Relatii

Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

Protagonista noastră pe nume Tanis este o mamă a numai puțin de 5 copii. Corpul ei a rămas vizibil afectat de cele 5 nașteri și în timp ce se bronza a fost ținta unor persoane lipsite de moralitate. Tanis s-a străduit din toate forțele să nu izbucnească în plâns, pentru a nu le oferi satisfacție acestor mitocani și primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, a fost să le scrie câteva rânduri pe profilul personal de facebook. Iată cum sunau:

„Aceasta este scrisoarea mea deschisă adresată celor doi băieți și fetei care au dorit să vină pe plajă, pentru a se relaxa la soare.

Îmi cer scuze că prima mea încercare de a mă bronza în public, după 13 ani v-a provocat greață. Îmi pare rău că abdomenul meu nu mai este plat. Îmi pare rău că burtă mea este acoperită de vergeturi. Nu îmi pare însă rău că al meu corp a găzduit, a protejat și a dat naștere la cinci ființe fabuloase, sănătoase, inteligente și minunate.

Îmi pare rău că v-ați simțiți atât de ofensați încât a trebuit să mă arătați cu degetul, să râdeți, ba chiar să vă prefaceți că mă loviți. Dar vreau să știți că şi eu m-am uitat la corpurile voastre „perfecte” și chiar mă întrebam ce fel de exerciții faceți.

Vreau să mai știți că în tot acel timp în care ați râs de mine, mi-am ținut capul cât mai sus, prefăcându-mă că nu mă afectează deloc vorbele voastre; dar am plâns în mașină în timp ce mă întorceam acasă. Vă mulțumesc pentru că mi-ați stricat ziua. Vreau să știți că oamenii că voi fac din lumea asta un loc mai urât.

Îmi pare rău de pe acuma de femeile care într-o zi vă vor purta copiii și vor deveni tot mai dezgustătoare în ochii voștri, pe măsură ce corpurile lor vor suferi transformări în procesul miraculos al sarcinii. Sper doar că într-o zi veți realiza că cicatricele „bătăliilor” îndurate de mine sunt niște lucruri de care să fii cât mai mândru și nu rușinat!”

Cam așa a sunat această scrisoare care a pus pe gânduri multe persoane. Cuvintele de laudă și susținere au început să curgă, multe femei regăsindu-se în astfel de povești neplăcute. Din nefericire, tot mai multe persoane sunt țintele batjocorei unor ființe „superioare” lor, care dau dovadă de mitocănie și îi jignesc fără motiv. Nu știu ce poveşti ascund de fapt țintele ironie lor și nici nu îi interesează. Ipocrizia de care dau dovadă este imensă mai ales că așa cum remarca și Tanis, nici ei nu întrunesc calitățile unor persoane perfecte!

În încheiere, vă voi arăta ce poză frumoasă de susținere a primit eroina noastră din partea unei fane:

poza sustinere femei probleme cu greutate tanis

Sursa: facebook si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Învaţă cum să alungi mai repede supărarea Nu ai chef de nimic? Ţi se pare că toată lumea s-a întors pe dos? Simţi că te lupţi cu morile de vânt şi acest lucru îţi cauzează o profundă stare de nemulţumire, dezamăgire şi supărare?...
Dar pe ei cine îi ajută? Poveștile dramatice pe care le trăiesc bătrânii străzii! Și tu poți ajuta un bătrân al străzii, fără a-ți afecta bugetul personal. Cum? Depozitând frumos toată mâncarea rămasă, în loc să o mai arunci la gunoi!
Cum se comportă cu tine în public spune totul despre relația voastră El ridică tonul vocii și începe să gesticuleze autoritar în timp ce ea își lasă privirea în jos rușinată…Nu vrea ca cei din jurul ei să-i citească dezamăgirea de pe chip. Cu siguranță ai asistat și tu...
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
Cum să treci peste emoțiile de la interviul de angajare Emoțiile te copleșesc de fiecare dată când te prezinți la un interviu? Mâinile încep să îți tremure necontrolat, cuvintele ți se opresc în gât și te blochezi? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ...
10 semne că relaţia voastră este pe sfârşite Chiar dacă ai investit sentimente şi îţi este teamă de singurătate, află care sunt semnele ce prevestesc o relaţie fără niciun viitor.
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *