Sanatate

Cum este învins cancerul cu ajutorul usturoiului

Usturoiul este cu adevărat un aliment-medicament.

Usturoiul este cu adevărat un aliment-medicament.

Cum luptă corpul nostru cu temutul cancer?

Corpul luptă cu viruşii, cancerul, fungile şi cu bacteriile prin intermediul celulelor sanguine albe. Aceste celule sanguine se bazează pe anumite substanţe nutritive pentru a-şi duce la bun sfârşit lupta cu celulele canceroase şi pentru a te menţine în viaţă.

Corpul uman este o adevărată maşină construită să supravieţuiască chiar şi în cele mai urâte scenarii posibile. Corpul tău se naşte cu un sistem imunitar foarte puternic, însă acesta este slăbit şi „intoxicat” pe tot parcursul vieţii.

 Cum ne fortificam sistemul imunitar pentru a învinge cancerul?

Există o enzime specială „ornitin decarboxilază”, pe care celulele canceroase o multiplica. Dacă ai reuşi să blochezi aceasta enzimă, ai avea cea mai mare şansă de vindecare, deoarece în acest fel „tai răul din rădăcină” şi celulele mutante şi-ar pierde principala sursă de „combustibil”.

Care este rolul usturoiului în această luptă?

Foarte eficient în stoparea multiplicării acestei enzime este usturoiul. Dacă alegi să îl foloseşti ca şi tratament, trebuie să îl consumi proaspăt, să îl zdrobeşti şi să îl laşi să stea minim 15 minute. Aceasta este perioada necesară producerii compuşilor anticancer.

În studiile recent efectuate, s-a observat că usturoiul elimină moleculele cancerigene ce sunt localizate la nivelul ficatului şi al colonului. El ajută ficatul să distrugă aceste molecule mutante, prevenind de asemenea apariţia tumorilor şi în alte zone ale corpului: stomac, col uterin etc.

Pe lângă toate aceste beneficii, usturoiul mai previne apariţia diabetului de tip 2, bolilor cardiovasculare, hipertensiunii arterială, scade nivelul colesterolului şi al glicemiei şi este diuretic.

Sursa: naturalnews sfaturimedicale

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Reţetă delicioasă de îngheţată cu migdale şi banane Această îngheţată pe lângă faptul că se prepară rapid, este naturală şi absolut delicioasă, conţine doar 2 ingrediente: banane şi migdale.
Află aici la ce se referă de fapt mâncatul sănătos Peste tot auzi vorbindu-se despre cât de benefic este mâncatul sănătos, însă tu ştii la ce se referă de fapt acest regim alimentar?
Cum să previi depresia în mod natural Chiar dacă simți că nu mai ai forțe și stările de depresie te doboră, ridică-te și dă dovadă de curaj și ambiție, învingându-le!
Cum îți dai seama dacă peștele este proaspăt Fie că este dezlegare la pește sau pur și simplu dorești să mănânci mai sănătos, trebuie să te asiguri că peștele pe care urmează să-l cumperi este proaspăt! Iată cum!
3 reţete de băuturi răcoritoare ideale pentru zilele caniculare Aceste băuturi pe lângă faptul că sunt delicioase, te vor scăpa de senzația de disconfort cauzată de caniculă și te vor răcori.
Cauzele principale ale senzaţiei permanente de foame Doar ce ai terminat de mâncat și simți că îți este din nou foame? Află aici care sunt principalele motive ale senzaţiei de foame.
11 tipuri de ceaiuri renale indicate pentru litiaza renală sau pietre la rinichi Puterea vindecătoare a plantelor te scapă de pietrele de la rinichi. Apelează la ele ori de câte ori ai nevoie. Nu te costă nimic, pentru că natura ți le oferă gratis!
Cum să prepari un must natural și delicios la blender De ce să bem must doar la culesul viilor, când putem să îl preparăm în orice zi și la blender? În acest fel putem beneficia mai mult timp de proprietățile multiple ale acestui suc delicios!
Tratamente simple pe care le poţi realiza acasă Cu ajutorul unor produse aflate la îndemna oricui, poţi să scapi de: mâncărimea cauzată de înţepăturile de ţânţari, iritaţii, acnee, arsuri minore, senzaţia de greaţă, răceală sau toxiinfecţie aliment...
Ai auzit de „Miracle Drink” – băutura miraculoasă care previne apariția și dezvolt... Această băutură este consumată de foarte mult timp de chinezi. Iată o rețetă simplă și ieftină a longevității lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *