Relatii

Ce vor femeile puternice de 8 martie

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Trăim într-un secol nebun, în care totul se derulează prea repede, simțindu-ne parcă prinși într-un vârtej care ne învârte până la epuizare. De-a lungul timpului, cele mai multe schimbări au avut loc în activitățile femeilor, care din gospodine iscusite, preocupate exclusiv de educația copiilor, au ajuns să se lupte cu bărbații pentru funcțiile de conducere. Asta nu înseamnă că doamnele sunt mai puțin preocupate de treburile casnice și de creșterea copiilor, ci au dorit să fie mai puțin dependente de soți.

Pentru acestea lucrurile materiale nu au prea mare importanță, deoarece au puterea financiară de a-și satisface singure toate poftele. Așadar, revenim la marea întrebare: ce crezi vor aceste femeile puternice de 8 martie? Răspunsurile la această întrebare sunt unele extrem de simple: respect și apreciere. Mai exact, dă-i de înțeles că-i apreciezi felul în care gestionează treburile casnice, îi educă pe cei mici (sau mari) și mai ales că încă o consideri cu adevărat atrăgătoare. Când i-ai spus ultima oară că o iubești? Când i-ai spus cât de frumoasă este? Poate vei considera aceste lucruri banale sau prea siropoase, însă vei vedea că doar așa vei reuși să-ți impresionezi femeia emancipată pe care ai ales-o de jumătate.

Acesta va simți imediat atunci când faci ceva din suflet sau când vezi totul ca pe o obligație de care de abia aștepți să scapi. Așadar, nu te alătura batalioanelor de bărbați ce colindă debusolaţi mall-urile, căutând acel ceva ce îți „face cu ochiul”, ci gândește-te la ceea ce ar putea să o surprindă cu adevărat. Cu alte cuvinte, trebuie să iei în calcul preferințele doamnei tale și nu pe cele ale consilierilor meniți să-și rotunjească veniturile pe spinarea ta. Nu uita că o femeie puternică dorește un partener asemeni ei sau care chiar să o depășească, așa că ridică-te la nivelul așteptărilor sale!

Aceste fraze să-ţi fie motto de 8 martie: „Transformă-te măcar pentru o zi într-un gentleman care să-i aducă aminte cât de specială este. Nu degeaba ai ales-o, nu?”.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

6 paşi care te vor transforma într-o persoană de succes Află care sunt secretele persoanelor de succes, sau cum să te transformi dintr-o persoană care are parte doar de eșecuri, într-una plină de reușite!
O poză cât o mie de cuvinte – un pastor ce plânge din cauza sărăciei semenilor săi În această poză un pastor a fost surprins plângând şi implorând ajutorul pentru persoanele sărmane.
Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!
Este un semn al propriei tale valori câteodată, dacă ești urât de cine trebuie În fiecare cuvânt răutăcios se ascunde de fapt, invidia.
Această melodie îţi va însenina ziua Ascultă cât de bine cânta acest chitarist! Ţi se va face pielea de găină!
5 motive să iubești toamna Pentru toți iubitorii de toamnă, venirea acestui frumos anotimp este prilej de fericire, meditație și de găsire a liniștii interioare.
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
The Boomerang Effect – Un videoclip excepțional ce te va face un om mai bun! În acest videoclip veţi vedea cum o faptă bună nu rămâne niciodată nerăsplătita. Încearcă să fii mai bun, să ierţi şi să ajuţi şi vei observa cum tot Universul ţi se aliază şi vei avea parte şi tu la ...
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *