Relatii

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, „nevăzătorul”, îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

În ciuda imaginii negative pe care şi-au conturat-o străinii despre noi, nu trebuie să uităm că romanul a moştenit de la strămoşi: ambiţia, curajul, iubirea şi onestitatea.

Am văzut cum multe persoane contestă acest videoclip, pentru faptul că persoana în cauză a fost nevăzătoare şi cred că nu s-ar fi reacţionat la fel şi în cazul unei persoane obişnuite.

Eu cred că diferenţa nu ar fi fost prea mare. De ce spun acest lucru?
Haideţi să vă spun povestea mea:
„Într-o zi eram în mare întârziere şi am hotărât să iau un taxi pentru a nu întârzia la job. La finalul cursei am constatat că nu aveam bani schimbaţi, taximetristul nu avea să îmi dea rest ( povestea specifică în care apar tot felul de obstacole fix când te grăbeşti), aşa că am hotărât să merg repede până la cel mai apropiat magazin să schimb banii. În graba mea, mi-am uitat geanta deschisă şi mi-a căzut telefonul lângă roata maşinii. Nu am observat acest lucru şi după câţiva metrii cineva mă bate pe umăr: Domnişoara v-aţi pierdut telefonul! Era un băiat dintr-un grup destul de mare de liceeni (generaţia mult blamata a zilelor noastre).”

Dacă şi tu cunoşti vreo întâmplare asemănătoare, te aştept cu drag să ne-o împărtăşeşti şi nouă. Haideţi să încercăm să vorbim mai mult şi despre faptele bune realizate de romani, că de cele rele ne-am săturat!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Şi-au umilit colegul fără a cunoaşte drama acestuia – videoclip impresionant Când şi-au dat seama de greşeala făcută, s-au hotărât să îl ajută şi iată ce videoclip frumos, inspirat dintr-o faptă reală, a rezultat.
Scoate-ți feminitatea la suprafață și fii cuceritoare Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.
Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
The Boomerang Effect – Un videoclip excepțional ce te va face un om mai bun! În acest videoclip veţi vedea cum o faptă bună nu rămâne niciodată nerăsplătita. Încearcă să fii mai bun, să ierţi şi să ajuţi şi vei observa cum tot Universul ţi se aliază şi vei avea parte şi tu la ...
10 semne că relaţia voastră este pe sfârşite Chiar dacă ai investit sentimente şi îţi este teamă de singurătate, află care sunt semnele ce prevestesc o relaţie fără niciun viitor.
Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
Videoclip emoţionant – prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte Aceste femei şi-au ras părul în spirit de solidaritate cu prietena lor bolnavă de cancer. Toată această întâmplare a fost filmată şi transpusă într-un videoclip ce te va lăsa fără cuvinte....
Ce vor femeile puternice de 8 martie Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de v...

2 Comments

  1. Andreea

    In Galati, un cabinet de psihoterapie s-a gandit la o idee foarte tare :)…a iesit cam asa…https://www.youtube.com/watch?v=b5h0a8i63DE

  2. Foarte frumoasa initiativa baietilor, chiar nu ma asteptam la asa un feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *