Sanatate

Cum te scapă apa de migrenă

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Cu toții știm că apa este indispensabilă vieții. Oare este posibil ca deshidratarea cronică să fie de fapt cauza declanșării mai multor afecțiuni? Să se numere și migrena printre acestea? Răspunsul ni-l oferă persoanele care nu obișnuiau să bea prea multă apă, dar care în cele din urmă au renunțat la acest obicei nesănătos. Acestea au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. Multe au afirmat că au scăpat chiar și de insuportabilele migrene!

Cum ne dăm seama că suntem deshidratați?

Primele semne ale deshidratării sunt gura uscată și chiar însăși senzația permanentă de sete. Corpurile noastre au nevoie de minim 8 pahare cu apă pe zi, pentru a-și desfășura în condiții optime toate activitățile zilnice. Această cantitate trebuie să crească în cazul persoanelor active fizic, a celor bolnave și pe timpul verii.

Multe persoane cred că această cantitate zilnic recomandată, include și celelalte lichide consumate: cafea, sucuri, supe, alcool, etc. Această percepţie este total greşită! Apa nu poate fi înlocuită cu niciun alt tip de lichid, nici măcar cu fructele ce conţin o cantitate mare de apă, astfel că cele minim 8 pahare, rămân obligatorii!

Cum ne scapă apa de migrenă?

Creierul și ochii noștri au nevoie de o cantitate mare de apă, pentru a funcționa optim. Atunci când nu consumăm suficientă apă, imediat se instalează migrenele. Mai mult, în cazurile de deshidratare cronică, multe persoane ajung să aibă probleme cu vederea. În general, atunci când suntem deshidratați, resimțim o durere puternică în interiorul ochilor, din cauza inflamațiilor produse.

Nu trebuie să așteptăm instalarea migrenelor, însă la primele semne de apariție, trebuie să bem imediat un pahar cu apă. Rezultatele vor apărea rapid, nici un medicament nereușind să-i egaleze această performanță! Așadar, dacă vreți să țineți migrena la distanță, beți zilnic minim 8-10 pahare cu apă pe zi.

Sursă imagini: www.acatoday.orgvisioelan.com & johnstonhealth.org

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?
Ceai și sirop de ceapă – remedii naturale pentru tuse și răceală Remedii naturale pe bază de ceapă sunt extrem de eficiente. Încearcă-le și tu!
Top 7 alimente pentru un abdomen plat Abdomenul plat este visul oricarei persoane. Cheia obtinerii acestuia, o reprezinta o serie de alimente imbinate cu exercitii fizice.
Scapă în mod natural de indigestie Ştiai că doar câteva de picături de acid clorhidric au puterea de a distruge orice ţesut din organismul uman, cauzând o durere intensă şi omorând toate celulele cu care intră în contact?
Cum să facem față mai ușor caniculei Pentru a nu vă expune pericolelor cauzate de temperaturile extreme din aceste zile, respectați sfaturile date de specialiști.
Cum să ai parte de un somn liniştit Spune nu insomniei şi nopţilor agitate, cu ajutorul metodelor naturale.
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
De ce este bine să mâncăm cireșe Știai că cireșele ajută la pierderea în greutate și ne purifică sângele? Lista beneficiilor nu se oprește însă aici.
Cum se distinge mierea naturală de cea artificială? Peste tot auzi vorbindu-se despre beneficiile mierii pentru sănătate, însă cum verificăm dacă aceasta este cu adevărat naturală şi nu un produs falsificat, ce ne poate face mai mult rău decât bine?...
Cea mai simplă reţetă de suc anti răceală Și cea mai bună! Această rețetă conține 3 ingrediente recunoscute pentru puterea de a combate răceală și gripă. Încearc-o și tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *