi, mijlocul săptămânii se focusează pe venituri, pe încasări, au ocazia să mai strângă nişte bani la buget, din munca lor personală. Din păcate, pentru cei nemulţumiţi de job-ul lor, nu e momentul oportun să adere către altceva, Mercur este în zona subconştientului şi până la finalul lunii acesteia este mai bine să aibă momente să se gândească la un plan de acţiune, dar pe care să îl pună în aplicare din iunie.
În rest, este o săptămână liniştită, finalul ei duce către companii plăcute, poate şi cu o vreme frumoasă!

Leu

Important este că săptămâna se termină aşa cum vă place vouă, cu bani în portofel, chiar dacă nu începe deloc aşa.
Dimpotrivă, de luni vă poate preocupa cum să vă descurcaţi cu ultimii lei pe care îi mai aveţi, dar şi cum să faceţi să nu mai trageţi de aceste sume la infinit!
Veştile mai bune sunt pentru cei care dezvoltă un serviciu cu clienţii, căci vânzările, serviciile ar putea să aibă o creştere în aceste 3 săptămâni ce urmează, aşa că…este şansa se redreseze situaţia. Alţi nativi Lei se bucură de succes în grupurile, alianţele, partidele din care fac parte, aici le este pus la dispoziţie tot sprijinul celor care au aceleaşi idealuri ca şi ei!

Fecioară

Nici aceşti nativi nu stau departe de întâlnirile în grup, indiferent dacă este vorba despre simpla gaşcă de la bloc sau gruparea politică din care fac parte, au întâlniri şi dezbateri, şedinţe de purtat şi de lămurit nişte aspecte destul de dificile.
Încă de săptămâna trecută spuneam că banii îi interesează, dar mai degrabă cei pe care îi au de dat (băncilor, salariaţilor), iar acesta preocupare persistă întreaga săptămână.
Mercur le vine în ajutor acelor nativi care îşi construiesc o carieră sau lupta să îşi dezvolte anumite proiecte personale ambiţioase, căci sectorul imaginii publice este bine conturat pe următoarele săptămâni.
Nu vor veni bani în toate cazurile, dar pot să vină informaţii preţioase, contracte bine plasate, înţelegeri sau acorduri care să asigure o bază a ceea ce şi propun! Nu e maxim, dar e ceva!

Balanţa

Cariera şi imaginea publică este şi ea pusă în vizor la începutul săptămânii. Sunt nativi care se gândesc să facă modificări în aspiraţiile lor personale şi caută să fie cât mai aproape de ceea ce le indica sufletul lor.
Nu toate Balantele sunt mulţumite de cât eu realizat sau cât au distribuit din tot ceea ce ştiu şi pot să facă, şi este ceva timp de când se gândesc să se reprofileze, să urmeze un alt curs al vieţii, mai potrivit pentru ei! Se sfătuiesc cu prietenii, căuta informaţii, reflectă la cine sunt ei în momentul de acum!
Mercur intră în Gemeni şi pe unele Balanţe le prinde dorul conexiunii cu acele zone de conexiune cu sufletul; chiar dacă nu călătoresc fizic până acolo, pot să o facă virtual! Alţii, pur şi simplu caută să urmeze cursuri de specializare într-un domeniu de suflet, îşi pot lua o diplomă şi să urmeze apoi carieră mult visată.
Pot să spun că Balanţele lucrează foarte mult la corpul lor mental, spiritual, emoţional, în acesta perioadă şi toate acţiunile lor au menirea să aducă aceste corpuri în aliniere cu cel fizic.

Scorpion

Dacă zilele trec cu bine până miercuri în plan relaţional, de atunci încolo se deschide sectorul banilor. Dar, cu specificarea că banii care vin acum sunt , de fapt, ai altora dar voi beneficiaţi acum de sprijinul lor!
Pentru cei care aşteaptă o finanţare, o moştenire, bani restanţi, în următoarele 3 săptămâni se pot derula cu succes discuţiile, se pot încheia actele necesare ca totul să fie aşa cum îşi doresc! Între timp, Scorpionii au mare succes în ceea ce privesc ambiţiile lor sociale, personale.
Doresc să îşi ducă la capăt un proiect pentru care au nevoie şi de sprijin financiar suplimentar, prietenii şi sfătuitorii lor le sunt alături să facă alegerile corecte. Vor să fie vizibili cu orice preţ, au o ambiţie a lor de a-şi ridica în vreun fel condiţia socială şi aici lucrează cel mai mult în acesta săptămână.

Săgetător

Se poate spune că începe momentul în care au nevoie să colaboreze foarte mult cu partenerii de afaceri sau cel de cuplu; dialogurile se cer a fi directe dar frecvente, şi de Miercuri vor putea să facă asta mai uşor! Dar până atunci, începutul de săptămână îi găseşte străduindu-se să îşi recupereze anumite sume de bani ca să îi poată distribui mai departe acolo unde au nevoie! Este important să aibă de lucru, să creeze un echilibru în tot ceea ce au de făcut, căci sunt multe idei care le trec prin minte şi toate cer participarea lor activă!

Pot şi să fie implicaţi în tot felul de dialoguri cu persoane din străinătate sau de la mare distanţă, deplasări în interes de serviciu sau pentru construcţia acelor proiecte la care lucrează!

Este posibil ca împreună cu altcineva Săgetătorii să pună bazele unui parteneriat, în următoarele trei săptămâni şi este bine să ştie de pe acum să se focuseze pe noi acorduri, contracte, asocieri care să le aducă venituri suplimentare!

Capricorn

Dacă săptămâna aduce şi influenţe suplimentare, precum nişte dezbateri legate de bani şi chiar mici călătorii în serviciu, întreaga ei amprentă este destinată muncii în general.
Mai ales că Mercur intră în sectorul acesta şi aici parcă se înteţesc cererile, sarcinile, se accelerează ritmul zilnic cu situaţii care solicită masiv puterea de adaptare şi versatilitatea acestor nativi! Nu au timp de respirat în aceste săptămâni ce urmează, nu zile!
Unii dintre nativi chiar se implica în muncă voluntară, suplimentară, spuneam eu de săptămâna trecută că ei se dedică acum unui meşteşug nou, nu ca să înveţe meserie neapărat, dar este ceva ce le mai diversifică puţin viaţa şi ei se simt mai creativi!
Spuneam eu că unii nativi muncesc să îşi decoreze casa sau să o îmbunătăţească şi sunt acolo, implicaţi în meşteşugul zidăriei, de exemplu! Desigur, că domeniul poate fi oricare altul: service auto, croitorie, etc., mergând pe principiul ”nimic nu se aruncă, totul se transformă”!

Vărsător

Ei bine, nativii acestei zodii se poate spune că sunt cei mai creativi dintre toţi, dacă tot vorbim despre asta. De miercuri începând, Mercur le ”ascute” condeiele, le aşează cuvintele la locul potrivit, le lustruiesc pantofii şi îi trimite şi în călătorii de unde să îşi extragă inspiraţia!
Mai au ceva de terminat în aceste prime zile ale săptămânii, sunt sarcini neonorate dar care cer muncă şi implicare, apoi pot să fie mici discuţii cu partenerii de afaceri sau de cuplu, nu neapărat în contradictoriu, ci pur şi simplu pun la cale o ieşire undeva sau dezbat problema bugetului, dorind să ştie cum să îl distribuie mai potrivit!
Vărsătorii au nevoie acum de noi influenţe care să le dezvolte originalitatea, provocări în care să se simtă creativi. Unii îşi extrag asta din relaţia de iubire pe care o au, partenerul îi inspiră; în cazul altora copiii sunt purtătorii revelaţiilor.
Dar acei Vărsători care se bazează pe facultăţile lor mentale, cu Mercur în Gemeni pot să creeze acum adevărate opere de artă care să le aducă şi venituri, în decursul acestei luni, Mai!

Peştii

Încă de săptămâna trecută spuneam că au şansa să îşi rotunjească nişte venituri, cumva să li se mai adauge o sumă la salariu pe care acum să o direcţioneze către anumite proiecte legate de casă. Şi la ei e primăvară şi toată lumea este în febra reînnoirii casei, numai bine ca şi nativii. Peştii se apucă de modificat, schimbat ceva din mobilier, achiziţionarea unor bunuri de care au nevoie, fie şi o maşină. Este vorba de o înnoire, un suflu nou, un pas înainte şi asta îi face să se simtă bine, după multe perioade de stagnare! Înnoirea nu vine doar legat de casă, pentru unii Peşti este vorba de direcţii noi, etape noi de viaţă care încep să se configureze, în final!

Astroterapeut: Otilia Mazilu.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.