Relatii

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, „nevăzătorul”, îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

În ciuda imaginii negative pe care şi-au conturat-o străinii despre noi, nu trebuie să uităm că romanul a moştenit de la strămoşi: ambiţia, curajul, iubirea şi onestitatea.

Am văzut cum multe persoane contestă acest videoclip, pentru faptul că persoana în cauză a fost nevăzătoare şi cred că nu s-ar fi reacţionat la fel şi în cazul unei persoane obişnuite.

Eu cred că diferenţa nu ar fi fost prea mare. De ce spun acest lucru?
Haideţi să vă spun povestea mea:
„Într-o zi eram în mare întârziere şi am hotărât să iau un taxi pentru a nu întârzia la job. La finalul cursei am constatat că nu aveam bani schimbaţi, taximetristul nu avea să îmi dea rest ( povestea specifică în care apar tot felul de obstacole fix când te grăbeşti), aşa că am hotărât să merg repede până la cel mai apropiat magazin să schimb banii. În graba mea, mi-am uitat geanta deschisă şi mi-a căzut telefonul lângă roata maşinii. Nu am observat acest lucru şi după câţiva metrii cineva mă bate pe umăr: Domnişoara v-aţi pierdut telefonul! Era un băiat dintr-un grup destul de mare de liceeni (generaţia mult blamata a zilelor noastre).”

Dacă şi tu cunoşti vreo întâmplare asemănătoare, te aştept cu drag să ne-o împărtăşeşti şi nouă. Haideţi să încercăm să vorbim mai mult şi despre faptele bune realizate de romani, că de cele rele ne-am săturat!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Gestul de omenie făcut de un chelner – videoclip Acest videoclip este descris prin următoarele 2 cuvinte: respect şi omenie!
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
O femeie fermecătoare nu urmează mulțimea. Este mereu ea însăși! Și atunci de unde atâtea buze țuguiate și silicoane?
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!
Videoclip emoţionant – prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte Aceste femei şi-au ras părul în spirit de solidaritate cu prietena lor bolnavă de cancer. Toată această întâmplare a fost filmată şi transpusă într-un videoclip ce te va lăsa fără cuvinte....

2 Comments

  1. Andreea

    In Galati, un cabinet de psihoterapie s-a gandit la o idee foarte tare :)…a iesit cam asa…https://www.youtube.com/watch?v=b5h0a8i63DE

  2. Foarte frumoasa initiativa baietilor, chiar nu ma asteptam la asa un feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *