Divertisment, Relatii

Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii

Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.

Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.

Acest eveniment a luat naştere la iniţiativa Naţiunilor Unite, pentru a atrage atenţia guvernelor cu privire la starea de bine a cetăţenilor.

În acest sens, piesa cântăreţului Pharell Williams, va fi difuzată până pe 31 martie, de către serviciul de streaming muzical iHeartRadio. Toţii banii care se vor strânge din această campanie, vor fi donaţi în scopuri de caritate.

Psihologii afirmă că fericirea adevărată depinde foarte mult de lucrurile mărunte din viaţa noastră, aşa că uită măcar pentru câteva momente de griji şi bucură-te de această frumoasă zi de primăvara plină de soare.

Zâmbeşte 🙂

Sursa: publika

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Videoclip extrem de amuzant cu păsări Emu şi o jucărie Videoclipul prezintă cât de fricoase sunt aceste păsări. Deşi jucăria este minusculă în comparaţie cu ele, aceasta reuşeşte să le sperie îngrozitor. Urmăriţi dacă vreţi să râdeţi în hohote!...
Cum pregătim o masă de Sărbători cu bani puțini Cine spune că nu poți organiza o masă bogată de Sărbători, atunci când nu ai prea mulți bani? Ține cont de următoarele sfaturi și astfel te vei încadra în bugetul de care dispui!
Află cum să-ți păstrezi armonia în relație Fericirea este o opțiune pe care și cuplul vostru trebuie s-o aleagă! Nu credeți că meritați să aveți parte, amândoi, de armonie și înțelegere?
Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014 Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?
Învaţă cum să alungi mai repede supărarea Nu ai chef de nimic? Ţi se pare că toată lumea s-a întors pe dos? Simţi că te lupţi cu morile de vânt şi acest lucru îţi cauzează o profundă stare de nemulţumire, dezamăgire şi supărare?...
Horoscop săptămânal 4-10 august 2014 Află tot ce îţi rezervă astrele!
Videoclip emoţionant – prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte Aceste femei şi-au ras părul în spirit de solidaritate cu prietena lor bolnavă de cancer. Toată această întâmplare a fost filmată şi transpusă într-un videoclip ce te va lăsa fără cuvinte....
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
Un dans cu adevărat spectaculos Chiar dacă dansează în întuneric, această echipă reuşeşte să facă un show spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *