Retete

Rețetă de pâine umplută cu bacon și cașcaval | Reţete rapide

Pe lângă faptul că îți va învălui bucătăria într-un miros îmbietor de pâine coaptă, această rețetă te ajută să transformi niște ingrediente banale, cum ar fi o pâine veche de o zi, în ceva delicios!

Pe lângă faptul că îți va învălui bucătăria într-un miros îmbietor de pâine coaptă, această rețetă te ajută să transformi niște ingrediente banale, cum ar fi o pâine veche de o zi, în ceva delicios!

Această rețetă face parte din categoria reţetelor rapide de pe canalul De Gen Feminin, și se adresează persoanelor aflate mai tot timpul pe fugă, și care în ciuda faptului că și-ar dori să gătească mai mult, nu au suficient timp.

Iată cât de ușor se prepară rețetă de pâine umplută cu bacon și cașcaval!

Ingrediente:

1 pâine rotundă de 400 g ( a avut a noastră) poate fi folosită la fel de bine orice fel de pâine
250 g bacon
50 g unt topit
3 căței de usturoi
150 g mozzarella
150 g brânză Cheddar (ambele pot fi înlocuite cu cașcaval)

Mod de preparare:

  • Prăjim baconul până devine crocant.
  • Crestăm pâinea pe lungime și lățime
  • Amestecăm 50 g de unt cu 3 căței de usturoi zdrobiți.
  • Ungem cât mai bine pâinea printre crestături.
  • Punem cele 150 g de Mozzarella printre crestături.
  • Procedăm la fel cu baconul.
  • Apoi cu brânză Cheddar.
  • Învelim pâinea în staniol.
  • O coacem timp de 20 de minute la 190°C.
  • După cele 20 de minute, se îndepărtează folia de deasupra și se mai coace timp de 10 minute.
  • La final se presară cu mărar. (Opțional)

Sfaturi utile:

  • Așa cum spuneam și la enumerarea ingredientelor, brânzeturile pot fi înlocuite cu cașcaval.
  • Cașcavalul nu trebuie să fie neapărat ras, se poate tăia în cuburi, care apoi să fie înfipte cât mai
  • adânc în crestături.
  • Am folosit cuvântul crestat, pentru a evidenția faptul că pâinea nu trebuie tăiată până jos. Pentru a-ți fi mai ușor, folosește un cuțit zimțat, pentru feliat pâine.
  • Înveleşte pâinea în două bucăți de staniol, pentru ca mai apoi să o poţi îndepărta pe cea de
  • deasupra. Pâinea va fi mai crocantă!
  • Mărarul este opțional, poate fi înlocuit cu verdețurile preferate.
  • De asemenea și baconul poate fi înlocuit cu bucăți de piept de pui, de exemplu.
  • În umplutură se pot pune și bucăți de ceapă verde, tocate mărunt.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Biluțe raw de smochine și migdale Aceste biluțe îți vor revigora instant organismul și te vor ține la distanță de dulciuri!
Mucenici moldovenești de post – rețeta tradițională Dacă vrei să simți mirosul îmbietor al mucenicilor proaspăt scoși din cuptor, îmbăiați mai apoi în sirop, miere și tăvăliți fără milă prin miez de nucă, încearcă și tu această rețetă!...
S-a născut orb și cu autism, însă și-a urmat marea pasiune: muzica! Aceste videoclipuri te vor emoționa până la lacrimi și veți vedea în ultimul, ca și bărbații plâng câteodată...
Prăjitură rapidă pentru weekend – brioşe cu Nutella Vă prezint o prăjitură uşor de realizat, delicioasă şi ieftină căci conţine doar 3 ingrediente: Nutella, faină şi ouă. Aflaţi din articol cum se prepară!
Rețetă delicioasă de cartofi cu usturoi la cuptor Această rețetă se prepară foarte ușor și este atât de gustoasă, încât te face să înghiți în sec!
Inimioare umplute cu Nutella – prăjitură de Valentine’s Day Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor se prepară aceste inimioare extrem de pufoase, umplute cu Nutella. În articol vei găsi videoclipul cu modul de realizare. Încearcă și tu această rețetă!...
Cum să-ți prepari cea mai bună ciocolată caldă acasă Cu această rețetă delicioasă de ciocolată caldă vei reuși să alungi frigul celor mai mohorâte zile de iarnă. Încearc-o și tu şi savureaz-o alături de cei dragi! Vei vedea cum îți vei transforma ca pri...
VIDEO: Cum să scoţi rapid sâmburii de la cireşe sau vişine În videoclipul prezentat în articol vei vedea cât de uşor poţi să scoţi sâmburii de la vişine sau de la cireşe cu ajutorul unui băţ sau pai!
Cozonac cu nucă de Paşte Pasca, cozonacul şi colacii sunt preparate extrem de importante cu ocazia sărbătorii Paştelui şi nu trebuie să lipsească de pe masa oricărui creştin adevărat.
Rețeta paleuri (fursecuri) umplute cu ciocolată Paleurile sunt fără îndoială cele mai apreciate prăjituri ale copilăriei noastre. Vezi în rețeta video prezentată în articol cât de ușor se prepară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *