Retete

Rețetă aluat de pizza – subțire și ușor crocant

Îți place mirosul îmbietor de pizza? Atunci, adu-l la tine în bucătărie! În caz că nu te-ai mai încumetat să faci aluat de pizza, până acum, rețeta noastră video îți sare în ajutor.

Îți place mirosul îmbietor de pizza? Atunci, adu-l la tine în bucătărie! În caz că nu te-ai mai încumetat să faci aluat de pizza, până acum, rețeta noastră video îți sare în ajutor.

În rețeta noastră vei vedea cât de ușor poți să prepari aluatul de pizza, acasă. După ce o vei încerca, blaturile din supermarketuri vor deveni o amintire. Pentru aluatul de pizza ai nevoie de făină de tip 650, apă călduță, drojdie, ulei de măsline, puțin zahăr și sare. Rețeta este foarte asemănătoare cu cea de pâine, cu excepția uleiului de măsline.

Secretul obținerii unui blat de pizza ușor crocant la exterior și moale în interior, este să îl întinzi așa cum te pricepi, cu mâinile. Sucitorul va scoate tot aerul din el și nu va mai rămâne la fel de pufos și crocant. Chiar dacă nu avem îndemnare de pizzari, nu trebuie să ne panicăm și să încercăm mișcări acrobatice. Doar nu vrem să ne trezim cu aluatul lipit de tavan, nu? Așadar, dacă ți s-a făcut pofta de o pizză bună cu topping ales după preferințe tale, atunci apucă-te de treabă!

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne găsești aici, pe Facebook sau pe canalul de Youtube. Și cum se zice că vorba multă-i sărăcia omului (în cazul de față, scrisul) vom înșirui și lista cu ingrediente pentru a-ți fi mai ușor la preparare. Apropo, poți să dai sfoară în țară ca la acest videoclip am pus și subtitrarea în română pentru persoanele cu deficiențe de auz sau care nu știu să vorbească prea bine românește și ar avea nevoie și de text. Nu se știe cui îi poate fi de folos! :

Ingrediente aluat (pentru 2 pizza cu diametrul de 32 de cm):

  • 300 ml de apă călduță
  • 500 gr făină de tip 650
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 pliculeț de drojdie uscată

Iată și videoclipul cu pricina:

 

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să-ți prepari cea mai bună ciocolată caldă acasă Cu această rețetă delicioasă de ciocolată caldă vei reuși să alungi frigul celor mai mohorâte zile de iarnă. Încearc-o și tu şi savureaz-o alături de cei dragi! Vei vedea cum îți vei transforma ca pri...
Reţete de sucuri care îţi curăţă grăsimile de pe artere – rodia este ingredientul secret... Pe lângă acest beneficiu, rodia previne apariţia cancerului, a anemiei, a depresiei şi îţi protejează ficatul de acţiunea nocivă a toxinelor.
Păstrăv la cuptor cu legume – cea mai gustoasă reţetă Conform traditiilor, se spune ca cine mananca peste in noaptea de Revelion va avea noroc tot anul. Incearca si tu aceasta reteta extrem de usoara si gustoasa.
Cum să prepari lapte de cocos acasă – videoclip Nu o să-ți vină să crezi cât de ușor se prepară laptele de cocos acasă. Încearcă și tu această rețetă și astfel vei evita produsele pline de chimicale din comerț!
Rețetă delicioasă de cartofi cu usturoi la cuptor Această rețetă se prepară foarte ușor și este atât de gustoasă, încât te face să înghiți în sec!
VIDEO: Cum să scoţi rapid sâmburii de la cireşe sau vişine În videoclipul prezentat în articol vei vedea cât de uşor poţi să scoţi sâmburii de la vişine sau de la cireşe cu ajutorul unui băţ sau pai!
Ai încercat vreodată cafeaua cu scorțișoară? Dacă nu, te sfătuiesc să o încerci. În acest fel vei consuma cu mai puțin de 70 de calorii pe ceașca de cafea, te va ajuta să slăbești și vei scăpa de celulită. Află mai multe din articol....
Înlocuieşte sucul cu apă aromatizată cu fructe Următoarele 5 reţete reprezintă de fapt alternative sănătoase, naturale, viu colorate şi delicioase de înlocuire a sucurilor din comerţ.
Reţete rapide şi delicioase care nu te îngraşă Pentru a mai adăuga un plus de culoare şi savoare curelor de slăbire, adăugă următoarele reţete pe lista de gătit:
Ciorbă de potroace cu zeamă de varză murată Cel mai bun remediu pentru mahmureală! Încearcă-l și tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *