Relatii

Ce vor femeile puternice de 8 martie

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Trăim într-un secol nebun, în care totul se derulează prea repede, simțindu-ne parcă prinși într-un vârtej care ne învârte până la epuizare. De-a lungul timpului, cele mai multe schimbări au avut loc în activitățile femeilor, care din gospodine iscusite, preocupate exclusiv de educația copiilor, au ajuns să se lupte cu bărbații pentru funcțiile de conducere. Asta nu înseamnă că doamnele sunt mai puțin preocupate de treburile casnice și de creșterea copiilor, ci au dorit să fie mai puțin dependente de soți.

Pentru acestea lucrurile materiale nu au prea mare importanță, deoarece au puterea financiară de a-și satisface singure toate poftele. Așadar, revenim la marea întrebare: ce crezi vor aceste femeile puternice de 8 martie? Răspunsurile la această întrebare sunt unele extrem de simple: respect și apreciere. Mai exact, dă-i de înțeles că-i apreciezi felul în care gestionează treburile casnice, îi educă pe cei mici (sau mari) și mai ales că încă o consideri cu adevărat atrăgătoare. Când i-ai spus ultima oară că o iubești? Când i-ai spus cât de frumoasă este? Poate vei considera aceste lucruri banale sau prea siropoase, însă vei vedea că doar așa vei reuși să-ți impresionezi femeia emancipată pe care ai ales-o de jumătate.

Acesta va simți imediat atunci când faci ceva din suflet sau când vezi totul ca pe o obligație de care de abia aștepți să scapi. Așadar, nu te alătura batalioanelor de bărbați ce colindă debusolaţi mall-urile, căutând acel ceva ce îți „face cu ochiul”, ci gândește-te la ceea ce ar putea să o surprindă cu adevărat. Cu alte cuvinte, trebuie să iei în calcul preferințele doamnei tale și nu pe cele ale consilierilor meniți să-și rotunjească veniturile pe spinarea ta. Nu uita că o femeie puternică dorește un partener asemeni ei sau care chiar să o depășească, așa că ridică-te la nivelul așteptărilor sale!

Aceste fraze să-ţi fie motto de 8 martie: „Transformă-te măcar pentru o zi într-un gentleman care să-i aducă aminte cât de specială este. Nu degeaba ai ales-o, nu?”.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Cum să nu permiți cuiva să-ți dea ziua peste cap Ai de-a face cu persoane nervoase și răutăcioase? Vezi cum trebuie să te ferești de energia negativă pe care acestea ți-o pot transfera cu ușurință!
Alege şi tu să spui NU nefericirii Nu este greu să supraviețuiești, însă când vei începe să-ți trăiești viața?
„Suspended cofee” sau „cafea în aşteptare” a ajuns şi în România Îţi începi fiecare dimineaţă cu savurarea unei cafele? Atunci cu siguranţă îţi va plăcea următoarea poveste bazată pe un eveniment real.
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
Un bărbat care nu știe să respecte o femeie, nu merită să aibă parte de niciuna Persoanele lipsite de respect trebuie să rețină un singur lucru: asta spune totul despre ele!
Povestea „cerşetorului lui Hristos” a făcut înconjurul lumii Bătrânul consideraţi de mulţi un înger păzitor, sărută adesea mâinile celor care îi dăruiesc bani.
Cine are dreptate în războiul dintre vegetarieni și carnivori? Replicile dure, acide și chiar jignitoare pe care și le aruncă ambele tabere m-au determinat să scriu un articol pe această temă.
Învaţă cum să alungi mai repede supărarea Nu ai chef de nimic? Ţi se pare că toată lumea s-a întors pe dos? Simţi că te lupţi cu morile de vânt şi acest lucru îţi cauzează o profundă stare de nemulţumire, dezamăgire şi supărare?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *