Relatii

Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

Protagonista noastră pe nume Tanis este o mamă a numai puțin de 5 copii. Corpul ei a rămas vizibil afectat de cele 5 nașteri și în timp ce se bronza a fost ținta unor persoane lipsite de moralitate. Tanis s-a străduit din toate forțele să nu izbucnească în plâns, pentru a nu le oferi satisfacție acestor mitocani și primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, a fost să le scrie câteva rânduri pe profilul personal de facebook. Iată cum sunau:

„Aceasta este scrisoarea mea deschisă adresată celor doi băieți și fetei care au dorit să vină pe plajă, pentru a se relaxa la soare.

Îmi cer scuze că prima mea încercare de a mă bronza în public, după 13 ani v-a provocat greață. Îmi pare rău că abdomenul meu nu mai este plat. Îmi pare rău că burtă mea este acoperită de vergeturi. Nu îmi pare însă rău că al meu corp a găzduit, a protejat și a dat naștere la cinci ființe fabuloase, sănătoase, inteligente și minunate.

Îmi pare rău că v-ați simțiți atât de ofensați încât a trebuit să mă arătați cu degetul, să râdeți, ba chiar să vă prefaceți că mă loviți. Dar vreau să știți că şi eu m-am uitat la corpurile voastre „perfecte” și chiar mă întrebam ce fel de exerciții faceți.

Vreau să mai știți că în tot acel timp în care ați râs de mine, mi-am ținut capul cât mai sus, prefăcându-mă că nu mă afectează deloc vorbele voastre; dar am plâns în mașină în timp ce mă întorceam acasă. Vă mulțumesc pentru că mi-ați stricat ziua. Vreau să știți că oamenii că voi fac din lumea asta un loc mai urât.

Îmi pare rău de pe acuma de femeile care într-o zi vă vor purta copiii și vor deveni tot mai dezgustătoare în ochii voștri, pe măsură ce corpurile lor vor suferi transformări în procesul miraculos al sarcinii. Sper doar că într-o zi veți realiza că cicatricele „bătăliilor” îndurate de mine sunt niște lucruri de care să fii cât mai mândru și nu rușinat!”

Cam așa a sunat această scrisoare care a pus pe gânduri multe persoane. Cuvintele de laudă și susținere au început să curgă, multe femei regăsindu-se în astfel de povești neplăcute. Din nefericire, tot mai multe persoane sunt țintele batjocorei unor ființe „superioare” lor, care dau dovadă de mitocănie și îi jignesc fără motiv. Nu știu ce poveşti ascund de fapt țintele ironie lor și nici nu îi interesează. Ipocrizia de care dau dovadă este imensă mai ales că așa cum remarca și Tanis, nici ei nu întrunesc calitățile unor persoane perfecte!

În încheiere, vă voi arăta ce poză frumoasă de susținere a primit eroina noastră din partea unei fane:

poza sustinere femei probleme cu greutate tanis

Sursa: facebook si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Caracteristicile unui gentleman – le mai întâlnim în zilele noastre? Să vedem ce caracteristici trebuie să întrunească un gentleman. Doamnelor, domnișoarelor și mai ales domnilor vă aștept cu păreri!
Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?
M-ai înşelat? Cum să te iert dacă nu pot să uit? Poţi ierta infidelitatea? Ai avut parte de o asemenea experienţă nedorită? Împărtăşeşte cu noi povestea ta. Sfatul tău poate ajuta o persoană care, acum, trece prin ceea ce ai trecut tu.
Nu judeca niciodată o carte după copertă! Ce poveste credeți că ascunde acest „urs” în s... Cum ai reacționa dacă la un moment dat, te-ai intersecta cu un urs de pluș ce și-ar întinde călduros brațele să te îmbrățișeze?
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.
12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona În acest articol vei găsi 12 imagini ale căror povești te vor lăsa fără cuvinte. Atunci când simți că lumea este tot mai rea, amintește-ți de acești oameni și de bunătatea lor, pentru a-ți recăpăta în...
Ești mai puternică decât crezi! De ce spun asta? Pentru că ți-ai demonstrat-o de atâtea ori! Acest articol te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine și te va face să îți privești reușitele cu alți ochi! în acest fel vei real...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *