Retete

Rețetă de inimioare din foietaj umplute cu Nutella

Cu doar 3 ingrediente poți prepara un desert savuros. Încântă-i pe cei dragi cu niște pernuțe umplute cu Nutella.

Cu doar 3 ingrediente poți prepara un desert savuros. Încântă-i pe cei dragi cu niște pernuțe umplute cu Nutella.

Această rețetă rapidă se adresează celor grăbiți, care nu au prea mult timp la dispoziție de petrecut în bucătărie, începătorilor dar și mămicilor cu pitici. Cum să nu fie fericiți cei mici, dacă veți prepara împreună inimioare umplute cu Nutella? Iată cât de ușor se prepară această rețetă:

Ingrediente:

  • 1 pachet de foietaj (800 g)
  • Nutella (veți folosi câte o lingură pentru fiecare pernuță)
  • 1 ou

Mod de preparare:

  1. Decupează foietajul în inimioare.
  2. Pentru fiecare pernuță vei avea nevoie de două bucăți de aluat. Pe una dintre ele pune o lingură de Nutella.
  3. Unge marginile cu apă.
  4. Sigilează bine cu cealaltă bucată de aluat.
  5. Unge inimioarele cu ou bătut.
  6. Coace-le timp de 15-20 de minute, la 180 °C, în cuptorul preîncălzit.

Sfaturi utile:

  • Dacă nu ai formă specială sub formă de inimioară (și a mea a fost de fapt o formă pentru prăjit ouă), poți să decupezi o inimioară dintr-o bucată de carton și cu ajutorul acesteia să decupezi formele cu ajutorul unui cuțit.
  • Restul de aluat rămas nu îl aruncă. Taie-l în forme diferite și unge-l cu ou bătut și apoi presară-l cu semințe de susan sau cașcaval (parmezan). Vei obține niște saleuri delicioase.

Spor la gătit!

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Supă din piept de pui cu tăiței de casă Mirosul îmbietor al acestei supe îi va strânge pe toți cei dragi în jurul mesei. Este foarte gustoasă și se prepară rapid. Încearc-o și tu!
Rețetă de eclere cu cremă de vanilie și glazură de ciocolată – videoclip Această rețetă este pe placul tuturor iubitorilor de eclere, deoarece reușește să îmbine perfect gustul irezistibil de vanilie cu cel al ciocolatei amăruie din glazură. Încearc-o și tu!
Negresă de post coaptă în formă de brioșe Această rețetă de negresă de post cu dulceață de vișine, îți va desfăta papile gustative! Vezi pașii de preparare în articol și videoclip!
Gogoși pufoase umplute cu ciocolată În următoarea rețetă video vei vedea cât se ușor poți prepara și tu gogoși umplute cu ganache de ciocolată a la Gordon Ramsay.
Altfel de ciocolată caldă – iată ce rețetă delicioasă ne prezintă Laura Vitale! Frigul cel nesuferit și-a făcut apariția, însă noi o să îl alungăm cu o cană mare de ciocolată caldă! Acesta rețetă te va face să renunți definitiv la prafurile de ciocolată caldă din comerț!...
Suc detoxifiant pentru ficat – o reţetă rapidă, simplă şi sănătoasă Învăţaţi cum să preparaţi acest suc pentru a vă proteja ficatul de acţiunea nocivă a tuturor toxinelor.
Desert rapid la pahar – cereale cu iaurt grecesc Îți plac deserturile la pahar? Iată cum îți poți prepara și tu unul în doar două minute!
Resturile de mâncare de la masa de Paşte – află cum să le refoloseşti în nişte reţete delicioa... Pe lângă faptul că sunt extrem de gustoase, prin aceste reţete vei învăţa cum să refoloseşti resturile de masa de Paşte şi astfel nu vei mai arunca banii la gunoi.
8 utilizări geniale ale tăvii de cuburi de gheață Surprinde-i plăcut pe cei dragi cu niște cubulețe foarte originale.
Medalioane de cartofi cu broccoli – o rețetă extraordinar de gustoasă Dacă nu ai mai încercat până acum medalioanele de cartofi cu broccoli, trebuie s-o faci, deoarece sunt incredibil de gustoase! În articol vei găsi rețeta lor de preparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *