Frumusete

Videoclip – coc în creștet cu împletitură spic la spate și fundiță

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

Această împletitură franţuzească (spic) inversată, finalizată cu un coc în creştetul capului şi accesorizată cu o fundiţă, a devenit tot mai apreciată în mediul online. Dacă te-ai decis să o realizezi şi tu, respectă paşii următori:

  1.  La primul pas trebuie să-ţi dai părul în jos şi să-l piepteni foarte bine începând de la ceafă. Aici ai două variante: vei începe să împleteşti direct de la ceafă sau pentru a-ţi fi mai uşor, îţi vei lega porţiunea de păr din faţă cu un elastic, după care vei începe să-l împleteşti spic.
  2.  Chiar dacă nu îţi va ieşi din prima, vei vedea că prin exersare îţi vei îmbunătăţi tehnica şi vei deveni din ce în ce mai bună.
  3.  Împleteşte-te până ajungi în creştetul capului şi prinde-ţi coada cu un elastic.
  4.  Leagă-ţi apoi o nouă coadă cu restul de păr rămas şi ai grijă să îţi arate în faţă cât mai estetic. Dacă mai ai fire rebele, netezeşte-le cu puţin fixativ.
  5.  Ultimul pas constă în realizare cocului din creştetul capului. Aici ai mai multe variante, în funcţie de ce fel de accesorii pentru coc deţii. Dacă nu ai nici primul dispozitiv şi nici buretele de coc, poţi folosi o şosetă mai groasă. Fixează-ţi cocul cu ajutorul a câteva agrafe, pe care trebuie să ai grijă să le ascunzi. La final, accesorizeaza-ţi coafura cu o fundiţă.

În continuare vei găsi 4 videoclipuri cu toţi paşii explicaţi:

În primul vei vedea cum să-ţi realizezi coafură fără fundiţa:

În al doilea este prezentată aceeaşi tehnică cu mici diferenţe. Tu o vei alege pe cea care ţi se pare mai uşoară:

În al treilea vei vedea cum să-ţi realizezi un coc în care poţi înlocui buretele de păr cu o şosetă:

Iar în ultimul videoclip vei vedea, în caz că nu ştii, cum se realizează o coafură spic tradiţională. Exersează-ţi tehnică pe metoda tradiţională şi apoi încearcă să-ţi realizezi şi spicul inversat:

Sfaturi utile:

  • Trebuie să ai părul îndreptat pentru a-ţi fi mai uşor să-ţi realizezi împletitura spic şi pentru a obţine un aspect bine finisat.
  • Dacă ai fire rebele, cizelează-le cu ajutorul fixativului şi a unei periuţe de dinţi.
  • Dacă nu eşti adepta fundiţelor, poţi renunţa la un astfel de accesoriu şi poţi folosi altceva.

Surse art & foto: Pinterest & Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Transformă-ți blugii vechi în unii la modă Vezi cât de ușor îți poți transforma niște perechi vechi de blugi, în unii rupți, foarte apreciați, de altfel, în acest an. - Trei videoclipuri și descriere în articol.
Cele mai bune remedii naturale împotriva pistruilor Ai pistrui și nu reușești deloc să scapi de ei? Folosește următoarele remedii naturale și vei obține cele mai bune rezultate!
Ce să porţi cu o fustă maxi – galerie foto O fustă maxi are puterea de a face orice femeie să se simtă fabulos, aşa că trebuie să ai şi tu măcar una în garderobă! Următorul articol îţi sare în ajutor cu nişte ţinute superbe din care să te insp...
Ce coafuri se poartă în 2015 Vezi ce tendințe în materie de coafură sunt la modă în anul 2015 și alege-o pe cea care ți se potrivește. Noi îți venim în ajutor cu sfaturile specialiștilor și cu o galerie foto!
Cele mai bune remedii naturiste contra acneei Produsele chimice nu fac altceva decât să vă agraveze acneea, așa că apelaţi la produsele oferite de natură! Sunt ieftine, eficiente și ușor de utilizat!
Accesoriile cu inspirație din natură la modă în 2016 Se pare că flora și fauna au fost adevărate surse de inspirație pentru marile case de modă. Vezi care sunt cele mai interesante modele afișate pe podiumurile de prezentare.
Beneficiile uleiului de susan pentru frumusețe Vezi cum te ajută uleiul de susan să-ți menții cât mai mult timp tinerețea tenului și frumusețea părului. Folosește-l și tu în rutină zilnică de îngrijire și vei vedea cât de mulțumită vei fi de rezul...
Află care sunt secretele de frumusețe ale indiencelor Cine nu își dorește să aibă părul lung și mătăsos, pielea catifelată și genele lungi asemeni femeilor indiene? Vezi care sunt ritualurile lor de înfrumusețare.
Vesta din denim – la mare căutare în vara lui 2015 Vesta din denim este cu siguranță un must-have al verii anului 2015, așa că trebuie neapărat să ai și tu una în garderoba ta. Vezi 27 de ținute din care să te inspiri!
Cerceii lungi și supradimensionați fac furori în 2016 Cerceii lungi sau supradimensionați afișați de vedete în acest an, ne-au atras și nouă atenția așa că ți-am pregătit o galerie foto cu cele mai interesante sau bizare modele. Care îți plac cel mai mul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *