Familie, Relatii

O poveste remarcabilă de dragoste

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

„Eu şi scumpul meu soţ John, am fost căsătoriţi timp de 46 de ani. De fiecare Valentine’s Day, el îmi cumpăra cel mai frumos buchet de flori în care ataşa un bilet cu 5 cuvinte simple: „Dragostea mea pentru tine creşte”.

Patru copii, 46 de buchete de flori și o durată de viață plină de dragoste şi înţelegere au fost moștenirea pe care mi-a lăsat-o acum doi ani, când a decedat. În prima mea Zi a Îndrăgostiţilor singură, la 10 luni după ce l-am pierdut, am fost şocată când am primit un buchet superb de flori…de la John.

Supărată şi cu inima frântă, am sunat la florărie să le spun că au făcut o greşeală. Florăreasa mi-a explicat: „Nu doamnă, nu este nici o greşeală. Înainte de a muri, soţul dumneavoastră a plătit în avans mai multe buchete de flori şi ne-a rugat să îi garantăm că vă veţi primi buchetul de flori în fiecare Zi a Îndrăgostiţilor”.

Cu inima până în gât, am închis, am luat buchetul şi am citit ce scria pe bileţelul ataşat: „Iubirea mea pentru tine este eternă”.

Această poveste este cu adevărat una impresionantă, dar nu greu de trăit, atâta timp cât ţi-ai ales jumătatea şi între voi exista compatibilitate. În iubire nu trebuie să existe ambiţie şi orgoliu, pentru că odată cu trecerea anilor atunci când veţi privi în urmă, vă veţi da seama că ceea ce contează cu adevărat sunt sentimentele îmbinate cu înţelegerea şi susţinerea reciprocă.

Sursa art.: fb Art Jonak

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
12 povești de viață care cu siguranță te vor impresiona În acest articol vei găsi 12 imagini ale căror povești te vor lăsa fără cuvinte. Atunci când simți că lumea este tot mai rea, amintește-ți de acești oameni și de bunătatea lor, pentru a-ți recăpăta în...
„Suspended cofee” sau „cafea în aşteptare” a ajuns şi în România Îţi începi fiecare dimineaţă cu savurarea unei cafele? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea următoarea poveste bazată pe un eveniment real.
The Boomerang Effect – Un videoclip excepțional ce te va face un om mai bun! În acest videoclip veţi vedea cum o faptă bună nu rămâne niciodată nerăsplătita. Încearcă să fii mai bun, să ierţi şi să ajuţi şi vei observa cum tot Universul ţi se aliază şi vei avea parte şi tu la ...
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Rândurile emoționante postate pe facebook de o mamă umilită pe plajă După ce s-a abținut cu greu să nu plângă în fața celor care o batjocoreau, odată ajunsă acasă, aceasta s-a decis să le adreseze o scrisoare deschisă pe site-ul de socializare.
Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Horoscop săptămânal: 9-15 februarie 2015 Romantismul este la putere, mulți nativi alegând să facă marele pas. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *