Familie, Relatii

O poveste remarcabilă de dragoste

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

„Eu şi scumpul meu soţ John, am fost căsătoriţi timp de 46 de ani. De fiecare Valentine’s Day, el îmi cumpăra cel mai frumos buchet de flori în care ataşa un bilet cu 5 cuvinte simple: „Dragostea mea pentru tine creşte”.

Patru copii, 46 de buchete de flori și o durată de viață plină de dragoste şi înţelegere au fost moștenirea pe care mi-a lăsat-o acum doi ani, când a decedat. În prima mea Zi a Îndrăgostiţilor singură, la 10 luni după ce l-am pierdut, am fost şocată când am primit un buchet superb de flori…de la John.

Supărată şi cu inima frântă, am sunat la florărie să le spun că au făcut o greşeală. Florăreasa mi-a explicat: „Nu doamnă, nu este nici o greşeală. Înainte de a muri, soţul dumneavoastră a plătit în avans mai multe buchete de flori şi ne-a rugat să îi garantăm că vă veţi primi buchetul de flori în fiecare Zi a Îndrăgostiţilor”.

Cu inima până în gât, am închis, am luat buchetul şi am citit ce scria pe bileţelul ataşat: „Iubirea mea pentru tine este eternă”.

Această poveste este cu adevărat una impresionantă, dar nu greu de trăit, atâta timp cât ţi-ai ales jumătatea şi între voi exista compatibilitate. În iubire nu trebuie să existe ambiţie şi orgoliu, pentru că odată cu trecerea anilor atunci când veţi privi în urmă, vă veţi da seama că ceea ce contează cu adevărat sunt sentimentele îmbinate cu înţelegerea şi susţinerea reciprocă.

Sursa art.: fb Art Jonak

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Scoate-ți feminitatea la suprafață și fii cuceritoare Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.
6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
O nouă şansă Această poveste motivantă, inspirată din fapte reale, te va face să vezi lumea cu alţi ochi.
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.
The Boomerang Effect – Un videoclip excepțional ce te va face un om mai bun! În acest videoclip veţi vedea cum o faptă bună nu rămâne niciodată nerăsplătita. Încearcă să fii mai bun, să ierţi şi să ajuţi şi vei observa cum tot Universul ţi se aliază şi vei avea parte şi tu la ...
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
7 remedii naturale pentru muşcăturile de ţânţari Cu toţii ştim ce disconfort ne cauzează insuportabilii ţânţari! Următoarele remedii sunt simple, rapide, naturale şi eficiente, eliminând pe loc senzaţia de mâncărime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *