Horoscop

Horoscop de weekend 27-28 septembrie 2014

Scorpionii sunt pur şi simplu fermecători în acest weekend, în timp ce peştii sunt foarte încrezători cu privire la viitor. Află ce îţi rezervă astrele pentru acest weekend.

Scorpionii sunt pur şi simplu fermecători în acest weekend, în timp ce peştii sunt foarte încrezători cu privire la viitor. Află ce îţi rezervă astrele pentru acest weekend.

Horoscop Berbec

Unii berbeci pot avea parte de nişte schimbări majore în carieră. Aşadar, aceştia pot avea parte de nişte momente stresante în care să li se ceară să facă muncă suplimentară. Încearcă să profiţi de avansarea tehnologică, ce te poate ajuta să îţi petreci mai mult timp acasă fără a-ţi afecta calitatea muncii. Pentru alţi berbeci se anunţă călători de afaceri, în care pot fi implicaţi şi alţi parteneri.

Horoscop Taur

Intuiţia Taurilor funcţionează la capacitatea maximă în aceste zile, lucru care îi poate face mai emoţionali. Aceştia trebuie să profite de momentele libere şi să îşi treacă în revistă reuşitele şi regretele pentru a-şi da seama ce schimbări trebuie să facă. Prea multă muncă şi stresul îşi pot spune cuvântul asupra psihicului tău, aşa că încearcă să te relaxezi mai mult. Asta nu înseamnă să renunţi complet la muncă, ci trebuie să îţi urmezi mai mult şi proiectele personale.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea parte de mici presiuni, care îi va face să îşi evalueze cariera. Încep să se întrebe dacă le merge bine, dacă şi-au atins toate obiectivele şi la ce trebuie să mai lucreze. Dacă răspunsurile nu sunt unele satisfăcătoare, acum este momentul să încerce să schimbe ceva. Gemenii care nu sunt implicaţi într-o relaţie, în aceste zile au şanse să îşi găsească perechea. Acea persoană le poate fi prezentată de un prieten, aşa că încercaţi să fiţi pe fază.

Horoscop Rac

Racii care se aflau în căutarea unui job, în aceste zile au multe şanse să îl găsească! Aceştia trebuie să îşi stabilească nişte strategii prin care pot avea parte de mai multe finanţe pe viitor. Trebuie să ţii mai mult cont de abilităţi pe care le ai şi să le foloseşti cât mai corect. Dacă vei respecta acest lucru, vei fi de neoprit! Mulţi pot lua în calcul şi un job la care să muncească de acasă, cu menţiunea de a nu neglija prea mult mişcarea!

Horoscop Leu

Leii pot primi nişte informaţii financiare extrem de utile în aceste zile. Aceştia pot învăţa ceva despre noi investiţii, sau îşi pot găsi un loc de muncă, dacă se afla în căutarea acestuia ! Deşi nu este rău să fii un om decis, în acest caz mai poţi consulta şi alte variante. Leii care se află în căutarea unui partener pot întâlni persoane destul de interesante în acest weekend. Aceştia trebuie să schimbe neapărat nişte informaţii de contact cu persoana pe care o plac cel mai mult şi nu vor regreta acest lucru!

Horoscop Fecioară

Fecioarele implicate într-o relaţie au parte de multe momente romantice în aceste zile. Acestea comunică din ce în ce mai bine cu partenerul de viaţă şi acest lucru le face să se simtă mai inspirate şi încrezătoare ca niciodată! Acum este momentul să treceţi la un alt nivel al relaţiei. Duminică unele fecioare pot decide să se mute mai aproape de locul de muncă sau părinţi, în timp ce altele doresc să primească persoane în chirie pentru a-şi rotunji veniturile.

Horoscop Balanţă

În aceste zile balanţele se concentrează pe atingere telurilor şi pot primi un ajutor din partea unui prieten sau fost coleg. Ia în calcul orice idee pe care o primeşti şi foloseşte-o cât mai util. Duminică unele balanţe se hotărăsc să îşi viziteze rudele şi pot fi puse în faţa unor evenimente foarte interesante. Acestea trebuie să se bucure cât mai mult de aceste zile relaxante şi să îşi încarce bateriile pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt plini de farmec în această seară. Aceştia au şanse să întâlnească pe cineva care îi poate ajuta în carieră. Bazează-te pe intuiţie, pentru a-ţi da seama de adevăratele scopuri ale acestei persoane şi dacă simţi că totul este în regulă, mergi mai departe. Tot în aceste zile te hotărăşti să pui în practică tot ce ai studiat de-a lungul vieţii. Acesta este un lucru foarte bun, căci te vei transforma în cea mai bună versiune a ta!

Horoscop Săgetător

Săgetătorii îşi fac o retrospectiva a reuşitelor şi eşecurilor, presimţind că se apropie de o schimbare majoră în viaţa lor. Fie relaţia ta se află la cotitură, fie simţi nevoia de o revizuire completă a carierei. Trebuie să te bazezi pe instinct, căci acesta îţi va arăta ce cale trebuie să urmezi. Tu eşti cel mai bun ghid al tău! Alţi sagetatori simt nevoia să facă ceva nou, să iasă din rutină, iar acest lucru este unul foarte bun, aşa că nu trebuie să simtă vinovaţi!

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt pregătiţi să facă ceva diferit, ceva la care visează de mult timp. Unii se pot decide să îşi deschidă propria afacere, în timp ce alţii for renunţa la o relaţie în favoarea alteia. Dacă aceştia simt cu adevărat că au nevoie de o astfel de schimbare, ar trebui să nu se abată de la ea, căci nu se vor mai întâlni prea uşor cu această şansă. Alţi capricorni doresc să se perfecteze şi să urmeze noi cursuri, traininguri de specializare, ceva ce îi va ajuta să îşi pună pe picioare afacerea mult visată.

Horoscop Vărsător

Şi vărsătorii îşi pun în balanţă reuşitele şi eşecurile. Aceştia ajung să se întrebe dacă puteau face lucrurile într-un alt mod, sau ce pot schimba pe viitor. Cel mai bine este să îşi noteze aceste răspunsuri pe o hârtie, căci le vor fi de mare folos la timpul potrivit. Pe viitor se anunţă multă schimbări, aşa că pregăteşte-te! Nu trebuie să te sperii de acestea, căci sunt lucruri pe care le-ai anticipat deja de mai mult timp. Entuziasmul şi fericirea ta va atinge cote maxime, aşa că pregăteşte-te!

Horoscop Peşti

Peştii se simt foarte încrezători cu privire la viitor, lucru care îi face să se simtă optimişti şi siguri pe ei. Aceştia ştiu foarte bine ce şi-au propus să facă şi nu trebuie să renunţe la ceea ce îi motivează. Pentru alţi peşti se întrevede o schimbare de carieră. Această schimbare poate presupune o modificare în jobul actual sau chiar o schimbare totală. Aşadar, nu lăsa insecuritatea şi ataşamentele să te ţină în spate. Aceste oportunităţi nu se ivesc prea des, aşa că ascultă-ţi cu atenţie inima şi urmează-ţi instinctele!

Sursa art: horoscope.com.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Horoscop săptămânal: 19 – 25 ianuarie 2015 Vezi ce-ți rezervă astrele în această săptămână!
Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2016 Vezi ce îţi rezervă astrele în această săptămână.
Horoscop săptămânal 7-13 martie 2016 Majoritatea zodiilor vor avea parte de multă energie și vor face față cu succes provocărilor de care vor avea parte din plin în această săptămână de martie. Vezi ce îți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal: 26 ianuarie 2015 – 01 februarie 2015 Fecioarelor le merge totul foarte bine, berbecii sunt mai visători iar leii vor avea parte de câștiguri însemnate în această săptămână. Veți ce îți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal 20-26 iunie 2016 Astrele vin cu vești bune pentru majoritatea nativilor în această săptămână.
Horoscop săptămânal 20-26 octombrie 2014 Vărsătorii au parte de venituri suplimentare în timp ce racii se simt foarte încrezători în forțele proprii. Află mai multe!
Horoscop săptămânal 16-22 mai 2016 Vezi ce îți rezervă astrele în această săptămână!
Horoscop săptămânal: 02-08 februarie 2015 Berbecii sunt plini de energie, în timp ce Peștii au parte de multe realizări pe plan profesional. Află ce-ți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal 16-22 martie Această săptămână este marcată de două evenimente: Saturn în retrograd și Eclipsa de Soare de vineri, 20 martie. Să fie de bine sau de rău? Vezi ce-ți rezervă astrele!
Horoscop săptămânal 8-14 septembrie 2014 Să vedem ce schimbari aduce Luna Plină din Peşti. Sa fie unele bune sau rele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *