Relatii

Orb pentru o zi in Bucureşti – videoclip

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, „nevăzătorul”, îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

Acest videoclip reprezintă de fapt un test pus la cale de câţiva tinerii, în care unul din ei, "nevăzătorul", îşi pierde portofelul pe jos în faţa trecătorilor. Câţi oameni credeţi că îi sar în ajutor?

În ciuda imaginii negative pe care şi-au conturat-o străinii despre noi, nu trebuie să uităm că romanul a moştenit de la strămoşi: ambiţia, curajul, iubirea şi onestitatea.

Am văzut cum multe persoane contestă acest videoclip, pentru faptul că persoana în cauză a fost nevăzătoare şi cred că nu s-ar fi reacţionat la fel şi în cazul unei persoane obişnuite.

Eu cred că diferenţa nu ar fi fost prea mare. De ce spun acest lucru?
Haideţi să vă spun povestea mea:
„Într-o zi eram în mare întârziere şi am hotărât să iau un taxi pentru a nu întârzia la job. La finalul cursei am constatat că nu aveam bani schimbaţi, taximetristul nu avea să îmi dea rest ( povestea specifică în care apar tot felul de obstacole fix când te grăbeşti), aşa că am hotărât să merg repede până la cel mai apropiat magazin să schimb banii. În graba mea, mi-am uitat geanta deschisă şi mi-a căzut telefonul lângă roata maşinii. Nu am observat acest lucru şi după câţiva metrii cineva mă bate pe umăr: Domnişoara v-aţi pierdut telefonul! Era un băiat dintr-un grup destul de mare de liceeni (generaţia mult blamata a zilelor noastre).”

Dacă şi tu cunoşti vreo întâmplare asemănătoare, te aştept cu drag să ne-o împărtăşeşti şi nouă. Haideţi să încercăm să vorbim mai mult şi despre faptele bune realizate de romani, că de cele rele ne-am săturat!

Sursa: Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona În acest articol vei găsi 12 imagini ale căror povești te vor lăsa fără cuvinte. Atunci când simți că lumea este tot mai rea, amintește-ți de acești oameni și de bunătatea lor, pentru a-ți recăpăta în...
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
Ce să faceți de Valentine’s Day – 7 idei inedite Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile....
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
M-ai înşelat? Cum să te iert dacă nu pot să uit? Poţi ierta infidelitatea? Ai avut parte de o asemenea experienţă nedorită? Împărtăşeşte cu noi povestea ta. Sfatul tău poate ajuta o persoană care, acum, trece prin ceea ce ai trecut tu.
Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!

2 Comments

  1. Andreea

    In Galati, un cabinet de psihoterapie s-a gandit la o idee foarte tare :)…a iesit cam asa…https://www.youtube.com/watch?v=b5h0a8i63DE

  2. Foarte frumoasa initiativa baietilor, chiar nu ma asteptam la asa un feedback pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *