Familie, Relatii

O poveste remarcabilă de dragoste

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

„Eu şi scumpul meu soţ John, am fost căsătoriţi timp de 46 de ani. De fiecare Valentine’s Day, el îmi cumpăra cel mai frumos buchet de flori în care ataşa un bilet cu 5 cuvinte simple: „Dragostea mea pentru tine creşte”.

Patru copii, 46 de buchete de flori și o durată de viață plină de dragoste şi înţelegere au fost moștenirea pe care mi-a lăsat-o acum doi ani, când a decedat. În prima mea Zi a Îndrăgostiţilor singură, la 10 luni după ce l-am pierdut, am fost şocată când am primit un buchet superb de flori…de la John.

Supărată şi cu inima frântă, am sunat la florărie să le spun că au făcut o greşeală. Florăreasa mi-a explicat: „Nu doamnă, nu este nici o greşeală. Înainte de a muri, soţul dumneavoastră a plătit în avans mai multe buchete de flori şi ne-a rugat să îi garantăm că vă veţi primi buchetul de flori în fiecare Zi a Îndrăgostiţilor”.

Cu inima până în gât, am închis, am luat buchetul şi am citit ce scria pe bileţelul ataşat: „Iubirea mea pentru tine este eternă”.

Această poveste este cu adevărat una impresionantă, dar nu greu de trăit, atâta timp cât ţi-ai ales jumătatea şi între voi exista compatibilitate. În iubire nu trebuie să existe ambiţie şi orgoliu, pentru că odată cu trecerea anilor atunci când veţi privi în urmă, vă veţi da seama că ceea ce contează cu adevărat sunt sentimentele îmbinate cu înţelegerea şi susţinerea reciprocă.

Sursa art.: fb Art Jonak

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Învaţă cum să alungi mai repede supărarea Nu ai chef de nimic? Ţi se pare că toată lumea s-a întors pe dos? Simţi că te lupţi cu morile de vânt şi acest lucru îţi cauzează o profundă stare de nemulţumire, dezamăgire şi supărare?...
Sărbătoreşte iubirea în fiecare zi În acest videoclip (reclamă) vei vedea că iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi sărbătorită.
O poză cât o mie de cuvinte – un pastor ce plânge din cauza sărăciei semenilor săi În această poză un pastor a fost surprins plângând şi implorând ajutorul pentru persoanele sărmane.
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!
Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014 Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?
Cum se comportă cu tine în public spune totul despre relația voastră El ridică tonul vocii și începe să gesticuleze autoritar în timp ce ea își lasă privirea în jos rușinată…Nu vrea ca cei din jurul ei să-i citească dezamăgirea de pe chip. Cu siguranță ai asistat și tu...
Horoscop săptămânal 11-17 august 2014 Oare ce ne mai rezervă astrele în această săptămână?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *