Horoscop

Horoscopul săptămânii 12 – 18 Mai 2014

Astrologul Otilia Mazilu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 12 -18 mai 2014. Numai bine că a a trecut acest sfârşit de săptămână şi odată cu el şi efectele maxime ale celor două opoziţii ce au avut loc la grad perfect: Soare opoziţie Saturn şi Venus opoziţie Marte.

Astrologul Otilia Mazilu ne prezintă previziunile astrale pentru săptămâna 12 -18 mai 2014. Numai bine că a a trecut acest sfârşit de săptămână şi odată cu el şi efectele maxime ale celor două opoziţii ce au avut loc la grad perfect: Soare opoziţie Saturn şi Venus opoziţie Marte.

Aceste influente se diluează din ce în ce mai mult în începutul acestei săptămâni, Marte şi Mercur sunt într-un trigon benefic şi în data de 12 Mai acest aspect va fi aliatul nostru în acţiunile pe care le întreprindem, ne poate stimula dialogul şi iniţiativa cu idei noi!

Însă, ne apropiem de un alt eveniment astral: o Lună Plină în Scorpion ce se va perfecta pe data de 14 Mai, ora 22:18.
Şi cam acesta este singura variaţie astrală a săptămânii, Soarele din Zodia Taur va fi în opoziţie cu Luna din Scorpion, creând acest fenomen astronomic: Luna Plină în Scorpion!
Ei bine, acest moment se produce o singură dată pe an şi el poartă consecinţele lucrurilor încheiate de cel puţin cu o jumătate de an în urmă, la Lună Noua în Scorpion, din Noiembrie 2013!
Şi pentru că se produce la gradul zodiacal 23.54, ei bine, toate persoanele născute în jurul datei de 14 ( plus, minus trei zile) în zodiile Scorpion şi Taur, dar şi Vărsător şi Leu…. vor putea simţii Luna Plină mai acut şi evident, diferit!
Să vedem şi cum, şi unde, în ce sector!

BERBEC

Luna Plină se produce în sfera banilor… altora (adică vorbim despre salariul soţului, dividendele, alte câştiguri extra job) poate aduce un nor în ceea ce privesc creditele bancare.Transformarea cerută este de ordin financiar …ori este vorba de renunțarea la o afacere sau la transformarea ei, totală, în ceva mai bun. Dar cine spune că nu poate fii vorba și de un ajutor nesperat bănesc de la alții? O moștenire sau o sumă nesperată se poate concretiza acum! Luna Plină pregăteşte posibilitatea de a închide probleme legate de banii sau bunurile comune (de la soț, rude).

 TAUR

Această Lună Plină este ca un reflector fixat pe partenerul tău de viață sau de afacere (și el te va fixa pe tine); îl va face să arate exact așa cum este, lumina va scoate la vedere toate imperfecțiunile sale și ale relației voastre: vouă vă aparţine decizia de a transforma sau nu ceea ce vedeți. Puteți reînnoi jurăminte sau rectifica colaborări. Sunteţi ajutaţi să descoperiţi „locul liber” din sfera relaţiilor voastre, dând naștere unor noi începuturi în relații. De asemenea, sunt posibile şi angajamente noi față de voi şi celălalt!

GEMENI

Vouă vă este activată o axă a sănătăţii sau a limitărilor legate de stress, surmenaj. Aveţi nevoie să vă conştientizaţi obiceiurile neproductive și să implementați altele noi, care să vă aducă succes chiar și în muncă, dincolo de un status optim de sănătate! Luna Plină vă va arăta că este necesar să revizuiți atitudinea faţă de munca voastră, relația cu colegii și șefii, un mod de gândire nou, obiceiuri corecte legate de sănătate.
Noroc că este Mercur în zodia voastră şi ajutat de Marte, veţi găsi inspiraţia de a regla termostatul intern cu idei noi şi poate aducătoare de succes, de noi reuşite…dar de săptămâna viitoare! Gândiţi-le de pe acum!

RAC

Prezența Lunii în sfera iubirilor poate declanșa o dorinţă nouă de a schimba ceva în relația de iubire în care sunteți implicați ori pot să apară la orizont alte legături amoroase. Este o perioadă în care sunteţi preocupați de copii, de prezența şi de educația lor. Cine este singur, poate reia un hobby vechi sau…descoperă ceva ce nici nu credea că o să-i placă! Cineva dezvoltă o muncă de creaţie, poate avea inspiraţie nebănuită, creativitate și o poate transforma în bune rezultate … financiare.

LEU

Prezența Lunii Pline în sfera familiei este o energie provocatoare ce vă cere să vă îmbunătăţaţii raporturile cu ceilalţi de acasă (şi nu e vorba numai despre părinți, cât despre toate rudele); puteţi să faceţi asta printr-o mai mare responsabilitate, implicare în treburile casei, în administrarea ei. Este momentul să faceți ordine în relațiile voastre cu familia și membrii acesteia, să evaluaţi comportamente comune, să schimbaţi păreri şi…să vă iertați reciproc. Problema pusă în discuţie poate fi și o proprietate imobiliară și este posibil să găsiți acum o soluție să o rezolvați. Nu este exclus să aveti un cumpărător pentru un bun pe care voiaţi să îl vindeţi, ori voi să găsiţi un chilipir în vreo tranzacţie pe care o urmăriţi, mai ales în prima parte a săptămânii!

FECIOARA

Voi sunteţi influențați pe… o axă a gândirii, a studiilor și a micilor călătorii! Este o perioadă în care cei ce sunt implicați în activități oratorice vor avea să-și dea concursul; au de scris, de dezbătut, de prezentat. Se pregătesc pentru examene şi cursuri ce au fost amânate până acum. Sunt posibile vești legate de rudele mai tinere din familie; ele pot dintr-o dată să joace un rol mai activ în viața voastră, vin cu o propunere să ieșiți undeva, să petreceți timp împreuna! Mercur este în domeniul carierei din harta ta solară, mediază planetele aflate în zona financiară, aducând speranţa unei infuzii de numerar, numai bine şi la fix!

BALANŢA

Prezența Lunii Pline în zona banilor (acei bani produși din munca proprie, salariul tău, câştigurile tale curente) poate arăta că puteți atrage încasări, dar pot fi și cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare sau orice alte fluctuații în zona finanțelor și a resurselor voastre financiare. Dacă așteptați niște sume de bani, ele pot acum să sosească. Cei care erau în căutarea unui loc de muncă, pot acum să îşi primească un accept. Mercur îţi dă şansa de a te detaşa de viaţa cotidiană dificilă fie prin programarea unei călătorii, întâlnirea unor persoane din străinătate cu care poţi dezvolta legături de colaborare de orice factură, chiar şi comerciale. Noroc că ai susţinerea partenerului şi probabil, împreună, să găsiţi noi soluţii la tot ce vă interesează. Chiar este recomandat să modelaţi un plan pe care să îl derulaţi de săptămâna ce urmează!

SCORPION

Prezenta Lunii Pline în zona Nr.1 vă va face destul de vulnerabili cu schimbări frecvente de dispoziție, pentru că este vorba despre viața voastră privată, liniștea interioară, codul vostru de valori…. Luna Plină sosește la timp să vă motiveze să vă descoperiți ceva ce simţeaţi că vă lipsește și nu știți ce: o mai mare valoare personală, o mai bună imagine în fața altora, îmbunătăţirea aspectului fizic. Cel puțin, începeţi să faceţi ceva: un abonament la sală, la dans, o lectură motivaţionala. Totodată, motivaţia poate să plece din relaţia de cuplu, din mesajele pe care le puteţi percepe dinspre parteneriatul pe care îl aveţi în derulare (chiar şi de afaceri). Cel puţin, discuţiile de colaborare, dacă sunt de natura iniţiativelor în cadrul muncii ele sunt cel mai bine evidenţiate, căci Mercur este într-o relaţie excelentă cu Marte în prima parte a săptămânii!

SĂGETĂTOR

Luna Plină indică emoții schimbătoare, indispoziție… Nu vreți decât o perioadă în care veţi simți mai mult nevoia de a fi singuri, voi şi cu gândurile voastre, de a vă odihni mai mult, de a dormi mai mult. Poate există o stare de nemulțumire …pentru probleme legate de ”filosofia vieţii”. Dacă probleme sunt, întrebări sosesc și…. instantaneu vă interesează să aprofundați lucruri legate de misterele ei! Poţi să ai şi tu ajutorul partenerului, Mercur fiind în zona acesta şi în relaţie bună cu Marte, poţi să îl atragi şi pe el în ideile tale şi împreună cu alţi susţinători, prieteni, să reuşiţi să construiţi, să avansaţi un proiect. Tot de săptămâna ce urmează se poate considera că se vor debloca toate canalele, căci Marte iese din Retrogradare.

CAPRICORN

Este un timp în care această Lună Plină poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, grupuri. Este posibilă și alăturarea de un nou grup dintr-o puternică nevoie emoționala. Iar dacă faceţi parte dintr-unul (de orice fel), ar fi bine să vă stabiliți motivele care vă mai îndeamnă să fiți membru sau nu, căci poate schimbaţi tabăra! Sunt posibile și cunoştinţe noi, apar persoane care devin mentori, călăuzitori, protectori. Totodată, nici de partea opusă horoscopului nu rămâneţi fără influente: sunteţi mai creativi ca niciodată, mai pasionali, mai îndrăgostiţi de idei noi pe care doriţi să le daţi viaţa! O nouă relaţie poate să fie văzută cu alţi ochi sau un prieten deja poate schimba titulatura, în accea de iubit! Şi peste toate, staţi excelent cu iniţiativele cât e vorba de muncă; aici se pot vedea roade după multe luni de aşteptare!

VĂRSĂTOR

Dacă este vorba de stabilit priorităţi și de rectificat strategii, la voi e vorba in special de carieră. Există riscul de a simți că viața personală este un tribut plătit succesului. Cei care îşi permit, se pot trezi că nu le mai pasă de nici o promovare la locul de muncă: vor acasă cu familia! Este un timp benefic pentru a renunța la o anumită cariera, la un parcurs care vă poate promite succesul, dar cu prețul momentelor dedicate familiei! V-aş propune să observaţi lucrurile diferit de până acum; în loc să daţi vina pe carieră sau pe familie ca vă răpeşte timp mai mult şi nu aveţi cum să echilibraţi; încercaţi să observaţi ce mesaje vin dinspre fiecare latură şi, tocmai datorită lor, acum puteţi să ştiţi unde să ajustaţi! Nu vă va fi greu, căci cu creativitatea staţi excelent, inspiraţiile sunt revelatoare în aceste zile, mai ales în jurul datei de 12 Mai!

PEȘTI

Este o perioadă în care Luna Plină vă poate aduce recompense (nu neapărat în bani) din relațiile cu străinătatea, puteți câștiga o excursie, puteţi plănui o călătorie în străinătate. Puteţi decide să renunţaţi la anumite cursuri dar în acelaşi timp să doriți să începeți altele, puteți lua legătura cu un ”cineva” aflat la distanţa mai mare fată de voi, ce vă poate face o propunere de a explora noi orizonturi. Nu mai este nici cazul să vă preocupaţi de buget, cum faceţi rost de bani pentru toate astea; familia vă este alături ori dacă aţi pus deja la bătaie bunuri, spre vânzare/închiriere, ei bine, acum reuşesc să vă aducă o infuzie de bani fix la timp! Nu este neapărat acesta ordinea lucrurilor, ele pot sta exact invers; să aveţi şansa unor tranzacţii financiare în urma cărora să beneficiaţi de noi cursuri, noi călătorii! Oricum, ideea străinătăţii nu va lăsa indiferenţi!

O Lună Plină luminoasă vă doresc tuturor!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.