Horoscop

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie 2016

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Berbec

Astrele le sunt favorabile berbecilor și le influențează starea de spirit într-un mod pozitiv. În acest fel vor reuși să facă față tuturor provocărilor de care vor avea parte în această săptămână. Sunt foarte atenți la detalii și asta îi va ajuta să descopere eventualele nereguli. Nativii trebuie să aibă grijă în privința cheltuielilor pentru a nu ajunge să se împrumute.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Taur

Unii tauri nu stau prea bine la capitolul sănătate și ar trebui să meargă la medic pentru a vedea despre ce este vorba. În acest fel vor scăpa de griji și vor putea să se trateze din timp. Este posibil că oboseala să își spună cuvântul și tocmai din acest motiv, nativi nu se simt prea bine în ultimul timp. Taurii singuri vor avea șansele să-și găsească partenerul, așa că trebuie să fie cu ochii-n patru pentru a nu-l lăsa să treacă pe lângă ei.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Gemeni

În ciuda faptului că nu s-au simțit prea bine în ultimele zile, gemenii vor avea parte de un plus de energie și astfel vor reuși să-și finalizeze treburile amânate din cauza problemelor medicale. Important este să nu se impacienteze și să ia lucrurile pe rând. La sfârșitul săptămânii se anunță niște posibile câștiguri financiare, așa că gemenii trebuie să se fie atenți pentru a nu le rata. Weekendul îi prinde relaxându-se alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Rac

Racii vor avea șansele să avanseze în carieră așa că trebuie să fie atenți la toate oportunitățile ivite. Totul se datorează faptului că sunt puși pe fapte mari și vor reuși să ducă la finalizare cu brio un proiect important. Important este ca superiorilor nu le va scăpa din vedere acest aspect. Nativii nu trebuie să uite de nevoile membrilor familiei și să petreacă mai mult timp alături de ei. În ultimul timp s-au simțit cam neglijați.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Leu

Leii vor fi foarte veseli în această săptămână și tonusul lor bun îi va molipsi pe toţi cei din jurul lor. Aceștia trebuie să profite din plin de energia pozitivă de care vor avea parte în următoarele zile pentru a-și pune pe roate afacerea mult visată. Încrederea în forțele proprii îi va ajuta să aibă multe idei strălucite care nu au cum să nu fie încununate cu succes. La mijlocul săptămânii vor avea parte de cea mai multă energie.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Fecioară

Fecioarele se vor simți cam panicate în aceste zile. Totul se întâmplă din cauza faptului că nu stau prea bine la capitolul încredere în forțe proprii, iar acest lucru le determină să aibă temeri nefondate. După ce vor elimina grijile pe care și le fac inutil, vor vedea că lucrurile nu stau chiar atât de prost. Important este și din ce unghi privesc situația respectivă. Ar putea avea chiar o surpriză!

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Balanță

Balanţele se vor angaja în unul dintre cele mai ambițioase proiecte, lucru foarte bun, deoarece îi va ajuta să stabilească noi recorduri din punct de vedere profesional. În acest fel vor reuși să-și rotunjească și veniturile și se gândesc încă de pe acum la o binemeritată vacanță.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Scorpion

Scorpionii vor avea o schimbare totală de atitudine în următoarele zile. Aceștia au ajuns la concluzia că o atitudine ostilă nu le aduce decât conflicte și astfel se hotărăsc să fie mai indulgenți cu cei din jurul lor. Cei care nu le știau și această latură, a blândeții, vor rămâne uimiți de transformarea scorpionilor.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Săgetător

Săgetătorii cu probleme în familie doresc să facă ceva în această privință. Simt că nu mai pot face față conflictelor zilnice și se hotărăsc să facă primul pas spre împăcare. Chiar dacă, orgolioși din fire, vor considera că acest gest este unul de slăbiciune, vor vedea că în cele din urmă rezultatul final este cel care contează cu adevărat, și anume: pacea în familie.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Capricorn

Capricornii vor fi foarte secretoși în această săptămână. Aceștia doresc să își pună bazele unei mici afaceri și nu doresc să le fiu furate ideile. Cel mai bine este să nu devină paranoici și să se comporte cât mai natural cu cei din jurul lor. Vor vedea că lucrurile vor merge de la sine și asta le va aduce un mare sentiment de fericire.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Vărsător

Vărsătorii sunt tot mai ambițioși și își stabilesc tot timpul noi obiective. Acest lucru îi va face să fie extrem de competitivi și astfel vor primi multe cuvinte de laudă, atât din partea colegilor, cât și a superiorilor. Este posibil să se remarce într-un domeniu de care fugeau iar asta le produce o mare satisfacție.

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie Pești

Peștii simt că este momentul să se concentreze mai mult pe viața personală. Membrii familiei se simt tot mai excluși, în ultimul timp, și asta nu face altceva decât să dea naștere la conflicte. Dacă vor petrece weekendul împreună și își vor spune ce au pe suflet vor reuși să pună capăt supărărilor.

Sursă foto: Pixabay.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal: 23 februarie – 01 martie 2015 Peștii sunt foarte romantici, vărsătorii se simt plini de energie, în timp ce racii încearcă să-și depășească temerile! Vezi ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Horoscop săptămânal 29 septembrie 2014 – 05 octombrie 2014 Să vedem ce ne rezervă astrele în această săptămână.
Horoscopul săptămânii 28 aprilie – 4 mai 2014 S-a vehiculat mult pe seama “celei mai tensionante” luni calendaristice din an și desigur că nu toți am avut aceeași impresie față de evenimentele care s-au derulat. Indiferent ce am simțit şi trăit, ...
Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
Horoscop săptămânal 9-15 mai 2016 În această săptămână vor avea loc extrem de multe evenimente, din cauză că Mercur își face de cap.
Horoscop săptămânal 23-29 martie 2015 Să vedem ce efecte va avea asupra noastră Eclipsa de Soare, ce a avut loc săptămâna trecută! Să fie de bine, să fie de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie 2016 Vezi ce îţi rezervă astrele pentru această săptămână.
Horoscopul săptămânii 19 – 25 Mai 2014 Să vedem ce veşti ne aduce Astrologul Otilia Mazilu pentru săptămâna 19 - 25 Mai 2014 .
Horoscop săptămânal 28 iulie – 3 august 2014 Află ce îţi rezervă astrele în această săptămână.
Horoscop zilnic – 24 septembrie 2014 Să aflăm ce ne rezervă astrele astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *