Sanatate

Cum te scapă apa de migrenă

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Cu toții știm că apa este indispensabilă vieții. Oare este posibil ca deshidratarea cronică să fie de fapt cauza declanșării mai multor afecțiuni? Să se numere și migrena printre acestea? Răspunsul ni-l oferă persoanele care nu obișnuiau să bea prea multă apă, dar care în cele din urmă au renunțat la acest obicei nesănătos. Acestea au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. Multe au afirmat că au scăpat chiar și de insuportabilele migrene!

Cum ne dăm seama că suntem deshidratați?

Primele semne ale deshidratării sunt gura uscată și chiar însăși senzația permanentă de sete. Corpurile noastre au nevoie de minim 8 pahare cu apă pe zi, pentru a-și desfășura în condiții optime toate activitățile zilnice. Această cantitate trebuie să crească în cazul persoanelor active fizic, a celor bolnave și pe timpul verii.

Multe persoane cred că această cantitate zilnic recomandată, include și celelalte lichide consumate: cafea, sucuri, supe, alcool, etc. Această percepţie este total greşită! Apa nu poate fi înlocuită cu niciun alt tip de lichid, nici măcar cu fructele ce conţin o cantitate mare de apă, astfel că cele minim 8 pahare, rămân obligatorii!

Cum ne scapă apa de migrenă?

Creierul și ochii noștri au nevoie de o cantitate mare de apă, pentru a funcționa optim. Atunci când nu consumăm suficientă apă, imediat se instalează migrenele. Mai mult, în cazurile de deshidratare cronică, multe persoane ajung să aibă probleme cu vederea. În general, atunci când suntem deshidratați, resimțim o durere puternică în interiorul ochilor, din cauza inflamațiilor produse.

Nu trebuie să așteptăm instalarea migrenelor, însă la primele semne de apariție, trebuie să bem imediat un pahar cu apă. Rezultatele vor apărea rapid, nici un medicament nereușind să-i egaleze această performanță! Așadar, dacă vreți să țineți migrena la distanță, beți zilnic minim 8-10 pahare cu apă pe zi.

Sursă imagini: www.acatoday.orgvisioelan.com & johnstonhealth.org

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Fructe ce te ajută să slăbeşti sănătos În general fructele sunt asociate cu un regim de viaţă sănătos, însă sunt anumite tipuri care ne ajută să slăbim mai repede.
Pepenele galben – o adevărată sursă de apă vie Îl cumperi zilnic din piețe și marketuri pentru că suntem în plin sezon. Îți place mirosul parfumat și gustul dulce al acestuia, însă te-ai gândit vreodată la beneficiile pe care ți le oferă?...
Cine are dreptate în războiul dintre vegetarieni și carnivori? Replicile dure, acide și chiar jignitoare pe care și le aruncă ambele tabere m-au determinat să scriu un articol pe această temă.
8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!
De ce este atât de periculos consumul de zahăr? Vezi de ce nu este bine să consumi zahăr în cantități mari și care este doza zilnică permisă.
11 tipuri de ceaiuri renale indicate pentru litiaza renală sau pietre la rinichi Puterea vindecătoare a plantelor te scapă de pietrele de la rinichi. Apelează la ele ori de câte ori ai nevoie. Nu te costă nimic, pentru că natura ți le oferă gratis!
Cum previn legumele crucifere apariția cancerului Vezi ce legume fac parte din familia cruciferelor și ce legătură au acestea cu prevenția cumplitei maladii. Include-le și tu cât mai des în meniul zilnic!
Plante medicinale indicate în caz de amigdalită Una dintre cele mai cunoscute afecțiuni cauzată de gripă și răceală este amigdalita. Vezi cum poți ameliora semnificativ durerile cauzate de aceasta!
5 alimente sănătoase care te relaxează şi te scapă de stres Aceste alimente contribuie la menţinerea unei stări bune de dispoziţie şi sănătate şi ţin departe efectele dăunătoare ale stresului.
6 beneficii ale consumului moderat de cafea Cafeaua...cine nu adoră această licoare magică? Odată servită, te vrăjeşte şi nu ai cum să o mai înlături din viaţa ta. Imaginează-ţi cât de monoton ar arăta lumea fără cafea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *