Horoscop

Horoscopul săptămânii 28 aprilie – 4 mai 2014

S-a vehiculat mult pe seama “celei mai tensionante” luni calendaristice din an și desigur că nu toți am avut aceeași impresie față de evenimentele care s-au derulat. Indiferent ce am simțit şi trăit, luna aprilie este aproape de final, dar nu se grăbește să pună capăt nenumăratelor influențe astrale, căci în aceste ultime trei zile avem de-a face cu o Eclipsă de Soare, exact în zodia Taurului, marți, 29 aprilie, ora 09:16.

S-a vehiculat mult pe seama “celei mai tensionante” luni calendaristice din an și desigur că nu toți am avut aceeași impresie față de evenimentele care s-au derulat. Indiferent ce am simțit şi trăit, luna aprilie este aproape de final, dar nu se grăbește să pună capăt nenumăratelor influențe astrale, căci în aceste ultime trei zile avem de-a face cu o Eclipsă de Soare, exact în zodia Taurului, marți, 29 aprilie, ora 09:16.

Este mult discutata Eclipsă Inelară de Soare, ultima din seria de eclipse creata pe axa Taur – Scorpion, așa cum au fost cele de anul trecut, și este a doua Eclipsă de Soare care se produce în Zodia Taurului (prima a fost pe data de 5 Mai 2013).

Este corect să spunem că pentru zodiile Taur și Scorpion se încheie o etapă interesantă, cu acesta ocazie.

Există deja nenumărate detalii despre efectele acestor eclipse, ele au început să se simtă deja pentru noi toţi, întrucât acum două săptămâni s-a produs una de Lună în Scorpion. Nu voi insista asupra lor!

Amintesc doar că acesta Eclipsă de Soare, în Taur, este un eveniment astronomic ce deschide o nouă direcție de evoluție către tot ce intră în sfera bani și resurse materiale; dragoste şi senzualitate; orice proiect în care dorim creștere evolutivă, în etape.

Merită să facem un remember a ceea ce experimentăm cu numai un an în urmă, căci putem vedea corelația între momentele de atunci și etapele în care ne aflăm chiar acum.

Dacă am fost atenţi la chemările Eclipsei de anul trecut, 2014 devine pentru unii dintre noi un proces lent de îmbunătăţire personală chiar și financiară.

Pentru cei ce nu au luat în calcul semnele trecutului, este posibil să devină necesar să se oprească în loc, să simtă o stagnare sau o înfrânare chiar, ca să aibă mai apoi oportunitatea de a relua firul experiențelor ce au fost amânate, dacă nu cumva ele vin acum prea dureros în prim-plan!

Merită știut că indiferent în ce fază ne aflăm, este necesar să fructificăm măcar această ocazie de acum și să ne trasăm conştient noi direcţii pe care să le urmăm: putem să medităm, să ne punem dorințe, să lucrăm intuitiv asupra a ceea ne dorim să facem și să avem de acum înainte, chiar și în domeniu financiar. Nu strică să ne fixăm targhete pe care să le atingem în decursul anului!

Săptămâna este oarecum liniștită, în rest alte mişcări astrale nu mai avem în afară de Venus care va intra în Berbec, duminică, 4 mai 2014.

Berbec – Zodie sau Ascendent

Să punem că este o săptămână dedicată banilor şi relației pe care îi ai cu ei. De fapt, de mult timp nu mai trăiai așa perioade în acest sector de viața! Pentru unii dintre voi, este o adevărată revigorare această perioadă; banii încep să îşi găsească drumul către voi; apar noi surse de câştig.
Oh, desigur că pot să fie și pierderi, mai ales pentru cei ce nu au luat în seamă momentele anului trecut!
Sunt schimbări benefice în sectorul carierei, al ambițiilor sociale! Ai putea acum să fii mai vizibil decât oricând, mai ales de duminică, când Venus intră în sectorul tău; dificil iți rezistă cineva şarmului! Şi tu devii mai entuziast decât oricând!
Cu toate acestea, dacă anul trecut ai mai primit vreo lecție și a trebuit să faci modificări în buget, acum este o ocazie să iți însuşeşti lecțiile învăţate. De fapt, este chiar un extemporal!
Eclipsa acesta îți poate aduce șanse și oportunități să redresezi situația, numai tu să rămâi deschis și să le vezi!

Taur – Zodie sau Ascendent

Este ultimul test de rezistentă pe care trebuie să îl mai dai, și gata! În funcție de ultimul an, de tot ceea ce ai făcut, acum drumul tău se trasează concret. Eclipsa în zodia ta nu este întotdeauna fericire pură, căci mai poți să dai afront și cu revelații noi, să mai găsești câte un mesaj din partea divinităţii pus pe noptieră și deja ști că mai ai ceva de făcut în plus, încă un indiciu de urmat. Dacă ai urmat îndemnurile, nu poți fi departe de o etapă de linişte și împlinire, de care chiar ai nevoie după câte ai trecut în 2013!
Pentru alți nativi, Eclipsa și întreaga perioadă de câteva săptămâni ce o urmează, este o adevărată lansare pe scena! Acești nativi sunt vizibili în ochii tuturor și orice mişcare este urmărită intens. Sunt dedicaţi dezbaterilor, reformelor, vor să facă lucruri diferit de pană acum. Ei simt că este necesar să vină cu o versiune nouă a lor , atât exterior cât și interior, și odată descoperită, le-o arată și altora.
Taurii sunt buni oratori perioada aceasta, pentru cei mai mulți și mai tineri devine important să se dedice studiului şi comunicării, chiar dacă acestea se desfăşoară în întreaga lume, departe de zona în care sunt.

Gemeni – Zodie sau Ascendent

Pentru tine, orice eveniment există sau este în derulare, nu e ceva care să fie vizibil și pentru alţii. De fapt, orice pui la cale zilele acestea, rămâne doar pentru tine și nu mai dorești să faci paradă în fața nimănui, de nimic.
Da, desigur că Eclipsa se produce ,astral, în zona subconştientului și asta deja înseamnă revelații mari și pentru tine, conștientizări, confirmări, concluzii finale.
Se poate spune că acum faci bilanţul și chiar dacă eşti cumva pe plus, tot preferi să mai rămâi în umbră, între calcule, în meditație.
Pentru unii gemeni, este ca și cum și-ar muta biroul din centrul târgului, pe o stradă de la periferie; dintr-o dată nu mai este important să fie observați; ei vor să fie observatorii!
Acum se retrag în liniște să lucreze la proiectele viitoare, căci în toamna aceasta se pregătesc să pună pe tapet una dintre creațiile cele mai valoroase ale lor! Pană la următoarea Eclipsa de Soare din Octombrie 2014, Gemenii preferă să nu fie deranjați!

Rac – Zodie sau Ascendent

Pentru tine, oamenii care te înconjoară sunt extrem de importanți în aceste momente! Pur și simplu, ai nevoie de susținerea lor, dar și de aprobarea lor! Treci prin etape în care ai nevoie să fii sigur de ceea ce faci și nu ai alt barem de măsurare. Unii dintre nativii raci punctează prea mult pe susţinerea celorlalţi, dar este un pasaj de viață în care chiar se recomandă să nu mai rămână singuri cu ei! În fond, 2013 nu le-a fost aliat şi de abia acum se regrupează către o nouă poziție. Alţi nativi pot întâlni un mentor sau un ghid care să îi ajute să facă pasajul către o nouă etapă din viața lor. Este o bună perioadă să se lanseze în mediul public, dacă vor să facă parte din alianțe, grupuri, asociații. Acolo vor găsi oameni care gândesc ca ei, luptă pentru aceeași cauză.
Totodată, sunt și nativi Rac care se decid să facă ceva mai mult în plan profesional, mai ales că Venus intră în Berbec; și își iau inima în dinți și își deschid o afacere de suflet; indiferent în ce domeniu, vor găsi cum să îşi atragă clientela sau să o amplifice pe cea existentă! Este posibil să aibă și un partener de afacere destul de implicat!
De fapt, asta au și nevoie nativii raci: să îşi ocupe timpul cu lucruri care le fac plăcere și lor, dar să vină și în ajutorul altora!

Leu – Zodie sau Ascendent

Aspirațiile sociale, imaginea voastră în societate este cea pusă sub o lumină nouă acum. Încă de anul trecut ați început schimbările, acum ele se concretizează. Aș spune că acum este posibil să se dea startul la manifestarea lor în plan fizic; încep în final să se așeze lucrurile pe direcția pe care v-o doreați.
Dacă pană acum doar ați trasat idei, acum ele devin certitudini și asta poate fi ceva bun! Chiar dacă sunteți în ajustări constante, ele sunt mici detalii de natură să perfecteze proiectul general.
Unii Lei doresc să aibă mai multe realizări în carieră, targhete mai înalte și asta este posibil căci vor avea agenda plină cu activităţi. Alţii vor dori să schimbe direcția și să îmbrăţişeze un cu totul alt domeniu în carieră; Eclipsa de acum le poate arăta către ce să se îndrepte, dacă sunt în dubii.
Desigur, sunt și cazuri când evenimentele îi iau prin surprindere pe unii nativi , dar totul este legat de mesajele primite subtil de pană acum! În final, sunt Lei care au ocazia să îşi schimbe statutul social în alt fel, de la ”singur” la ” într-o relație chiar de căsătorie”. Chiar dacă vreuna din aceste proiecte nu se derulează fix pentru aceste zile, Eclipsa este o perioadă de însămânţare așadar, e cu direcție de cel puțin 6 luni de zile.

Fecioara – Zodie sau Ascendent

Oriunde poate fi bine, dar o plimbare departe de casă, ar fi ideală în perioada asta! Este dorul străinătății, al călătoriilor, al depărtărilor sau pur și simplu, unii nativi nu se mai simt legați cu nimic de vechile locații în care au tot stat!
Este o chemare mai degrabă spirituală la mijloc! Pot dori să fie oriunde, dar nu acolo unde sunt acum. Pentru asta, perioada următoare vor să aibă toate socotelile făcute, discuţiile purtate, concluziile trasate deja: cei care își permit, vor face o ieșire în largul lumii!
Cei care sunt condiționați să stea aici, acum caută liniștea în orice: cărţi, discuții, practici spirituale – orice le poate ușura sufletul!
Este posibil ca această Eclipsă să le fi adus deja semnale clare că trebuie să lucreze la unele aspecte ale vieţii, mai ales cele sociale! Incă de anul trecut nu a fost lejer pentru acești nativi și este posibil să se fi confruntat cu aşteptări nerealiste care acum, în acesta săptămâna, se fac simţite prezente! Aici au de pus întrebări nativi fecioara: cât de fanteziste sunt aspirațiile mele? Cât de solide sunt valorile mele? Mi-am ignorat cumva corpul emoțional, spiritual?

Balanţa – Zodie sau Ascendent

Sume și surse suplimentare de câştig se întrevăd la orizont, dar este posibil să nu fie sume constante, ci o reîntregire a bugetului prin primirea unui bonus, împrumut, moștenire.
Este posibil și ca partenerul de cuplu sau cel cu care ai o afacere în derulare să vină cu o infuzie de capital și asta să fie o echilibrare a situației pe o perioadă de timp.
Evident, lucrurile pot să fie și invers, dacă tema natală nu permite și nu promite. În cazul acesta, sunt sume ce trebuie date, plătite, achitate …. şi este posibil să fie o revanșa consistentă!
Oricum ar fi, Eclipsa pregăteşte linia unei noi etape în plan financiar; nu este exclus ca prin evenimentele din acestă lună să puneți capăt unei perioade de lipsuri și să încercaţi altceva, o sursă suplimentară care să aducă un confort financiar binemeritat.
Cum Venus intră în Berbec, relația de cuplu sau chiar de afaceri este și ea infuzată cu energii benefice, numai bune să vă susţină în noile proiecte pe care aveți de gând să le duceți mai departe!

Scorpion – Zodie sau Ascendent

Parteneriatele sunt cele care vă captează atenția de ceva timp, și…. cam de anul trecut! În final, și pentru voi este ultima influență majoră din acest sector, căci ați tot avut de furcă!
În final, Saturn din zona opusă eclipsei definitivează multe dintre demersurile ce au început în viața voastră, în plan personal, mai ales acolo unde este vorba despre oamenii cu care colaborați.
Este vizat și sectorul afacerilor și acum știți cu cine vreți să mergeţi pe drum, acum aveţi toate rezultatele testelor partenerilor din viața voastră, știți pe cine mai vreți sau nu în continuare!
În contrapartidă, sunt și Scorpioni care acum se căsătoresc, acum decid să mişte lucrurile în relația pe care o aveau deja și trec într-o nouă etapă. Marea parte dintre nativii Scorpion decid dacă le este mai bine singuri sau nu în afacere sau în viața de zi cu zi, și cumva, aici încep să ajusteze tot ce se poate. Numai bine că Venus în Berbec vine cu multe de făcut, aşa că nu e rost de plictiseală în program!

Săgetător – Zodie sau Ascendent

Timpul se comprimă din ce în ce mai mult! Ritmul zilnic este dat peste cap de ceva timp și cu atât mai mult în aceste zile când apar peste noapte alte lucruri cât se poate de urgenţe.
Sunt sarcini neterminate care se cer a fi încheiate, plus că vin și altele noi!
Este la fel de probabil că toată agitația să aducă nativilor preocupați de un loc de muncă, o însărcinare nouă, o slujbă nouă, o avanasare! Eclipsa este numai bună să deschidă drumuri în acest sens!
Sunt și nativi mai puțin norocoși care nu stau deloc bine cu sănătatea și, astfel, acum au de făcut loc în program și vizitelor la medic sau odihnei în sine!
Oricum s-ar derula evenimentele, Săgetătorii sunt poftiți să îşi asculte ceasul biologic și să îşi confecționeze o nouă grilă de program personal, în care să includă și munca și odihnă, și să se ţină de el!
Cu dragostea nu se poate spune că stau rău, căci Venus vizitează fix sectorul acesta și cel puţin pot să petreacă timp frumos alături de persoana iubită! Iar dacă nu este, nu există nici un impediment să nu apară cineva nou la orizont! ….Dar asta, de duminică începând!

Capricorn – Zodie sau Ascendent

Întreaga săptămână este rezervată relației cu persoanele dragi sufletului vostru, în majoritatea ei.
Da, vă gândiţi să faceți ceva, să fiți alături de ele, mai mult, mai activ! Poate vreți să petreceţi timp împreuna, la o drumeție, vacanță, că tot este 1 Mai. Veniți și cu inițiative şi sunteţi dispuși să fiți și generos cu banii! Poate că de ceva timp sunteţi somați de către familie să vă mai ocupați și de ea, așa că acum ar fi momentul!
Sunt şi Capricorni care decid să se ocupe de activităţi mai creative în această săptămână; prin preajma casei sau a unei proprietăți,undeva, în natură!
Capricornii au poftă de muncă, dar de altfel de muncă decât cea obişnuită! Primăvara le dă chef să meșterească câte ceva și se pot apuca de renovări, curățiri; planifică nişte reparații de casă!
Venus este în sectorul imobiliarelor și aici este un alt punct de atracție în următoarea lună de zile. Este ceva timp de când se gândesc să vândă o proprietate, să cumpere una și este posibil că Eclipsa să aducă un cumpărător generos sau un chilipir grozav! Succes maxim, desigur!

Vărsător – Zodie sau Ascendent

Dar şi Vărsătorii au în minte să facă ceva în plan imobiliar, cu un bun pe care îl dețin. Tot renovări, tot îmbunătăţiri, tot seria de vânzări și cumpărări! Dar cu toate acestea, impactul astral al săptămânii cade asupra locației în care ei se află, căci unora le este firesc să se întoarcă acasă de unde sunt plecați sau pur și simplu, se mut dintr-o casă într-alta!
Ceea ce caută ei este un mai mare confort dar și o relaxare financiară și aş zice că aceste mutări au sens și în afaceri!
Da, sunt Vărsători care îşi caută un nou sediu pentru activitatea lor sau pun temelia unei afaceri pe care vor să o lanseze! Şi acestea sunt chemări care datează de anul trecut, acum este şansa să poată concretiza ceva.
Pentru asta, este posibil ca unul din membrii familiei să pună la bătaie un imobil, o garanție, să pună umărul la treaba fizică!
Cumva, poate nu este straniu, o astfel de acțiune poate genera o mai bună relație cu întreaga familie!

Pești – Zodie sau Ascendent

Peștii înţeleg că acum este șansa lor să fructifice un talent pe care îl au, pentru care au studiat și s-au perfecționat.
Începând cu săptămâna viitoare, acest talent le poate aduce și venituri. Iar asta îi interesează cel mai mult! Venus în Berbec vine cu șanse de un job nou, pentru cei care îl caută și merg la interviuri! Cei care au unul, acesta poate schimba puțin forma; Peştii pot să să aibă mai multe de făcut la locul de muncă, un curs de urmat, o calificare necesară.
Dar până atunci, Eclipsa de această săptămâna energizează intens relațiile de colaborare, mai ales dacă acestea se înfăţişează în formă scrisă, ca și contract.
Peștii caută colaborări și colaboratori și, mai ales, este perioada lor să îşi amplifice cunoştinţele şi contactele. Corespondează intens și posibil ca marea parte a mesajelor lor să treacă dincolo de granițele țării.
Iar celor ce studiază şi sunt peste cap de preocupaţi cu lucrări, teze, doctorate, examene … le doresc … aşa cum doresc tuturor … Succes Maxim!

Revelație și inspiraţie!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.