Relatii

Cum să începi orice zi de luni în forță

Săptămâna bună se cunoaște încă de luni dimineața, așa că ai grijă să ai parte de un start plin de energie!

Săptămâna bună se cunoaște încă de luni dimineața, așa că ai grijă să ai parte de un start plin de energie!

Știm cu toții că ziua de luni este cea mai urâtă zi a săptămânii, însă oare ce s-ar întâmpla dacă am începe să o considerăm drept cea mai frumoasă? Oare cum ar fi să ne trezim plini de energie și să ne spunem că nimic nu ne poate sta în cale? Cu siguranță, acesta este o modalitate excelentă de motivare, dar nu este singură:

1. Pregătește-te din timp pentru prima zi a săptămânii

Indiferent că ești elev, student sau lucrezi, ai grijă să-ți pregătești din timp cele necesare pentru ziua de luni: temele, pachetul, hainele, etc. În acest fel te vei putea odihni mai bine, iar acest lucru se va reflecta în felul în care îți vei începe ziua de luni.

2. Gătește mai mult duminica

De ce să urâm noi femeile, ziua de luni atât de tare când o putem considera chiar un prilej de răsfăț, având în vedere faptul că am avut timp să gătim mai mult în seara de duminică. Poate nu te-ai fi gândit să vezi un avantaj din această practică (des întâlnită) însă iată, cum micile detalii îți pot însenina ziua.

3. Relaxează-te în timpul weekendului

Poate vei spune că mă contrazic și că mai sus ți-am zis să gătești mai mult (și pentru ziua de luni). Ceea ce vreau să subliniez este că unele persoane se relaxează atunci când gătesc, altele atunci când ascultă muzică, vizionează un film sau petrec mai mult timp de cei dragi. Important este conștientizezi mai des atunci când faci ceva cu plăcere și să te bucuri din plin de acele momente.

4. Motivează-te încă de la primele ore ale dimineții

Un gând plin de motivație te va transforma în cea mai ambițioasă persoană. Vei vedea că atunci când te motivezi și crezi cu adevărat ceea ce spui, îți va crește automat și încrederea în tine. O persoană motivată, care se simte frumoasă și hotărâtă, nu va avea cum să nu aibă parte de o zi de luni reușită.

5. Nu uita de puțină mișcare

Poate vei spune că nu ai timp, însă câteva exerciții, de maxim 5 minute te vor ajuta să-ți începi în forță prima zi a săptămânii.

6. Micul dejun

Micul dejun este deosebit de important, pentru orice zi a săptămânii, nu doar pentru cea de luni, așa că ai grijă să nu sari niciodată peste el. Persoanele care sar peste micul dejun sunt mai irascibile, nu au randament la primele ore ale dimineții și tocmai din acest motiv ajung să se enerveze foarte ușor. Așadar, dacă nu vrei să îngroși rândul nervoșilor din trafic, de pe stradă, de la școală sau de la job, ia micul dejun și vei vedea cât de plăcut este un început de zi, fie el și de luni!

Sursă foto: i.huffpost.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
Cum să te relaxezi după o zi grea de muncă Ai avut parte de o zi grea la serviciu? Vezi ce trebuie să faci pentru a detașa cât mai ușor! Lasă-ți grijile la ușă și uită de ele!
Ce să faceți de Valentine’s Day – 7 idei inedite Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile....
O poză cât o mie de cuvinte – un pastor ce plânge din cauza sărăciei semenilor săi În această poză un pastor a fost surprins plângând şi implorând ajutorul pentru persoanele sărmane.
Românilor le pasă de capra vecinului, în timp ce a lor moare de foame Sau despre cum ne abatem de la drumul principal şi ne pierdem în detalii inutile!
Află de ce nu mai ai chef de sex Ți-a scăzut considerabil libidoul și ajungi să te întrebi ce este în neregulă cu tine? Află care sunt cauzele acestei probleme și cum o poți remedia!
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
Reîntâlnirea emoționantă dintre Marina Abramovic și Ulay, la 22 de ani după despărțire O poveste de iubire adevărată, cu o reîntâlnire care te va emoţiona până la lacrimi!
De ce a devenit divorţul un spectacol public? Ați observat cu câtă putere împarte un divorț lumea în două categorii de susţinători: pro el și pro ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *