Relatii

Ce vor femeile puternice de 8 martie

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Femeia secolului XXI este o femeie emancipată care muncește de cele mai multe ori cot la cot cu un bărbat. Cum crezi că o mai poți cuceri de 8 martie, atunci când are tot ce își dorește din punct de vedere financiar?

Trăim într-un secol nebun, în care totul se derulează prea repede, simțindu-ne parcă prinși într-un vârtej care ne învârte până la epuizare. De-a lungul timpului, cele mai multe schimbări au avut loc în activitățile femeilor, care din gospodine iscusite, preocupate exclusiv de educația copiilor, au ajuns să se lupte cu bărbații pentru funcțiile de conducere. Asta nu înseamnă că doamnele sunt mai puțin preocupate de treburile casnice și de creșterea copiilor, ci au dorit să fie mai puțin dependente de soți.

Pentru acestea lucrurile materiale nu au prea mare importanță, deoarece au puterea financiară de a-și satisface singure toate poftele. Așadar, revenim la marea întrebare: ce crezi vor aceste femeile puternice de 8 martie? Răspunsurile la această întrebare sunt unele extrem de simple: respect și apreciere. Mai exact, dă-i de înțeles că-i apreciezi felul în care gestionează treburile casnice, îi educă pe cei mici (sau mari) și mai ales că încă o consideri cu adevărat atrăgătoare. Când i-ai spus ultima oară că o iubești? Când i-ai spus cât de frumoasă este? Poate vei considera aceste lucruri banale sau prea siropoase, însă vei vedea că doar așa vei reuși să-ți impresionezi femeia emancipată pe care ai ales-o de jumătate.

Acesta va simți imediat atunci când faci ceva din suflet sau când vezi totul ca pe o obligație de care de abia aștepți să scapi. Așadar, nu te alătura batalioanelor de bărbați ce colindă debusolaţi mall-urile, căutând acel ceva ce îți „face cu ochiul”, ci gândește-te la ceea ce ar putea să o surprindă cu adevărat. Cu alte cuvinte, trebuie să iei în calcul preferințele doamnei tale și nu pe cele ale consilierilor meniți să-și rotunjească veniturile pe spinarea ta. Nu uita că o femeie puternică dorește un partener asemeni ei sau care chiar să o depășească, așa că ridică-te la nivelul așteptărilor sale!

Aceste fraze să-ţi fie motto de 8 martie: „Transformă-te măcar pentru o zi într-un gentleman care să-i aducă aminte cât de specială este. Nu degeaba ai ales-o, nu?”.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Iubirea de părinte nu are limite – videoclip emoţionant Părintele, niciodată nu îţi va întoarce spatele şi va fi întotdeauna alături de tine. Să îi iubim, respectăm şi preţuim pe cei ce ne-au dat viaţă!
Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014 Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?
Ce nu ai voie să faci de Dragobete: superstiții și tradiții Nu vom lăsa ca Dragobetele sau Cupidonul nostru românesc să fie umbrit de occidentalul Valentine's day și astfel vă vom prezenta cele mai frumoase tradiții ale acestei zi de sărbătorire a iubirii....
Eu nu sunt marioneta nimănui, nici măcar a mea! Învață cum să nu te mai lași pradă șantajiștilor emoționali.
Când o persoană îi bârfește pe alții, demonstrează că nu are nimic bun de spus despre sine Nu lăsa bârfele să îți afecteze viața! Important este ca tu să ai o părere bună despre tine. Cei care te bârfesc nu fac altceva decât să-ți acorde timp şi atenţie, iar asta ar trebui să-ți aducă doar ...
Reîntâlnirea emoționantă dintre Marina Abramovic și Ulay, la 22 de ani după despărțire O poveste de iubire adevărată, cu o reîntâlnire care te va emoţiona până la lacrimi!
Iubirea pe internet: pro sau contra? Suntem tot mai acaparați de mediul cibernetic, iar mulți dintre noi "sfârșim" prin a ne găsi jumătatea în mediu online! Tu ce părere ai despre relațiile ce iau naștere pe internet?
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
O poveste remarcabilă de dragoste Această poveste deosebită cu siguranţă te va emoţiona profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *