Sanatate

Cum te scapă apa de migrenă

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Migrena poate fi un semn de deshidratare cronică. Află care sunt semnele acesteia și cum se transformă apa în cel mai bun remediu natural!

Cu toții știm că apa este indispensabilă vieții. Oare este posibil ca deshidratarea cronică să fie de fapt cauza declanșării mai multor afecțiuni? Să se numere și migrena printre acestea? Răspunsul ni-l oferă persoanele care nu obișnuiau să bea prea multă apă, dar care în cele din urmă au renunțat la acest obicei nesănătos. Acestea au avut parte de o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate. Multe au afirmat că au scăpat chiar și de insuportabilele migrene!

Cum ne dăm seama că suntem deshidratați?

Primele semne ale deshidratării sunt gura uscată și chiar însăși senzația permanentă de sete. Corpurile noastre au nevoie de minim 8 pahare cu apă pe zi, pentru a-și desfășura în condiții optime toate activitățile zilnice. Această cantitate trebuie să crească în cazul persoanelor active fizic, a celor bolnave și pe timpul verii.

Multe persoane cred că această cantitate zilnic recomandată, include și celelalte lichide consumate: cafea, sucuri, supe, alcool, etc. Această percepţie este total greşită! Apa nu poate fi înlocuită cu niciun alt tip de lichid, nici măcar cu fructele ce conţin o cantitate mare de apă, astfel că cele minim 8 pahare, rămân obligatorii!

Cum ne scapă apa de migrenă?

Creierul și ochii noștri au nevoie de o cantitate mare de apă, pentru a funcționa optim. Atunci când nu consumăm suficientă apă, imediat se instalează migrenele. Mai mult, în cazurile de deshidratare cronică, multe persoane ajung să aibă probleme cu vederea. În general, atunci când suntem deshidratați, resimțim o durere puternică în interiorul ochilor, din cauza inflamațiilor produse.

Nu trebuie să așteptăm instalarea migrenelor, însă la primele semne de apariție, trebuie să bem imediat un pahar cu apă. Rezultatele vor apărea rapid, nici un medicament nereușind să-i egaleze această performanță! Așadar, dacă vreți să țineți migrena la distanță, beți zilnic minim 8-10 pahare cu apă pe zi.

Sursă imagini: www.acatoday.orgvisioelan.com & johnstonhealth.org

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Dr. Oz: Armele secrete de combatere a celulitei Dacă ai încercat toate metodele de combatere a celulitei şi nu ai obţinut rezultatele dorite, nu trebuie să îţi pierzi speranţa. Dr. Oz sustine ca există numeroase puternice arme, ce te pot ajuta să c...
5 alimente sănătoase care te relaxează şi te scapă de stres Aceste alimente contribuie la menţinerea unei stări bune de dispoziţie şi sănătate şi ţin departe efectele dăunătoare ale stresului.
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?
Cele mai bune ceaiuri contra febrei Tu știi ce tip de ceai te scapă de febră?
Află cum poţi scăpa de dureri cu ajutorul uleiurilor esenţiale Aflaţi care sunt aceste uleiuri, ce dureri combat şi cum se folosesc.
Semne ce îţi arată că suferi de stres – Partea II Aşa cum am promis în articolul precedent, vom continua cu următoarele 5 semne prin care se manifestă stresul:
Principalele greşeli de evitat în timpul unui interviu Cu toţii ştim cât de greu se obţine un loc de muncă în România zilelor noastre. Depunem cv-uri peste cv-uri şi aşteptam cu înfrigurare telefonul mult dorit pentru a ne prezenta la interviu. Stresul pr...
Sfaturi pentru a avea ochi sanatosi Sfaturile referitoare la sănătatea ochilor sunt multiple. Cel mai mult contează dacă decidem să le respectăm sau nu.
Cei 5 paşi ai autoexaminării sânului Este esenţial să cunoaşteţi aceşti cinci paşi, deoarece pot demasca posibila existenţă a cancerului de sân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *