Relatii

Învață cum să capeți mai multă încredere în tine

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Lipsa de încredere este cel mai mare dușman al tău, deoarece te împiedică să ai succes. Nu îi mai permite să îți dirijeze viața, ia atitudine și învinge-o!

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este încredere în forțele proprii? De câte ori te-ai oprit din drumul tău din teama de eșec? De câte ori ți s-a întâmplat să abandonezi ceva chiar înainte de a început, din cauza lipsei de încredere? Te-ai întrebat vreodată unde ai fi fost acum dacă ai fi avut curajul să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus? Acum că ai reflectat la cele de mai sus, gândește-te că nu este totul pierdut și că oricând îți poți da un restart și să o iei de la capăt. Trebuie doar să ai încredere în tine!

Învață cum să-ți cultivi încrederea în tine

Asemeni unei plante care trebuie cultivată și mai apoi îngrijită, așa trebuie să procedezi și cu redobândirea încrederii de sine. Ce dacă ai avut parte de eșecuri până acum! Trebuie să încerci să vezi cumva și lucrurile bune care ți s-au întâmplat în viață, deoarece acestea au existat cu siguranță. Ai uitat tu de ele. Trebuie să înveți să te apreciezi mai mult și să lupți din puteri pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu lăsa răutățile din jur să te doboare sau să te facă să dai înapoi. Chiar dacă persoanele invidioase vor încerca să-ți strecoare sâmburele neîncrederii, alungă-l de pe „plantația” ta! Aceștia se simt amenințați de succesul tău și doresc să îți slăbească încrederea în forțele proprii. Doar tu vei alege dacă le oferi, sau nu, această satisfacție!

www.skogoglandskap.no

www.skogoglandskap.no

Tehnici de redobândire a încrederii în forțele proprii

Notează-ți pe o foaie care sunt reușitele și eșecurile tale din anul anterior. Ce crezi că ar fi trebuit să schimbi pentru a transforma eșecul în succes? Ce te oprește să nu aplici acele metode acum? Aruncă foia respectivă și notează-ți acum dorințele pentru viitor. Trebuie să ai grijă și să duci la îndeplinire tot ce ți-ai propus. Nu uita să-ți bifezi reușitele și să oprești această foaie (îi poți face o poză pentru a o avea la îndemână pe telefon). De fiecare dată când simți că încrederea în forțele proprii tinde să se șubrezească, vizualizează-ți lista cu reușitele. Vei vedea că în acest fel vei reuși să alungi neîncrederea!

www.miresici.ro

www.miresici.ro

Ajută-i și pe alții să-şi recapete încrederea de sine

Dacă tu ai reușit să îți recapeți încrederea în tine, ce ai spune dacă ai încerca să-i ajuți și pe cei dragi ție, care nu stau prea bine la acest capitol? Dacă ești părinte trebuie neapărat să-i insufli copilului, încă de mic, stima și încrederea de sine. Doar în acest fel vei reuși să-l ajuți să-și urmeze visele, să fie curajos și să nu lase nimic să îl doboare în viață!

blackandmarriedwithkids.com

blackandmarriedwithkids.com

“Dacă nu ai deloc încredere în forţele proprii, ești de două ori învins în cursa vieții. Având încredere în tine, ai câștigat chiar înainte de a începe!” – Cicero

Foto copertă: Pinterest.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
Scoate-ți feminitatea la suprafață și fii cuceritoare Îți plac persoanele care reușesc să îți aducă zâmbetul pe buze doar prin simpla apariție? Dorești să fii și tu la fel? Află cum trebuie să procedezi în următorul articol.
De ce sunt mai fericiţi oamenii care îşi urmează visele? Nu îţi doreşti să faci şi tu parte din această categorie a oamenilor care luptă cu adevărat pentru ceea ce îşi doresc?
Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015 Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.
Cum să îi alegi inelul de logodnă perfect Te-ai hotărât să o ceri în căsătorie, însă nu știi ce model de inel să-i alegi? Următorul articol îți va fi de mare folos!
Greșeli pe care ea le face într-o relație Chiar dacă noi, femeile, ne simțim fără de greșeală, adică perfecte, în comparație cu bărbații, știm în sinea noastră ca lucrurile nu stau deloc așa.
Sărbătoreşte iubirea în fiecare zi În acest videoclip (reclamă) vei vedea că iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi sărbătorită.
Când trăiești în România șefilor răi şi nedrepți Acum câteva timp site-ul Forbes scria "Oamenii părăsesc managerii, nu compania!". Nici că se putea face o descriere mai bună a mediului toxic de muncă întâlnit în majoritatea firmelor din România!...
Ce ne sfătuiește Dr. Oz să facem pentru a fi mai longevivi Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult, așa că haideți să vedem ce sfaturi ne oferă Dr. Oz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *