Familie, Relatii

O poveste remarcabilă de dragoste

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

„Eu şi scumpul meu soţ John, am fost căsătoriţi timp de 46 de ani. De fiecare Valentine’s Day, el îmi cumpăra cel mai frumos buchet de flori în care ataşa un bilet cu 5 cuvinte simple: „Dragostea mea pentru tine creşte”.

Patru copii, 46 de buchete de flori și o durată de viață plină de dragoste şi înţelegere au fost moștenirea pe care mi-a lăsat-o acum doi ani, când a decedat. În prima mea Zi a Îndrăgostiţilor singură, la 10 luni după ce l-am pierdut, am fost şocată când am primit un buchet superb de flori…de la John.

Supărată şi cu inima frântă, am sunat la florărie să le spun că au făcut o greşeală. Florăreasa mi-a explicat: „Nu doamnă, nu este nici o greşeală. Înainte de a muri, soţul dumneavoastră a plătit în avans mai multe buchete de flori şi ne-a rugat să îi garantăm că vă veţi primi buchetul de flori în fiecare Zi a Îndrăgostiţilor”.

Cu inima până în gât, am închis, am luat buchetul şi am citit ce scria pe bileţelul ataşat: „Iubirea mea pentru tine este eternă”.

Această poveste este cu adevărat una impresionantă, dar nu greu de trăit, atâta timp cât ţi-ai ales jumătatea şi între voi exista compatibilitate. În iubire nu trebuie să existe ambiţie şi orgoliu, pentru că odată cu trecerea anilor atunci când veţi privi în urmă, vă veţi da seama că ceea ce contează cu adevărat sunt sentimentele îmbinate cu înţelegerea şi susţinerea reciprocă.

Sursa art.: fb Art Jonak

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

O femeie fermecătoare nu urmează mulțimea. Este mereu ea însăși! Și atunci de unde atâtea buze țuguiate și silicoane?
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
Cum se îngrijește corect tocătorul din lemn Vezi care este cea mai bună metodă de curățare și îngrijire a tocătorului de lemn, astfel încât să elimini toate bacteriile și să-l faci să arate ca nou mult timp!
7 remedii naturale pentru muşcăturile de ţânţari Cu toţii ştim ce disconfort ne cauzează insuportabilii ţânţari! Următoarele remedii sunt simple, rapide, naturale şi eficiente, eliminând pe loc senzaţia de mâncărime.
Trucuri pentru cele mai reușite fotografii de nuntă Îți dorești să ai amintiri de neuitat de la nuntă? Vezi cum poți surprinde aceste momente unice din viață în cele mai reușite poze. Nu te lăsa doar pe mâna fotografului și vino și tu cu propunerile ta...
DIY: Solutii naturale de curatenie homemade Te-ai săturat să îţi vezi casa umplută de produse de curăţare din comerţ? Cunoşti faptul că acestea sunt pline de substanţe toxice ce pot provoca infecţii respiratorii, digestive, intoxicaţii mai ales...
Cum să scapi de depresia de după sărbători Nu te lăsa învins/ă de melancolie şi depresie! Acest articol te va ajuta să privești mai optimist prima zi de muncă.
„Suspended cofee” sau „cafea în aşteptare” a ajuns şi în România Îţi începi fiecare dimineaţă cu savurarea unei cafele? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea următoarea poveste bazată pe un eveniment real.
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *