Relatii

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, „nevăzătorul”, îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

În ciuda imaginii negative pe care şi-au conturat-o străinii despre noi, nu trebuie să uităm că romanul a moştenit de la strămoşi: ambiţia, curajul, iubirea şi onestitatea.

Am văzut cum multe persoane contestă acest videoclip, pentru faptul că persoana în cauză a fost nevăzătoare şi cred că nu s-ar fi reacţionat la fel şi în cazul unei persoane obişnuite.

Eu cred că diferenţa nu ar fi fost prea mare. De ce spun acest lucru?
Haideţi să vă spun povestea mea:
„Într-o zi eram în mare întârziere şi am hotărât să iau un taxi pentru a nu întârzia la job. La finalul cursei am constatat că nu aveam bani schimbaţi, taximetristul nu avea să îmi dea rest ( povestea specifică în care apar tot felul de obstacole fix când te grăbeşti), aşa că am hotărât să merg repede până la cel mai apropiat magazin să schimb banii. În graba mea, mi-am uitat geanta deschisă şi mi-a căzut telefonul lângă roata maşinii. Nu am observat acest lucru şi după câţiva metrii cineva mă bate pe umăr: Domnişoara v-aţi pierdut telefonul! Era un băiat dintr-un grup destul de mare de liceeni (generaţia mult blamata a zilelor noastre).”

Dacă şi tu cunoşti vreo întâmplare asemănătoare, te aştept cu drag să ne-o împărtăşeşti şi nouă. Haideţi să încercăm să vorbim mai mult şi despre faptele bune realizate de romani, că de cele rele ne-am săturat!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

5 poze MOTIVANTE cu persoane care au SLĂBIT. Sunt de nerecunoscut! Pentru momentele când simți că ești la un pas să cedezi poftelor!
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
O femeie fermecătoare nu urmează mulțimea. Este mereu ea însăși! Și atunci de unde atâtea buze țuguiate și silicoane?
Videoclip emoţionant – prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte Aceste femei şi-au ras părul în spirit de solidaritate cu prietena lor bolnavă de cancer. Toată această întâmplare a fost filmată şi transpusă într-un videoclip ce te va lăsa fără cuvinte....
Ce înseamnă să nu te dai bătut în faţa sorții și să lupți pentru visele tale! Alessandro Zanardi, fost pilot de curse, ne demonstrează că există viață după accidentele grave: "Atâta timp cât simți că ai pentru ce lupta în viață, chiar și cele mai mare învingeri ți le poți tran...
Iubirea de părinte nu are limite – videoclip emoţionant Părintele, niciodată nu îţi va întoarce spatele şi va fi întotdeauna alături de tine. Să îi iubim, respectăm şi preţuim pe cei ce ne-au dat viaţă!
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Cum să începi orice zi de luni în forță Săptămâna bună se cunoaște încă de luni dimineața, așa că ai grijă să ai parte de un start plin de energie!
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.

2 Comments

  1. Andreea

    In Galati, un cabinet de psihoterapie s-a gandit la o idee foarte tare :)…a iesit cam asa…https://www.youtube.com/watch?v=b5h0a8i63DE

  2. Foarte frumoasa initiativa baietilor, chiar nu ma asteptam la asa un feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *