Relatii

Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

Protagonista noastră pe nume Tanis este o mamă a numai puțin de 5 copii. Corpul ei a rămas vizibil afectat de cele 5 nașteri și în timp ce se bronza a fost ținta unor persoane lipsite de moralitate. Tanis s-a străduit din toate forțele să nu izbucnească în plâns, pentru a nu le oferi satisfacție acestor mitocani și primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, a fost să le scrie câteva rânduri pe profilul personal de facebook. Iată cum sunau:

„Aceasta este scrisoarea mea deschisă adresată celor doi băieți și fetei care au dorit să vină pe plajă, pentru a se relaxa la soare.

Îmi cer scuze că prima mea încercare de a mă bronza în public, după 13 ani v-a provocat greață. Îmi pare rău că abdomenul meu nu mai este plat. Îmi pare rău că burtă mea este acoperită de vergeturi. Nu îmi pare însă rău că al meu corp a găzduit, a protejat și a dat naștere la cinci ființe fabuloase, sănătoase, inteligente și minunate.

Îmi pare rău că v-ați simțiți atât de ofensați încât a trebuit să mă arătați cu degetul, să râdeți, ba chiar să vă prefaceți că mă loviți. Dar vreau să știți că şi eu m-am uitat la corpurile voastre „perfecte” și chiar mă întrebam ce fel de exerciții faceți.

Vreau să mai știți că în tot acel timp în care ați râs de mine, mi-am ținut capul cât mai sus, prefăcându-mă că nu mă afectează deloc vorbele voastre; dar am plâns în mașină în timp ce mă întorceam acasă. Vă mulțumesc pentru că mi-ați stricat ziua. Vreau să știți că oamenii că voi fac din lumea asta un loc mai urât.

Îmi pare rău de pe acuma de femeile care într-o zi vă vor purta copiii și vor deveni tot mai dezgustătoare în ochii voștri, pe măsură ce corpurile lor vor suferi transformări în procesul miraculos al sarcinii. Sper doar că într-o zi veți realiza că cicatricele „bătăliilor” îndurate de mine sunt niște lucruri de care să fii cât mai mândru și nu rușinat!”

Cam așa a sunat această scrisoare care a pus pe gânduri multe persoane. Cuvintele de laudă și susținere au început să curgă, multe femei regăsindu-se în astfel de povești neplăcute. Din nefericire, tot mai multe persoane sunt țintele batjocorei unor ființe „superioare” lor, care dau dovadă de mitocănie și îi jignesc fără motiv. Nu știu ce poveşti ascund de fapt țintele ironie lor și nici nu îi interesează. Ipocrizia de care dau dovadă este imensă mai ales că așa cum remarca și Tanis, nici ei nu întrunesc calitățile unor persoane perfecte!

În încheiere, vă voi arăta ce poză frumoasă de susținere a primit eroina noastră din partea unei fane:

poza sustinere femei probleme cu greutate tanis

Sursa: facebook si foto

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Un bărbat care nu știe să respecte o femeie, nu merită să aibă parte de niciuna Persoanele lipsite de respect trebuie să rețină un singur lucru: asta spune totul despre ele!
Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015 Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!
Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
Ce să faceți de Valentine’s Day – 7 idei inedite Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile....
Efectele negative ale dependenței de tehnologie Ești dependent/ă de tehnologie? Tu ai curajul să-ți răspunzi sincer la această întrebare?
Învață cum să capeți mai multă încredere în tine Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!
Eșecul, calea sigură către succes Prin exemplificarea unor personalități care au avut parte de eșec la începutul carierei, sper că vei reuşi să vezi succesul care se ascunde în spatele fiecărei nereuşite de care ai parte.
Reîntâlnirea emoționantă dintre Marina Abramovic și Ulay, la 22 de ani după despărțire O poveste de iubire adevărată, cu o reîntâlnire care te va emoţiona până la lacrimi!
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *