Retete

Salată caldă SĂȚIOASĂ și cu PUȚINE CALORII! Ideală și pentru zilele de post sau vegetarieni

Această rețetă este potrivită pentru zilele în care dorim să mâncăm ceva mai ușor, dar care să ne țină de foame.

Această rețetă este potrivită pentru zilele în care dorim să mâncăm ceva mai ușor, dar care să ne țină de foame.

Un alt aspect important de reținut este că poate fi preparată cu legumele pe care le aveți la îndemână. Prilej bun de a face curățenie prin frigider și cămară.

Ingrediente:

  • aproximativ 500 g ciuperci
  • 50-100 g rucola
  • 1 vânătă mică
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei gras roșu
  • câteva roșii cherry
  • ulei de măsline
  • oțet balsamic
  • usturoi
  • sare și piper

Mod de preparare:

  1. Pentru început tăiem vânata și dovlecelul în rondele subțiri și le dăm cu sare. Le lăsăm pe tocător preț de aproximativ o jumătate de oră.
  2. În tot acest timp putem să frigem ciupercile în tigaia grill. Le asezonăm cu sare și piper. Pentru a se frige mai repede eu le-am tăiat.
  3. Procedați la fel și cu rondelele de dovlecel și vânătă.
  4. Urmează ardeiul și roșiile cherry.
  5. La final am pus pe grill și rucola. Am lăsat-o preț de câteva secunde, cât se se înmoaie.
  6. După ce sunt gata toate legumele, le tăiem în funcție de preferințe.
  7. Ultimul pas constă în prepararea unui dressing din oțet balsamic, ulei de măsline și 3-4 căței de usturoi. Eu l-am preparat în robot.
  8. Peste legume și salată punem dressingul, sare, piper și amestecăm bine.

Poftă bună!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.