Relatii

Învață cum să capeți mai multă încredere în tine

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este încredere în forțele proprii? De câte ori te-ai oprit din drumul tău din teama de eșec? De câte ori ți s-a întâmplat să abandonezi ceva chiar înainte de a început, din cauza lipsei de încredere? Te-ai întrebat vreodată unde ai fi fost acum dacă ai fi avut curajul să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus? Acum că ai reflectat la cele de mai sus, gândește-te că nu este totul pierdut și că oricând îți poți da un restart și să o iei de la capăt. Trebuie doar să ai încredere în tine!

Învață cum să-ți cultivi încrederea în tine

Asemeni unei plante care trebuie cultivată și mai apoi îngrijită, așa trebuie să procedezi și cu redobândirea încrederii de sine. Ce dacă ai avut parte de eșecuri până acum! Trebuie să încerci să vezi cumva și lucrurile bune care ți s-au întâmplat în viață, deoarece acestea au existat cu siguranță. Ai uitat tu de ele. Trebuie să înveți să te apreciezi mai mult și să lupți din puteri pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu lăsa răutățile din jur să te doboare sau să te facă să dai înapoi. Chiar dacă persoanele invidioase vor încerca să-ți strecoare sâmburele neîncrederii, alungă-l de pe „plantația” ta! Aceștia se simt amenințați de succesul tău și doresc să îți slăbească încrederea în forțele proprii. Doar tu vei alege dacă le oferi, sau nu, această satisfacție!

www.skogoglandskap.no

www.skogoglandskap.no

Tehnici de redobândire a încrederii în forțele proprii

Notează-ți pe o foaie care sunt reușitele și eșecurile tale din anul anterior. Ce crezi că ar fi trebuit să schimbi pentru a transforma eșecul în succes? Ce te oprește să nu aplici acele metode acum? Aruncă foia respectivă și notează-ți acum dorințele pentru viitor. Trebuie să ai grijă și să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus. Nu uita să-ți bifezi reușitele și să oprești această foaie (îi poți face o poză pentru a o avea la îndemână pe telefon). De fiecare dată când simți că încrederea în forțele proprii tinde să se șubrezească, vizualizează-ți lista cu reușitele. Vei vedea că în acest fel vei reuși să alungi neîncrederea!

www.miresici.ro

www.miresici.ro

Ajută-i și pe alții să-şi recapete încrederea de sine

Dacă tu ai reușit să îți recapeți încrederea în tine, ce ai spune dacă ai încerca să-i ajuți și pe cei dragi ție, care nu stau prea bine la acest capitol? Dacă ești părinte trebuie neapărat să-i insufli copilului, încă de mic, stima și încrederea de sine. Doar în acest fel vei reuși să-l ajuți să-și urmeze visele, să fie curajos și să nu lase nimic să îl doboare în viață!

blackandmarriedwithkids.com

blackandmarriedwithkids.com

“Dacă nu ai deloc încredere în forţele proprii, ești de două ori învins în cursa vieții. Având încredere în tine, ai câștigat chiar înainte de a începe!” – Cicero

Foto copertă: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

„Suspended cofee” sau „cafea în aşteptare” a ajuns şi în România Îţi începi fiecare dimineaţă cu savurarea unei cafele? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea următoarea poveste bazată pe un eveniment real.
Și ce dacă sunt divorțată! Doar nu am murit! Sau da? Imensă este drama prin care trec femeile divorțate datorită stigmatizării practicate, în continuare, și de societatea modernă.
Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
10 semne că relaţia voastră este pe sfârşite Chiar dacă ai investit sentimente şi îţi este teamă de singurătate, află care sunt semnele ce prevestesc o relaţie fără niciun viitor.
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
Iubirea de părinte nu are limite – videoclip emoţionant Părintele, niciodată nu îţi va întoarce spatele şi va fi întotdeauna alături de tine. Să îi iubim, respectăm şi preţuim pe cei ce ne-au dat viaţă!
Află de ce nu mai ai chef de sex Ți-a scăzut considerabil libidoul și ajungi să te întrebi ce este în neregulă cu tine? Află care sunt cauzele acestei probleme și cum o poți remedia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *