Relatii

Învață cum să capeți mai multă încredere în tine

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este încredere în forțele proprii? De câte ori te-ai oprit din drumul tău din teama de eșec? De câte ori ți s-a întâmplat să abandonezi ceva chiar înainte de a început, din cauza lipsei de încredere? Te-ai întrebat vreodată unde ai fi fost acum dacă ai fi avut curajul să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus? Acum că ai reflectat la cele de mai sus, gândește-te că nu este totul pierdut și că oricând îți poți da un restart și să o iei de la capăt. Trebuie doar să ai încredere în tine!

Învață cum să-ți cultivi încrederea în tine

Asemeni unei plante care trebuie cultivată și mai apoi îngrijită, așa trebuie să procedezi și cu redobândirea încrederii de sine. Ce dacă ai avut parte de eșecuri până acum! Trebuie să încerci să vezi cumva și lucrurile bune care ți s-au întâmplat în viață, deoarece acestea au existat cu siguranță. Ai uitat tu de ele. Trebuie să înveți să te apreciezi mai mult și să lupți din puteri pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu lăsa răutățile din jur să te doboare sau să te facă să dai înapoi. Chiar dacă persoanele invidioase vor încerca să-ți strecoare sâmburele neîncrederii, alungă-l de pe „plantația” ta! Aceștia se simt amenințați de succesul tău și doresc să îți slăbească încrederea în forțele proprii. Doar tu vei alege dacă le oferi, sau nu, această satisfacție!

www.skogoglandskap.no

www.skogoglandskap.no

Tehnici de redobândire a încrederii în forțele proprii

Notează-ți pe o foaie care sunt reușitele și eșecurile tale din anul anterior. Ce crezi că ar fi trebuit să schimbi pentru a transforma eșecul în succes? Ce te oprește să nu aplici acele metode acum? Aruncă foia respectivă și notează-ți acum dorințele pentru viitor. Trebuie să ai grijă și să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus. Nu uita să-ți bifezi reușitele și să oprești această foaie (îi poți face o poză pentru a o avea la îndemână pe telefon). De fiecare dată când simți că încrederea în forțele proprii tinde să se șubrezească, vizualizează-ți lista cu reușitele. Vei vedea că în acest fel vei reuși să alungi neîncrederea!

www.miresici.ro

www.miresici.ro

Ajută-i și pe alții să-şi recapete încrederea de sine

Dacă tu ai reușit să îți recapeți încrederea în tine, ce ai spune dacă ai încerca să-i ajuți și pe cei dragi ție, care nu stau prea bine la acest capitol? Dacă ești părinte trebuie neapărat să-i insufli copilului, încă de mic, stima și încrederea de sine. Doar în acest fel vei reuși să-l ajuți să-și urmeze visele, să fie curajos și să nu lase nimic să îl doboare în viață!

blackandmarriedwithkids.com

blackandmarriedwithkids.com

“Dacă nu ai deloc încredere în forţele proprii, ești de două ori învins în cursa vieții. Având încredere în tine, ai câștigat chiar înainte de a începe!” – Cicero

Foto copertă: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Eșecul, calea sigură către succes Prin exemplificarea unor personalități care au avut parte de eșec la începutul carierei, sper că vei reuşi să vezi succesul care se ascunde în spatele fiecărei nereuşite de care ai parte.
Când trăiești în România șefilor răi şi nedrepți Acum câteva timp site-ul Forbes scria "Oamenii părăsesc managerii, nu compania!". Nici că se putea face o descriere mai bună a mediului toxic de muncă întâlnit în majoritatea firmelor din România!...
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Cele mai bune modalităţi de motivare zilnică Atunci când simţi că eşti cu moralul la pământ, apelează cu încredere la următoarele sfaturi.
Mesajul emoționant găsit de niște oameni într-o sticlă pe plajă Sper că această poveste îi va ajuta pe toți care au pierdut pe cineva drag!
Dar pe ei cine îi ajută? Poveștile dramatice pe care le trăiesc bătrânii străzii! Și tu poți ajuta un bătrân al străzii, fără a-ți afecta bugetul personal. Cum? Depozitând frumos toată mâncarea rămasă, în loc să o mai arunci la gunoi!
Acest videoclip îţi prezintă un jucător de fotbal cum rar ţi-a fost dat să vezi! Câtă atitudine, încredere, ambiţie, entuziasm şi caracter! Cine nu şi-ar dori să aibă lângă el un asemenea coleg?
Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *