Divertisment, Relatii

Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii

Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.

Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.

Acest eveniment a luat naştere la iniţiativa Naţiunilor Unite, pentru a atrage atenţia guvernelor cu privire la starea de bine a cetăţenilor.

În acest sens, piesa cântăreţului Pharell Williams, va fi difuzată până pe 31 martie, de către serviciul de streaming muzical iHeartRadio. Toţii banii care se vor strânge din această campanie, vor fi donaţi în scopuri de caritate.

Psihologii afirmă că fericirea adevărată depinde foarte mult de lucrurile mărunte din viaţa noastră, aşa că uită măcar pentru câteva momente de griji şi bucură-te de această frumoasă zi de primăvara plină de soare.

Zâmbeşte 🙂

Sursa: publika

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Află de ce nu mai ai chef de sex Ți-a scăzut considerabil libidoul și ajungi să te întrebi ce este în neregulă cu tine? Află care sunt cauzele acestei probleme și cum o poți remedia!
Cum să îi alegi inelul de logodnă perfect Te-ai hotărât să o ceri în căsătorie, însă nu știi ce model de inel să-i alegi? Următorul articol îți va fi de mare folos!
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?
Portretele membrilor de Beatles realizate cu ajutorul unei…clătite? Este posibil aşa ceva? Dacă ai suficient talent: da!
Cine are dreptate în războiul dintre vegetarieni și carnivori? Replicile dure, acide și chiar jignitoare pe care și le aruncă ambele tabere m-au determinat să scriu un articol pe această temă.
Căţei care se cred lupi – uitaţi-vă cât de drăgălaş pot urla! Videoclip foarte amuzant cu nişte căţeluşi care se chinuiesc să îşi imite stăpânii. Rezultatul este unul extrem de drăgălaş!
Horoscop săptămânal 18-24 august 2014 Află ce-ți rezervă astrele în această săptămână. Unele zodii au parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal. Află dacă faci parte din acestea!
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Cum să treci peste emoțiile de la interviul de angajare Emoțiile te copleșesc de fiecare dată când te prezinți la un interviu? Mâinile încep să îți tremure necontrolat, cuvintele ți se opresc în gât și te blochezi? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *