Relatii

Scoate-ți feminitatea la suprafață și fii cuceritoare

Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.

Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.

Cuvântul cuceritor te poate trimite cu gândul la flirt sau la atragerea persoanelor de sex opus, însă noi nu facem referire la acel gen de „cucerire” în acest articol. Te-ai întrebat vreodată cum reușesc unii oamenii să fie atât de plăcuți și să îi cucerească pe toți din jurul lor doar prin propria prezență? Pun pariu că ți-ai dori să ai și tu o astfel de super-putere! Acest magnetism de care dau dovadă persoanele carismatice stă de fapt la baza unui bun psihic și autodisciplină.

Ca femeie trebuie să înveți să-ți exprimi mai des feminitatea

Scoate-ti la suprafata feminitatea si fii cuceritoare 1

Ai văzut cât de feminine erau doamnele și domnișoarele din perioadele de mult apuse? Șarmul specific feminin se puteau distinge în toate clasele sociale, chiar dacă persoanele sărace nu își permiteau să poarte cele mai scumpe haine. Din nefericire, în zilele noastre kitsch-ul se întâlnește la tot pasul. Persoanele potente financiar în loc să dea dovadă de stil și rafinament aleg ținute extravagante care nu reușesc decât să ne rănească pupilele. Unde a dispărut oare bunul-gust? De ce cocolarii și pițipoancele ajung să fie tot mai mult copiați? De când astfel de specimene au devenit persoane ce stârnesc invidia?

Cu siguranță și tu consideri astfel de apariții drept unele mediocre, și astfel vei alege să te distingi prin eleganţă și feminitate. Alege-ți ținutele, machiajele și gesturile care să îți scoată în evidență frumusețea specific feminină. Nu degeaba ne numim sexul frumos, nu? Haide să nu lăsăm această luptă de egalitate în drepturi cu bărbații, să ne transforme în niște mahalagioaice și să ne înjurăm cot la cot cu bărbații în trafic, de exemplu. Noi trebuie să dăm dovadă tot timpul de bun simț și educație, chiar dacă uneori ne este destul de greu să nu cedăm nervos.

Nu permite negativismului să pătrundă în viața ta

Scoate-ti la suprafata feminitatea si fii cuceritoare 2

Mai sus aminteam despre puterea pe care o au unele persoane de a se face plăcute, fără a depune prea mult efort. Nu vei vedea o astfel de apariție din partea unei persoane negativiste, ba mai mult, toată lumea tinde să fugă de ele. Într-o lume plină de greutăți și probleme, ultimul lucru pe care îți dorești să-l auzi sunt cuvintele unei persoane negativiste. Cum se disting acestea? Păi, primul lucru pe care îl fac este să nu vadă nimic bun în lucrurile din jurul lor și să privească doar partea proastă a lucrurilor. Pentru ele tot timpul există loc de văietat, nimic nu este perfect și tot universul conspiră împotriva lor.

Nu te vor încânta niciodată cu povești pozitive despre reușitele lor ci îți vor împuia capul cu nereușitele și nesiguranța lor. În loc să le judeci încearcă să vezi dacă nu cumva și tu te regăsești în comportamentul lor și încearcă să schimbi ceva în această privință. Poate vei spune că și ție îți este greu să gândești tot timpul pozitiv, însă nimeni nu îți cere acest lucru. Pur și simplu trebuie să înveți să treci mai ușor peste un eșec și să nu faci o dramă din asta. Ar fi chiar culmea să zâmbești tot timpul și să vorbești doar despre cât de roz este viața. În acest fel, ai pica în balanța persoanelor exagerat de pozitive care reușesc să te scoată din sărite chiar mai rău decât cele negativiste. Așadar, încearcă să găsești o pondere între cele două stări.

Învață să te iubești și să te accepți pe tine însăți

Scoate-ti la suprafata feminitatea si fii cuceritoare 3

 

Nu vei avea niciodată o apariție plăcută, dacă tu nu te iubești pe tine însăți. Acest lucru va fi foarte ușor citit de cei din jurul tău, mai ales când nu acorzi importanță felului în care arăți. Asta nu înseamnă că trebuie să îți petreci ore întregi în fața oglinzii, ci trebuie să îți placă ce vezi atunci când te privești în oglindă. Uneori, suntem cei mai mari critici ai noștri și rare sunt momentele în care să fim mulțumiți de felul în care arătăm. Nu uita că doar în mâinile tale stă puterea de a te accepta sau de a schimba ceva atunci când te nemulțumește. Important este să te simți cât mai bine în propria piele și dacă vei reuși să faci acest lucru fără a ține prea mult cont de părerea celor din jurul tău, ar fi extraordinar.

La final, adu-ți aminte să zâmbești mai des! Vei vedea că și cei din jurul lor vor tinde să îți răspundă în aceeași măsură.

Foto: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Află cum să alungi stresul din viaţa ta Timpurile pe care le trăim devin din ce în ce mai dificile şi observăm cum sarcinile ne cresc pe zi ce trece. Totul trebuie efectuat cu cea mai mare viteză şi parcă nu mai avem timp nici să respirăm....
Eșecul, calea sigură către succes Prin exemplificarea unor personalități care au avut parte de eșec la începutul carierei, sper că vei reuşi să vezi succesul care se ascunde în spatele fiecărei nereuşite de care ai parte.
Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
O cerere de căsătorie inedită într-un aeroport Un tânăr muzician în complot cu mai mulţi prieteni i-au pregătit iubitei sale o surpriză de proporţii într-un aeroport: o cerere de căsătorie muzicală! Rezultatul a provocat ropote de aplauze din part...
Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
Cum să începi orice zi de luni în forță Săptămâna bună se cunoaște încă de luni dimineața, așa că ai grijă să ai parte de un start plin de energie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *