Relatii

Ce să faceți de Valentine’s Day – 7 idei inedite

Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile.

Mare bucurie trebuie să fie în sufletele îndrăgostiților a căror zi specială cade, în acest an, într-una de weekend! Iată câteva idei din care să te inspiri pentru sărbătorirea acestei zile.

Nu v-ați decis încă ce o să faceți, în acest an, de Valetine’s Day? Noi vă venim în ajutorul cu niște idei care sperăm din tot sufletul să vă fie de ajutor! Iată care sunt propunerilor noastre:

O cină romantică altfel

Dacă locuiți deja împreună și v-ați săturat de atmosfera oarecum intimă din restaurante, de ce să nu vă preparați o cină romantică, acasă? Poate nu de puține ori vi s-a întâmplat să fiți întrerupți de ospătari în cele mai nepotrivite momente, sau să primiți niște priviri pline de mirare sau invidie, din partea celorlalți clienți pentru care flacăra pasiunii a devenit istorie. Chiar dacă nu sunteți talentați în bucătărie, veți vedea cât de veselă poate fi această experiență în doi. O mică bătaie cu mâncare nu strică niciodată, așa că nu vă inhibați și lăsați-vă purtați de emoția momentului. Într-o lume plină de probleme și sobrietate, uneori simțim nevoia de a scoate la iveală copilul din noi! Mai jos vă vom lăsa chiar și un videoclip cu modul de preparare a unui prăjituri devenită deja sinonim cu Valentine’s day: Lava cake.

Un weekend de relaxare

Puteți profita de faptul că Valentine’s Day este într-o zi de duminică, și să mergeți într-o mică escapadă romantică. Poate totul se va finaliza cu o cerere în căsătorie. Trebuie să vă dezvăluim, „din culise”,  că cel mai citit articol al nostru, în luna februarie, este cel în care oferim sfaturi de alegere a inelului de logodnă perfect, așa că nu se știe niciodată.

Citeşte si despre: Cum să îi alegi inelul de logodnă perfect

Vizionați comedii romantice

Indiferent că alegeți să mergeți la cinema sau să leneviți acasă, amândoi îmbrăcați în pijamale călduroase, trebuie să vedeți măcar o comedie romantică! Indiferent că veți alege un film nou sau veţi opta pentru genul oldies but goldies, comedia va destinde atmosfera cu siguranță, lucru de care orice cuplu are nevoie! Și ce însoțește cel mai bine o comedie, în afară de o ciocolată caldă preparată acasă? Imaginați-vă cât de bine sună următorul scenariu: râsete şi voie bună, ciocolată caldă, haine confortabile, șosete pufoase…și totul în doi! Și pentru acest moment v-am pregătit o rețetă absolut delicioasă de ciocolată caldă:

Încercați să vă soluționați problemele din cuplu

Poate nu te gândeai că o să găsești enumerată această idee, însă nu trebuie să uităm de cei care au probleme în cuplu. Aceștia trebuie să profite din plin de atmosfera specifică acestei zile, să fie mai îngăduitori și să încerce să vorbească deschis despre problemele ce le macină relația. Dacă totul se va termina și cu o partidă de amor de consolare, cu atât mai bine!

Nu uitați de partida de amor

Şi dacă tot am ajuns la acest capitol, nu trebuie să uităm de importanța pe care o joacă sexul în relațiile secolului în care trăim. Multe cupluri aleg să se destrame tocmai din acest motiv, așa că nu aveți voie să nu faceți dragoste în ziua, sau în noaptea, de Valentine’s day. Dacă alegeți ambele variante, sunteți cuplul perfect! Ca să facem o paranteză legată tot de capitolul sex, știați că în majoritatea cazurilor în noaptea nunţii, din cauza oboselii, mirii adorm şi nicidecum nu o sărbătoresc în modul tradiţional?

Organizați o petrecere dedicată iubirii

La această petrecere puteți să invitați alte cupluri din cercurile de prieteni. Încercați să nu ieșiți din tematica zilei și sărbătoriți iubirea prin depanări de amintiri și momente amuzante. Ați putea de exemplu să vizionați pozele cu evoluția relațiilor voastre, de la început și până în prezent. Veți vedea cum aceste momente vor reuşi să vă reamintească de startul frumos al relaţiei voastre, şi astfel să vă întărească sentimentele de iubire.

Oferiți-vă cadouri din suflet

Este trist să vezi cum o zi atât de frumoasă este umbrită de strategiile de marketing ale firmelor dornice să-și rotunjească veniturile. Atunci când oferi un cadou, acest gest trebuie să fie făcut din plăcere și nu din obligație. Dacă pentru voi fericirea nu se măsoară neapărat în lucruri materiale, oferiți-vă cadouri din suflet, deoarece știți cu siguranță că vor fi apreciate. De exemplu, puteți cumpăra căni simple pe care să le personalizați cu un marker permanent, după care să le puneţi în cuptor, timp de 30 de minute la 175°C. Lăsați-vă amprenta personală și astfel veți face un cadou din suflet!

poza valentines day

La final, nu uitați că nu aveți nevoie de o zi anume pentru a vă celebra iubirea. Apreciați-vă, respectați-vă și transformați în Valentine’s day toate zilele petrecute împreună!

Sursă foto: www.pexels.com

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Află de ce nu mai ai chef de sex Ți-a scăzut considerabil libidoul și ajungi să te întrebi ce este în neregulă cu tine? Află care sunt cauzele acestei probleme și cum o poți remedia!
Horoscop săptămânal 1-7 septembrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Marin Preda: Inima omului e largă, de ce unii şi-o poartă strâmtă şi plină de ură? Nu vei avea niciodată parte de armonie și liniște atunci când sufletul îți este plin de ură.
Horoscop săptămânal: 9-15 februarie 2015 Romantismul este la putere, mulți nativi alegând să facă marele pas. Află ce îți rezervă astrele în această săptămână!
5 modalităţi de găsire a liniştii interioare Nu este întotdeauna uşor să îţi găseşti liniştea interioară într-o lume plină de stres şi agitaţie. Lucrăm din ce în ce mai mult, pentru a ne asigura un trai decent, însă din nefericire uneori sarcini...
Dove le arată unor mame cât de ușor le preiau fiicele toate complexele Această campanie ar trebui să pună un semn de întrebare tuturor părinților. Tu știi ce impact major au complexele tale asupra copiilor tăi?
Zâmbeşte, astăzi întreaga lume sărbătoreşte Ziua Internaţională a Fericirii Astăzi, 20 martie, se sărbătoreşte pentru a doua oară în lume Ziua Fericirii.
Și ce dacă sunt divorțată! Doar nu am murit! Sau da? Imensă este drama prin care trec femeile divorțate datorită stigmatizării practicate, în continuare, și de societatea modernă.
Efectele negative ale dependenței de tehnologie Ești dependent/ă de tehnologie? Tu ai curajul să-ți răspunzi sincer la această întrebare?
Eșecul, calea sigură către succes Prin exemplificarea unor personalități care au avut parte de eșec la începutul carierei, sper că vei reuşi să vezi succesul care se ascunde în spatele fiecărei nereuşite de care ai parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *