Horoscop

Horoscopul săptămânii 26 – 1 iunie 2014

Astrologul Otilia Mazilu, ne vorbeşte despre influenţa pe care o va aduce Lună Noua pentru fiecare zodie în parte, săptămâna aceasta!

Astrologul Otilia Mazilu, ne vorbeşte despre influenţa pe care o va aduce Lună Noua pentru fiecare zodie în parte, săptămâna aceasta!

În fiecare lună din an avem o săptămână care deschide căile începuturilor noi. Este aceea în care se realizează aspectul de Lună Noua, în funcţie de zodia în care suntem în acel moment!

Aşa cum aţi ghicit deja, despre noi energii vorbim şi acum, în acest interval de timp. Şi cum fiecare Lună nouă are o particularitate dată de zodia în care se formează, nici cel mai important eveniment al acestei săptămâni nu rămâne fără o aliură proprie.
Aşadar, chiar dacă începutul de săptămâna nu vine cu nimic spectaculos, Miercuri – 28 mai, este ziua în care Soarele şi Luna se întâlnesc în acelaşi punct din zodia Gemeni, undeva în jurul orei 21.40. Acesta este fenomenul mult aşteptat!

Luna Noua în zodia Gemenilor, creându-se pe un teritoriu mercurian, are o influenţă deosebită asupra modului în care sunt difuzate informaţiile, cum sunt colectate sau procesate. Dacă eram în dificultatea de a alege un subiect de discuţie, un subiect de dezbatere, un subiect de articol, în final, un material de studiu sau informaţii despre  ceva anume….acum toate acestea ne vor fi relevate fără probleme!
Luna Noua în Gemeni ne  poate ajuta să strângem informaţiile necesare unei lucrări, să vorbim despre noi, să ne deschidem spre alţii pentru cooperare şi schimb de idei…dar să şi trecem la acţiune!

Şi ar fi potrivit să ”mişcăm” lucrurile căci Marte din Balanţa este unul dintre cei mai buni aliaţi ai acestei Luni Noi. Cu toate acestea, este nevoie să fim atenţi la toate aspectele ce intră în rol, toate detaliile acţiunilor noastre, deciziilor noastre; căci Neptun este în aspect destul de tensionat cu acest moment şi iluzia, dezamăgirea este aproape!
Este bine să evaluăm cât mai mult, cu stoicism chiar, factorii de risc din acţiunile noastre! Unii dintre noi putem să fim forţaţi să ne adaptăm ideile, teoriile în funcţie de noi detalii care pot să apară pe parcurs!

Este bine să beneficiem de trigonul Mercur – Neptun aducător de indicii, revelaţii, sincronicităţi! Vine cu mesaje, răvașe pentru noi, dar pe căi mai puţin obişnuite: o carte pe care ai simţit nevoia să o cumperi, chiar dacă nu era pe lista ta de preferinţe, o discuţie ascultată întâmplător, un gând aparent nesemnificativ şi fără legătură cu altele!
Atunci când nu ştim ce să alegem, ce să facem, putem vedea direcţia potrivită observând ”indicatoarele” subtile din jur.
Cu Luna Noua în Gemeni este recomandat să vedem modalităţi de comunicare în orice sursă posibilă căci ea nu va îmbrăca neapărat forma ştiuta de noi!

Joi, 29 Mai, este o zi în care alte două planete părăsesc zodia în care se află, vor schimba şi vibraţia, vor aduce infuzie nouă de energie!
Mercur intra în Rac, unde va rămâne până în 1 august, timp în care va retrograda; iar Venus în zodia de domiciliu, Taur, până în 24 iunie 2014! Stabilitatea relaţiilor de familie, casă, proprietăţi, bunăstarea financiară personală…. vor fi puncte de interes comun!
Despre plimbarea lor prin aceste zodii va rămâne să discutăm în curând. Deocamdată propun să ne concentrăm atenţia către Lună Noua ale cărei efecte se vor simţii deja încă de la începutul acestei săptămâni!

Şi pentru că informaţia să fie completă……ce ar trebui să facem, cine ar trebui să fim cu ocazia Lunii Noi în Gemeni?
În primul rând, în momentul exact nu este bine să demarăm acţiuni. Atunci este potrivit să le proiectăm într-o manieră cât se poate de mercuriana: mental, în scris, verbal….
Atunci trebuie formulate ”scrisoarea de intenţie”( în scris,în gând, în mediaţie) către tot ce ne dorim să avem nou, să vedem într-o formă nouă şi nu reuşim. Noutatea vine şi prin abandonare în faţa a ceea ce este încă neînţeles sau necunoscut pentru noi!
Nu înseamnă resemnare, renunţare! Atunci cum am mai avea acţiune?

Abandonarea înseamnă acceptarea a tot ceea ce este, aşa cum este, fără a mai pune bariere mentale. Înseamnă a opri labirintul mental şi a renunţa pentru un timp la convingerile pe care le-am creat.
Numai atunci, în abandonare, facem loc revelaţiilor noi ca unor raze de soare care pătrund printre nori!
Vă invit ca în momentul Lunii Noi să vă rezervaţi câteva minute pentru voi, în linişte, într-o meditaţie, încercând să opriţi vuietul gândurilor! Înseamnă să staţi cât mai mult în Aici şi Acum!
Până la urma…”revelaţia vine în linişte, când gândurile dorm!”

Gemeni – Zodie sau Ascendent

Primele trei zile ale săptămânii pot fi dedicate pentru tot ce semnifică planificare, organizare şi o pregătire pentru tot ce urmează bun de acum înainte pentru voi! Sunt mulţi nativi care încearcă să pună bazele unei stabilităţi, a ceva solid, un proiect roditor …. în bani, în orice!
Poate să fie un dead-line autoimpus: Gata, până aici! De acum înainte nu mai fac asta, nu mai accept asta, fac altfel, sunt altcineva!
Mulţi nativi deja simt influenţa Lunii Noi şi îşi propun diverse obiceiuri sau activităţi care să le aducă satisfacţie în toată fiinţa lor. Acei nativi care au o relaţie de dragoste puţin șubreda, vor lucra la calculele finale!

Aşadar, ei petrec primele zile în contemplare, în acumulare de detalii, în rectificarea unor propuneri de colaborare, oferte de afaceri. Acum se hotărăsc să spună DA unui nou proiect care să îi ajute să îşi exprime atât creativitatea, sentimentele, valoarea personală. Cumva, toate acestea se cere a avea şi consecinţe frumoase în portofel, acolo unde este cazul! Şi de ce nu? Doar ce recompense ar mai fi fără asta?

De miercuri seara, timbrul se schimbă. Luna Nouă este în zodia voastră; voi sunteţi cei mai puşi în vizor, vreţi să fiţi cei mai expresivi.
Vă interesează viaţa privată, lucrurile (valorile) ce ţin de propria persoană; apăraţi cu îndârjire propriul cod de legi, este un bun moment să vă rectificaţi propria Constituţie (acel ansamblu de legi şi principii care vă definesc fizic şi moral).

Fenomenul se produce în zona numărul 1- viaţa voatră privată, liniştea interioară vă va face destul de vulnerabili cu schimbări frecvente de dispoziţie.
Există dorinţa de a schimba ceva, de a reînnoi ceva; şi orice schimbare în aspectul exterior poate declanşa valuri de mulţumire în interior! Acum se cere o reînnoire a filtrului propriu!
Luna Nouă soseşte la timp să vă motiveze să vă descoperiţi ceva ce simţeaţi voi că vă lipseşte şi nu ştiţi ce: o mai mare valoare personală, o mai bună imagine în faţa altora, îmbunătăţire aspectului fizic!

Aşadar, este momentul vostru să ieşiţi la rampă! De acum contaţi şi voi şi nu se poate că alţii să nu vă remarce!
Mercur intră de joi în zona banilor voştri. Sunt înţelegeri pe care trebuie să le onoraţi, sunt talente pe care va trebui să le exprimaţi şi din ele, să aduceţi nişte sume de bani la buget!
Nu uitaţi să discerneţi bine, să măsuraţi corect doză de implicare, căci supraevaluaţi şi timpul şi energia pe care o aveţi, iar rezultatul muncii poate fi viciat.

 Taur – Zodie sau Ascendent

Ei, se pare că vine momentul în care să fiţi răsplătiţi din plin!
Primele 3 zile ale săptămânii sunt dedicate vouă, aveţi ocazia să vă preocupaţi de voi şi  să faceţi în aşa fel încât alţii să vă remarce, să vă faciliteze o stradă! După multe aşteptări, se poate spune că acum se întrevăd şanse de rezolvare a unor problem stringente! Şi vin recunoaşterile pentru efortul vostru. Sub multiple forme! Cea mai agreată formulă sunt banii!

De Miercuri încolo, Luna Nouă este în zona banilor voştri, creaţi din munca proprie; din talent propriu. Este vorba de toate acele modalităţi financiare constante ce se pot numi „venituri”.
Vă veţi simţi îndrumaţi către ce este necesar acum pentru voi, mai ales să găsiţi un echilibru între bani şi suflet, între ce reprezintă banul ca instrument util pentru un trai decent; puteţi să vă gândiţi că ceea ce aveţi nu mai este suficient; ca încasările actuale nu va mai motivează!

Este momentul să recalculaţi tot!
Va începe o perioadă în care se va pune în discuţie onorariul; confortul financiar al vostru (iar veştile pot fi bune sau rele, în funcţie de astrograma personală).
Nu este exclus să descoperiţi o altă sursă de a vă aduce încasări (un alt job) sau noi modalităţi de a face bani.
În contrapartidă, este posibil să aveţi de încasat nişte sume; dar să şi aflaţi că vor mai întârzia!
Oricum, este un bun start pentru a cere o mărire de salariu! Dar şi o şansă uriaşă de a pierde o sumă, mai ales dacă împrumutaţi pe cineva cu sume mari!

Este un bun moment de a reflecta spre acumularea de noi surse/noi modalităţi de a atrage încasări!
Un plan de încasări nou de acum înainte…nu-i aşa că ar fi bine?
Numai bine ca Venus, stăpâna voastră intră în zodia ei şi infuzia benefică se vă simţi ca o briză de vară, în viaţa voastră. După multe perioade de timp şi aşteptare, puteţi să visaţi! De aceea, faceţi un plan cum să se menţină perpetuu, acesta stare de vis!

 Berbec – Zodie sau Ascendent

Cum mai toate zodiile se vor simţi atrase de majorarea bugetelelor, de a atinge un anumit nivel de bunăstare, nici voi nu staţi altfel! Primele zile ale saptamanii sunt numai un ”refren” a ceea ce urmează din 29 încolo, când Venus va intra în sectorul banilor, a resurselor financiare! Timp de o lună de zile veţi avea şanse sau a sporiţi încasările!

De Miercuri, Luna Nouă energizează zona comunicării, a gândirii, a studiilor, călătoriilor; dar şi a relaţiilor cu persoanele tinere! Dacă este vorba de a ţine discursuri şi de a motiva pe alţii, se poate spune că este momentul vostru: bun sau rău, depinde cum vi-l transformaţi; depinde de astrograma personală!

Posibil treceţi printr-o perioadă în care „redarea informaţiilor” este extrem de esenţială pentru unii dintre voi, dar va energiza suficient şi pe cei ce sunt acum în pragul examenelor de şcoală: Bacalaureat; teze, licenţe…şi alte cele!
Nu vă stă mintea la altceva acum sau asta este una dintre preocupările prioritare!
Dacă printre voi sunt cei care vor să scrie sau să publice materiale (cărţi sau articole în presă); vor să înceapă o carieră în Media, este un bun moment; şansele vin pe neaşteptate; ideile vin avalanşa!
Cel puţin încercaţi să le conturaţi…chiar dacă direcţia spre reuşită, cum spuneam, pare oarecum neclară!

Cine vrea să îşi lanseze un blog, site, un grup de discuţii….are mari ocazii de a stârni interesul şi să acumuleze vizitatori/ abonaţi/vizualizări!
Sigur, Luna Nouă nu este numai o ocazie de a reda examenele restante; de a recupera studii!
Pentru cei pentru care comunicarea şi călătoriile (deplasările scurte şi frecvente) fac parte din sarcina….atunci şi acestea se vor înteţi în următoarea perioadă de timp.
Berbecii mai tineri au şanse să fie aleşi ca „purtători de cuvânt” ai altora; iar asta îi va motiva şi stimula creativitatea mentală! Ce să mai: inspiraţie şi motivaţie!

Relaţiile de cuplu cunosc şi ele o revigorare, şi asta este cu atât mai accentuată începând cu acesta Lună Nouă, când altfel vedeţi relaţia dintre voi şi partener. Posibil ca fiecare din voi să cădeţi la o înţelegere tacită în ceea ce priveşte modul de a continua acesta relaţie, şi de ce nu?, să fie una mult superioară!
Mercur, în Rac fiind de acum înainte, vine cu noi soluţii despre cum să vă consolidate relaţiile cu familia, dar şi cu proprietăţile sau bunurile imobiliare pe care le aveţi.

Peşti – Zodie sau Ascendent

Primele zile din săptămână, dar şi din 29 mai încolo, sunt zile destinate viziunii asupra unui obiectiv pe care îl aveţi în minte să îl realizaţi, sau a vieţii însăşi, aş putea spune. Sunt zile în care vă informaţi şi discutaţi, studiaţi, luaţi notiţe, faceţi calcule sau chiar deplasări pentru asta! Vreţi să achiziţionaţi ceva, sau să investiţi, să schimbaţi ceva! Este bine să ştiţi foarte bine ce oferte să acceptaţi şi pentru asta, poate este nevoie de un studiu detaliat.

De miercuri, vă preocupă problemele legate de casa părintească, de proprietăţi, de relaţia pe care o aveţi cu membrii familiei voastre. Luna Nouă vă va da ocazia să redecorati o casă, iar dacă sunteţi de mult în căutarea unui cumpărător sau vânzător pentru vreun imobil este posibil să faceţi „mutarea decisivă”.

Puteţi să vă şi mutaţi într-o casă nouă (nu azi, nu mâine, dar vă bate gândul să faceţi ceva pentru asta iar ocazia poate să şi apară), chiar dacă asta înseamnă o altă locaţie (zonă sau oraş nou).
Nu este exclus să vă cumpăraţi o maşină nouă….Se prea poate să fiţi şi nevoiţi să recurgeţi la astfel de acţiuni! O schimbare de decor poate că simţiţi deja să faceţi şi nu găseaţi până acum oportunitatea!

Chestiunile legate de acte de proprietate parcă intră în discuţie mai puternic decât până acum şi vă daţi seama că trebuie să puneţi în ordine şi aceste aspecte rămase şi amânate!
Pentru unii nativi poate interveni chiar şi o reîntoarcere în casă sau tărâmurile de baştină, o reîntâlnire cu membrii familiei; cine ştie….să intraţi în posesia a ce vi se cuvenea!
Este bine ca Mercur intră în Rac, într-o zonă frumoasă a vieţii voastre şi asta poate însemna orice: revedere cu copiii, relaţii armonioase de dragoste, timp mai mult pentru pasiuni, bani, vacanţe. În orice caz, începe să se mai aştearnă liniştea şi în viaţa privată şi asta este deja un plus binemeritat!

 Vărsător – Zodie sau Ascendent

Primele trei zile din săptămâna dar şi întreaga lună ce urmează din data de 29 mai, este o perioadă dedicată treburilor din jurul casei sau al proiectelor noi pe care le dezvoltaţi. Cumva, închideţi etape şi începeţi altele noi în sfera imobiliară (puteţi chiar să căutaţi un alt spaţiu de locuit sau un sediu de firmă). De asemenea puteţi să alegeţi o destinaţie unde sa vă mutaţi de tot, pe viitor.

Oricum, cu noile voastre viziuni, direcţii, cei fericiţii în dragoste dar nu cu buzunare tocmai pline, puteţi să fiţi voi, unii dintre nativi! Aş zice că acesta este tendinţa Lunii Noi pentru voi! Neptun din zona Banilor nu vă ajută mult dacă nu aveţi claritatea necesară să evaluaţi toate mişcările, înainte de a le face în zona voastră nouă de evoluţie!
Dar, cu toate astea, momentul Lunii Noi vine cu infuzie de curaj şi optimism! Nu se ştie ce talente noi vă descoperiţi sau ce pasiune reapare, dar pentru voi este o perioadă numai bună de redeclanşat Hobby-uri!

Pentru unii dintre voi, se prea poate că dintr-un Hobby să dezvoltaţi o carieră, dacă astrograma personală vă permite! Sau este un bun moment să vă ocupaţi de acea pasiune pentru care până acum nu prea aveaţi timp sau nu găseaţi banii necesari (căci unele pasiuni chiar costa)!
Şi este o parte importantă a vieţii voatre şi aceasta, pentru că vă relaxează, pentru că vă motivează şi vă dezvoltă creativitatea şi vă binedispune!
Mulţi dintre voi vor înceape să îşi pună sentimentele pe hârtie sau sufletul pe tavă pentru că această Lună Noua este fix în zona inimii voatre: a sentimentelor!

Să mai spun că sunt Vărsători care se pot îndrăgosti acum, că le poate apărea cineva în cale care să le fure inima?
Asta pe de o parte! Relaţia cu copiii va fi una destul de vizata; de la apariţia primelor semne de sarcină până la preocupările legate de educaţia lor (la ce şcoală şi ce studii vor pleca mai departe); cu ce sporturi şi pasiuni îi mai motivam; în ce vacanţe îi mai trimitem sau…ce vacanţe facem împreună cu ei!
De asemenea vor intra în discuţie relaţiile de custodie (acolo unde este cazul)!
Este un prilej de redescoperire a laturii creative a fiecăruia din voi! Şi, pasionaţii de jocuri de noroc…atenţie: ori daţi o lovitură; ori pierdeţi enorm!
Mercur intrat în Rac vă invită să vedeţi cum staţi cu timpul de muncă, în ce ritm vă ocupaţi de sarcinile zilnice! O să aveţi chef de lenevie, dar poate va fi nevoie sau ţineţi seama şi de un program!

Capricorn – Zodie sau Ascendent

Ca în toate cazurile, începând din 29 mai, vă întreceţi pe voi în actele de creativitate şi generozitate şi în cele de devotament faţă de cei dragi, copii şi persoana de suflet. Venus în Taur vă aduce un fior de fericire, de împlinire, de satisfacţie. Şi poate şi una materială, aşa, ca să fie toate lucrurile în regulă!
Zilele de început de săptămâna sunt numai un preambul. Cam scurt, ce e drept!
În rest? De parcă ar mai şti şi altceva aceşti nativi în afară de job!
Luna Nouă va energiza relaţia cu munca dar va energiza şi statusul fizic!

Pentru început…pentru voi devine important că vă finalizaţi lucrurile neterminate la job!
Este ca un deadline şi un restart care se poate anunţa în proiectele tale de la locul de muncă!
Poţi să te gândeşti să ajustezi relaţiile cu echipa de lucru; poţi să primeşti sarcini noi (să ai mai mult de muncă), iar prin asta să fie nevoie să faci schimbări în programul personal! Ceva în rutina ta zilnică suferă modificări şi asta poate să îţi placă sau nu! Căci se poate întâmpla şi vice-versa; relaţiile de la job să înceapă să se clatine!

Dacă există deja „pericolul”, este chiar momentul să puneţi capăt unei situaţii vechi şi să căutaţi altceva! Pentru Capricornii în căutarea unui loc de muncă se poate destul de bine să pară o ofertă! Trebuie numai cântărite bine condiţiile; cu luciditate şi cu discernământ! Este posibil ca noile însărcinări ce pot apărea (de voie, de nevoie) să îţi solicite destul de mult nervii; stresul să te cuprindă şi odihna să fie cel mai scump lucru pentru o perioadă bună de acum înainte!

Pentru unii dintre voi, starea sănătăţii voastre este cea care vă va da de gândit; condiţia fizică este cea care vă interesează!
Este bine că aveţi suportul mental, verbal al partenerului de cuplu sau afacere. Cu el veţi avea de discutat îndelung, lămurit, sfătuit, căci Mercur intră în zona acesta şi va avea de gând să stea mai mult decât de obicei!

Săgetător – Zodie sau Ascendent

Se poate spune că începe zona muncii şi a cronometrării bioritmului, pentru voi. Nu de acum; ci din 29 mai! Primele trei zile din săptămână sunt numai un eşantion al ritmului, randamentului pe care va trebui să îl aveţi pentru următoarea lună de zile!
Şi chiar dacă Luna Nouă se produce în maximul ei în seara de miercuri, efectele se simt deja şi pentru voi. Relaţiile parteneriale sunt acum energizate destul de puternic! Şi când vorbim de parteneriate, mă refer şi la cele de afaceri (asocieri) dar şi cele de căsătorie!

Săgetătorii liberi, implicaţi într-o relaţie care cerea a fi „verificată” se pot decide să se căsătorească (sau să demareze o căsătorie de probă, fără acte); dar cei deja căsătoriţi vor avea destule motive de acum să se ocupe de acest statut: ori într-o consolidare a relaţiei, ori într-o eliberare!
Săgetătorilor implicaţi în afaceri, Luna Nouă poate să le îndrepte atenţia către iminenţa unui parteneriat ori…ruperea/ încetarea unui acord mai vechi (puteţi să vă aflaţi la fine de contract), ce poate fi înlocuit cu unul nou sau nu!

Mulţi îşi şi vor unii forţele împreună cu alte persoane pentru a pune bazele a ceva nou; indiferent că se tratează de propuneri scrise sau verbale!
Spuneam că este un bun moment de revelaţie; aşadar ceva vă face să înţelegeţi de ce nu vă reuşesc demersurile; ce trebuie făcut ca ele să reuşească! Lacunele se vor evidenţia în relaţiile cu „celălalt” (partener de afaceri sau de viaţă). Nu va rămâne decât să meditaţi cu luciditate la ce anume aveţi de făcut şi în ce direcţie să porniţi!
Mercur în Rac, chiar dacă nu este aducător de bani, în sine, vine cu oportunităţi de a încheia acorduri financiare.

Scorpion – Zodie sau Ascendent

Sunt scorpioni care investesc în relaţii şi parteneriate, iar acest lucru se vede. În aceste zile din săptămâna, până miercuri, poartă discuţii despre o posibilă asociere, chiar o căsătorie. Dar lucrurile se aşează pe o discuţie mai sigură începând cu 29 mai, când Venus este în zona acesta pentru câteva săptămâni bune!
Întotdeauna, când ne referim la parteneriate, le avem în vedere pe cele comerciale, financiare, dar şi pe cele sentimentale, cum ar fi o căsătorie. Şi chiar dacă Luna Nouă se produce în zona banilor comuni (rezultaţi din afacere sau căsătorie), cu atât mai mult este bine de urmărit cu atenţie fiecare detaliu.

Aşadar, vorbim despre ”alţi bani” cu ocazia Lunii Noi.
Dar alţi bani decât cei câştigaţi prin munca proprie (salariu, activitate constantă); aici este vorba de câştigurile „celuilalt” sau „celelalte câştiguri”.
Dacă aveţi surse financiare extra – job; dividente….acestea sunt cele ce vă vor atrage atenţia! Sau pur şi simplu cum să faceţi rost de o sumă de ban în plus, pentru o cheltuială neprevăzută ce a părut în ultimul timp şi pe care nu o mai puteţi amâna!

Lună Noua energizează sectorul taxelor şi impozitelor, datoriilor, creditelor, dobânzilor; pe voi vă va preocupa tot ce este de domeniul ipotecilor, fondurilor mutuale, asigurări, acţiuni/obligaţiuni, moşteniri…dar şi cel al accidentelor!

Scorpionii mai în vârstă se preocupă de pensia lor iar unii dintre ei chiar se gândesc să se retragă din acţiune.
Luna Nouă va orienta atenţia voastră la cât şi ce câştigă partenerul de viaţă/afacere; sau luat ca un tot unitar, la cât de mult se ridică încasările cuplului!
Şi nu ar fi un alt motiv, dar unii dintre voi vă pregătiţi să plecaţi într-o vacanţă, sau să studiaţi ceva ce sufletul vostru caută de mult să cunoască.

 Balanţa – Zodie sau Ascendent

Primele zile ale săptămânii sunt şi pentru voi un preambul la ceea ce se va derula în viaţa voastră de la sfârşitul săptămânii: banii familiei sau ai afacerii în care sunteţi asociat. Dacă aceste zile nu aduc mai mult decât o preocupare în acest sector, din 29 Mai, lucrurile devin certe. Acolo este de infuzat energie: oriunde este vorba de câştigurile create sau deţinute împreună cu alţii. Desigur administrarea oricăror bunuri, modul în care sunt distribuite sursele.

Este posibil ca soţul sau partenerul de afacere să vină cu mai mult capital în proiectul comun, căci Venus în Taur ştie să aducă oportunităţile cuvenite.
De Miercuri seara, pe mai toate Balantele le cuprinde contemplaţia Universului, îşi dedică timp unor cunoştinţe avansate în domeniul în care activează deja; pot dori să dobândească înţelepciune prin învăţături spirituale, filosofie de viaţă; alţii se vor afunda în religie.

Unii chiar vor decide să înceapă nişte studii noi care să le deschidă drumul către o altă formă de cunoaştere! Cred sincer că evenimentele ce vor urma le vor oferi Balanţelor un bun prilej să îşi achiziţioneze o agendă nouă în care să îşi treacă pe fiecare pagină câte un vis; este momentul deciziilor şi fixării obiectivelor pe termen lung; bun prilej de planificare pe lungă distanţă (în timp şi spaţiu) ; de căutarea de noi orizonturi atât fizic cât şi mental.
Totodată, pentru alte Balanţe aroma depărtărilor este puternică şi o relaţie cu străinătatea este destul de posibilă.

Oricum, este o bună perioadă de a călători pentru un schimb de experienţă.
Unii nativi vor vrea să înceapă cursuri universitare sau de masterat…tot din aceste perspective: o aprofundare a cunoştinţelor deja dobândite; dar şi un schimb de cultură.
O bursă în străinătate este posibil să apară în unele cazuri!

Nimic din ce se face acum nu rămâne fără urmări şi chiar dacă nu înţelegeţi de ce paşii vă sunt duşi într-o anume locaţie; motivaţia o veţi avea mai târziu!
Este ca şi cum devine necesar să vă recuperaţi frânturi din Karma!
Cine are intenţia de a se ocupa de afaceri de comerţ, afaceri mari, de import – export…va găsi un partener în care să aibă încredere!
Mercur în Rac, în sectorul carierei nu face nimic altceva decât vă va da numeroase ocazii să cântăriţi bine aceste oportunităţi, pentru viitorul vostru!

Fecioara – Zodie sau Ascendent

Nu toate Fecioarele studiază ceva sau simt nevoia să aprofundeze domenii noi, dar este posibil să simtă acut nevoia să diversifice, să varieze lumea în care trăiesc acum. Şi cum nu o pot schimba, măcar se pot schimba pe ei, pot chiar să găsească locuri în care ei să se simtă profund alţii.
Iar aceste lucruri pot să fie doar simple nevoi de a călători, de a schimba ambientul, de a face schimb de experienţă cu alte culturi, alţi oameni.
Aici se gândesc să poposească din 29 mai încolo.

Deocamdată, nu doar miercuri seara, ci întreaga săptămâna chiar, cu Luna Nouă în Gemeni, tot ceea ce se numeşte cariera şi poziţie socială este pus în vedere acum!
Tot ce are legătură cu imaginea în societate, în lume, între oamenii pe care-i cunoşti şi te cunosc este o preocupare majoră pentru tine în ultimul timp şi pentru ceva timp de acum înainte! Poate acele mesaje, răspunsuri legate de orientarea ta profesională …îşi găsesc drumul către tine!

Nu este exclus să primeşti o ofertă de a începe un job nou sau o colaborare nouă în urma unui CV pe care l-ai depus de foarte mult timp şi … nu te mai aşteptai ca cineva să te mai contacteze vreodată! Este o ocazie nemaipomenită să demarezi acţiuni noi pentru un job mult visat din care sa faci o adevărata cariera!

Lună Noua aduce oportunităţi de avansare socială majoră; dar şi decăderi din funcţii, pierdere de reputaţie după cum indica astrograma personală, desigur!
Evenimente de mare impact vor privi atât autoritatea cât şi puterea, în sensul de autocontrol, tăria de caracter; influenţa şi capacitatea de a-i influenţa pe alţii, autoritatea.

Este vizata profesia, reputaţia! Aici sunt succesele profesionale care acum mai mult ca niciodată pot atinge un apogeu sau….dimpotrivă! Nu este obligatoriu să se întâmple cum, în zilele următoare, însă…. tot ceea ce se demarează acum, va avea un impact puternic mai târziu!
Dacă aveţi parte de evenimente mai puţin plăcute, acestea sunt doar consecinţele unor acţiuni ce trebuie acum, în final, închise; iar aceste semnale trebuie înţelese!

Mercur în Rac vine exact în sectorul prietenilor influenţi, ai acelor mentori care vă pot da un sfat valoros, un simplu gest care să schimbe mult percepţia voastră. În grupurile de prieteni sunteţi din ce în ce mai activ şi mai deschis la dezbateri, căci sunt proiecte noi de pus pe picioare în viaţa voastră.

Leu – Zodie sau Ascendent

Cariera şi imaginea publică este energizata intens pe următoarea lună de zile, de când intră Venus în Taur. Chiar dacă unele şanse s-au dus, este posibil să înţelegeţi acum şi de ce, ce anume v-a adus o pierdere şi de ce este nevoie de un alt câştig.
Nu-i nevoie sau vă dezorientaţi, căci aveţi susţinere puternică în persoană prietenilor din jur. Ei sunt alături de voi şi vă ajută să vedeţi unde este de lucrat în tot ce se numeşte relaţii de grup.

Este cazul să îţi consolidezi gaşca veche/grupul/partidul sau să îţi găseşti o „trupă” nouă; pentru că dintr-o dată valorile tale ar putea să nu mai coincidă cu cele de până acum ale întregii formaţiuni din care faceţi parte!
Ai nevoie de altceva iar această Lună Nouă va scoate în calea ta exact persoanele potrivite fără să şti acest lucru, iniţial. Desigur, ai să ştii mult mai bine şi cu cine eşti în ligă, dacă asta nu părea foarte clar!

Persoanele pe care le poţi întâlni acum pot juca un rol extrem în viitorul tău, chiar şi profesional; sunt acele suflete care o să îţi ofere o orientare prin diverse căi către…o stradă din destinul tău!
Sunt mesaje ce nu trebuie ignorate, vor veni evenimente ce îţi vor oferi „iluminarea”!

În funcţie de ce anume planete sunt în astrograma personală, o eclipsă în acest sector de viaţă poate deschide un drum către celebritate, notorietate!
Luna Nouă în Gemeni energizează sectorul operelor caritabile, dacă sunteţi deja ancoraţi în aceste activităţi.
Mercur este în Rac, de joi şi rămâne în sectorul gândurilor, retragerilor. Comunicarea voastră cu Sinele mai Înalt vă poate face să înţelegeţi ce şi unde este de lucrat în convingerile voastre. Dacă sunt lucruri, situaţii care nu au mers aşa cum doreaţi, ei bine, o perioadă de reflexie la rece nu strică!

Rac – Zodie sau Ascendent

Luna Nouă energizează punctele forte şi punctele slabe ascunse şi necunoscute.
Arată preocupările sufletului vostru, limitări, secrete, obstacole, însingurare, frustrare, acţiuni ascunse.
Dar este ca o revelaţie faţă de lucrurile ascunse de alţii! Acum se văd mai clar că niciodată; acum mai puternic ca oricând înţelegeţi ce anume ascund cei din jur; intenţiile lor reale!

Evenimentele următoare au legătură cu conştientizarea interioară, mintea subconştientă; este ca un semnal că trebuie să ne plătească datoriile spirituale, dar prin compasiune.
Orice probleme măturate sub preş sau ascunse, îndelung tolerate, ignorate, evitate, care sunt prea dureroase pentru a le face faţă sau ale căror dificultăţi refuzăm să le considerăm…pot ieşi acum mai reale şi mai puternice ca niciodată!

Sunt mesaje ce vin să ne spună că nu se mai pot evita situaţiile grele la nesfârşit!
Că nu facem nimic bun să le evităm; că odată pentru totdeauna trebuie golită „caseta neagră” a noastră!
Aşadar, dragi native Rac, dacă până acum aţi evitat să luaţi decizii; acum sunteţi obligaţi la un compromis; iar unii dintre voi au grele decizii de luat, pentru ei şi pentru sufletul lor!
Nu este aşa de roz, de data asta, cu acesta Lună Noua! Dar noroc că prietenii vă stau alături o perioadă de timp, atât cât Venus este în Taur.

Ei vă pot ajuta şi financiar şi vă pot consilia să vă rezolvaţi problemele financiare. Cumva, vine momentul să puneţi capăt unor şiruri lungi de greşeli, şi poate acum, alături de ei, înţelegeţi că este mai bine să vă închideţi datoriile, de orice tip ar fi ele, odată pentru totdeauna! Luna Nouă mai verifică dacă v-aţi învăţat lecţii şi cumva, chiar dacă mai sunt rămăşiţe de trecut neînchis, acestea cer a fi rezolvate, mai bine mai târziu decât niciodată!

Este bine de ştiut că acest aspect de Lună Nouă este atât de puternic încât poate marca o perioadă de meditaţie asupra trecutului şi confruntarea cu rezultatele gândurilor şi dorinţelor din trecut.
Este o perioadă de transformare spirituală şi sensibilitate psihică mult mărită.

Mulţumesc!

Revelaţie şi inspiraţie maximă!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

3 Comments

 1. viorica paunescu

  da, va multumesc pentru horoscop imi place eu sunt nascuta pe 7 aprilie,…. sper ca asa va fi de acuma incolo,…. va multumesc mult….. o vara frumoasa va doresc….

 2. Cu multa placere. Otilia are toate meritele noaste, mai ales ca de fiecare data i se adeveresc previziunile. Chiar sunt curioasa cu ce vesti ne asteapta saptamana viitoare. O vara frumoasa si dumnevoastra va dorim!

 3. Otilia

  Viorica, aprecirerea ta inseamna mult pentru mine! Multumesc!
  Da, pentru Berbecii au tot fost atacati de Uranus ( imprevizibile in serii repetate, si neanuntate!). Inca mai este la voi in zodie pana in 2016.
  Daca sunteti deschisi, veti vedea ca Nodul Sud ( sau Karma) care este in zodia voastra va va indrepta catre directii noi de evolutie.
  In functie de fiecare, posibil sa fie lectii de invatat! De fapt, rolul lor este sa va aseze cumva, pe linia voastra destinica, sa faca in asa fel incat sa va duca catre a va indeplinii menirea!
  In fond, pentru asta suntem aici, in plan terestru, fiecare din noi!

  Multumesc!
  Oricand, te astept cu alte comentarii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.