Sanatate

Cum te scapă apa de migrenă

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Cu toții știm că apa este indispensabilă vieții. Oare este posibil ca deshidratarea cronică să fie de fapt cauza declanșării mai multor afecțiuni? Să se numere și migrena printre acestea? Răspunsul ni-l oferă persoanele care nu obișnuiau să bea prea multă apă, dar care în cele din urmă au renunțat la acest obicei nesănătos. Acestea au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. Multe au afirmat că au scăpat chiar și de insuportabilele migrene!

Cum ne dăm seama că suntem deshidratați?

Primele semne ale deshidratării sunt gura uscată și chiar însăși senzația permanentă de sete. Corpurile noastre au nevoie de minim 8 pahare cu apă pe zi, pentru a-și desfășura în condiții optime toate activitățile zilnice. Această cantitate trebuie să crească în cazul persoanelor active fizic, a celor bolnave și pe timpul verii.

Multe persoane cred că această cantitate zilnic recomandată, include și celelalte lichide consumate: cafea, sucuri, supe, alcool, etc. Această percepţie este total greşită! Apa nu poate fi înlocuită cu niciun alt tip de lichid, nici măcar cu fructele ce conţin o cantitate mare de apă, astfel că cele minim 8 pahare, rămân obligatorii!

Cum ne scapă apa de migrenă?

Creierul și ochii noștri au nevoie de o cantitate mare de apă, pentru a funcționa optim. Atunci când nu consumăm suficientă apă, imediat se instalează migrenele. Mai mult, în cazurile de deshidratare cronică, multe persoane ajung să aibă probleme cu vederea. În general, atunci când suntem deshidratați, resimțim o durere puternică în interiorul ochilor, din cauza inflamațiilor produse.

Nu trebuie să așteptăm instalarea migrenelor, însă la primele semne de apariție, trebuie să bem imediat un pahar cu apă. Rezultatele vor apărea rapid, nici un medicament nereușind să-i egaleze această performanță! Așadar, dacă vreți să țineți migrena la distanță, beți zilnic minim 8-10 pahare cu apă pe zi.

Sursă imagini: www.acatoday.orgvisioelan.com & johnstonhealth.org

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cine are dreptate în războiul dintre vegetarieni și carnivori? Replicile dure, acide și chiar jignitoare pe care și le aruncă ambele tabere m-au determinat să scriu un articol pe această temă.
Cum să eviţi uscarea manilor și a buzelor pe timp de iarnă Trecerea bruscă de la aerul cald din interior la frigul de afară afectează pielea, uscând-o rapid și cauzând astfel iritaţii și senzaţii de mâncărime. Îngrijeşte-ţi pielea corespunzător și astfel vei ...
Cum previn legumele crucifere apariția cancerului Vezi ce legume fac parte din familia cruciferelor și ce legătură au acestea cu prevenția cumplitei maladii. Include-le și tu cât mai des în meniul zilnic!
Cele mai bune rețete de smoothie-uri detoxifiante După Sărbători, smoothie-urile sunt ca o gură proaspătă de aer. Încearcă și tu următoarele patru rețete!
10 gustări sănătoase care nu-ți afectează silueta Iată ce trebuie să mănânci la serviciu pentru a nu ceda tentației de a consuma ceva dulce! În plus, aceste gustări sănătoase țin la distanță stresul și oboseala.
Reţetă delicioasă de îngheţată cu migdale şi banane Această îngheţată pe lângă faptul că se prepară rapid, este naturală şi absolut delicioasă, conţine doar 2 ingrediente: banane şi migdale.
Cum să facem față mai ușor caniculei Pentru a nu vă expune pericolelor cauzate de temperaturile extreme din aceste zile, respectați sfaturile date de specialiști.
Deodorantul tău este toxic? Află care sunt cele mai toxice cinci ingrediente, pe care nu doreşti să le întâlneşti în deodorantul tău!
Horoscop săptămânal 4-10 august 2014 Află tot ce îţi rezervă astrele!
Metalele grele – metode complete de prevenire şi eliminare din organism Chiar şi tu poţi fi intoxicat/ă, deoarece metalele grele pătrund în organism prin alimentaţie, apă, aer sau vaccin. Află ce simptome dau şi cum să le elimini în mod natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *