Horoscop

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie 2016

Vezi ce îţi rezervă astrele pentru această săptămână.

Vezi ce îţi rezervă astrele pentru această săptămână.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Berbec

Berbecii nu vor avea parte de evenimente neprevăzute în această săptămână. Aceștia ar trebui să profite din plin de aceste momente de liniștite și să se odihnească. Este posibil ca unii nativi să aibă probleme de ordin sentimental, deoarece partenerii lor de viață se simt cam neglijați în ultimul timp.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Taur

Taurii care se simt tot mai nefericiți în ultimul timp trebuie să găsească sursa acestei stări. Doar așa vor putea să treacă peste această perioadă mai dificilă. Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul pline de surprize pentru unii nativi. Alții își vor dori să se implice în mai multe proiecte, care să-i propulseze din punct de vedere profesional.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Gemeni

Pe gemeni începutul de săptămână îi găsește mai obosiți ca niciodată. Aceștia trebuie să ia măsuri și să-și adune forțele pentru că la mijlocul săptămânii vor avea de purtat niște negocieri foarte serioase. Acum este momentul să facă o impresie bună în fața superiorilor, deci nu este loc de greșeală! Weekendul îi găsește alături de cei dragi, într-un mediu relaxant.

 Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Rac

Racii vor începe în forță această săptămână. Aceștia vor fi optimiști și astfel vor reuși să treacă peste niște perioade mai dificile la locul de muncă. Atitudinea de învingători îi ajută întotdeauna să treacă peste cele mai grele obstacole, așa că nu exista nimic ce îi poate face pe raci să dea înapoi (chiar dacă denumirea zodiei ar spune cu totul altceva).

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Leu

Leii au niște stări de spirit tranzitorii, trecând rapid de la o extremă la alta. Din acest motiv vor tinde să fie cam irascibili cu cei din jurul lor, așa că trebuie să fie mai atenți la modul în care se comportă. Chiar dacă sinceritatea îi caracterizează, ar fi mai bine ca în aceste zile să fie mai diplomați și să nu spune cu voce tare tot ce gândesc. În acest fel vor evita conflictele.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Fecioară

Acest început de săptămână se pare că este unul al negocierilor pentru fecioară, așa că trebuie să fie atente la tot ce semnează, și mai ales cu cine bat palma. Alți nativi vor avea șansa să își rezolve niște probleme mai vechi. Jupitor poate să vină cu nişte schimbări majore în cazul Fecioarelor, aşa că noi orizonturi sunt pe cale să li se ivească.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Balanță

Balanţele singure au șansa să își găsească partenerul în aceste zile. La mijlocul săptămânii pot avea parte de dificultăți la locul de muncă, însă dacă se vor concentra vor reuși să treacă peste ele. Important este să nu se implice în prea multe activități, deoarece vor risca să nu le poată duce la finalizare.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Scorpion

Scorpionii vor avea foarte multe sarcini de îndeplinit și trebuie să înveţe cum să se coordoneze pentru a nu claca. La jumatea săptămânii se anunță un nivel maxim de stres, așa că nativii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și energie încă de pe acum. La sfârșitul săptămânii vor avea timp să se odihnească din plin.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Săgetător

Săgetătorii care nu se simt prea bine în ultimul timp, ar trebui să consulte un medic specialist pentru a se asigura că totul este în regulă. Dacă nu se vor îngriji, vor vedea că în timp vor risca să nu mai dea randament la locul de muncă. Alți nativi nu vor sta prea bine la capitolul comunicare și este posibil să fie înțeleși greșit de cei din jurul lor.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Capricorn

Capricornii pot avea parte de conflicte cu anumiți membrii ai familiei, iar asta  le produce nefericire. Cel mai bine, pentru nativi, ar fi să îngroape securea războiului  și să meargă mai departe. La mijlocul săptămâni se anunță cheltuieli neprevăzute, așa că trebuie să acorde o atenție sporită asupra felului în care își gestionează resursele financiare.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Vărsător

Vărsătorii cu probleme în cuplu ar trebui să încerce să fie cât mai sinceri cu partenerul de viață și să le spună ce îi apasă. Doar așa vor reuși să scape de conflictele care par să nu le mai părăsească relația. Miercuri se ivesc șanse de avansare în carieră, așa că nativii trebuie să fie atenți la toate oportunitățile care li se ivesc și să profite din plin de ele.

Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie Pești

Peștii simt nevoia să se relaxeze, iar acest lucru este unul cât se poate de bun. În acest fel vor avea ocazia să își pună ordine în gânduri. Chiar dacă spre sfârșitul săptămânii, în special vinerea, se anunță niște momente mai dificile la locul de muncă, nativii vor trece cu bine peste tot. Vor avea încredere în forțele proprii și asta este tot ce contează!

Sursă foto: pixabay.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.
Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie 2016 Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână din aprilie.
Horoscop săptămânal 28 iulie – 3 august 2014 Află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie 2016 Scorpionii vor fi vedetele săptămânii, în timp ce alte zodii încearcă să se remarce pe plan profesional. Vezi ce îți rezervă astrele în următoarea săptămână.
Horoscop săptămânal 14-20 martie 2016 Și această săptămână se anunță a fi una plină de evenimente neprevăzute. Vezi ce îți rezervă astrele!
Horoscopul lunii mai 2015 Peştii vor atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jurul lor, în timp ce balanţele vor avea parte de câştiguri neaşteptate! Vezi ce-ţi rezervă astrele în luna mai!
Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 În această săptămână vor avea loc extrem de multe evenimente, din cauză că Mercur își face de cap.
Horoscop săptămânal 30 martie – 05 aprilie 2015 Eclipsa de Lună din data de 4 aprilie va afecta toate zodiile într-o proporție mai mare sau mai mică. Vezi ce îți rezervă astrele pentru această săptămână!
Horoscopul lunii iunie 2015 Majoritatea nativilor își fac planuri de vacanță, în timp ce alții vor avea parte de câștigurile mult așteptate. Vezi ce-ți rezervă astrele la început de vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *