Frumusete

Videoclip – coc în creștet cu împletitură spic la spate și fundiță

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

Această împletitură franţuzească (spic) inversată, finalizată cu un coc în creştetul capului şi accesorizată cu o fundiţă, a devenit tot mai apreciată în mediul online. Dacă te-ai decis să o realizezi şi tu, respectă paşii următori:

  1.  La primul pas trebuie să-ţi dai părul în jos şi să-l piepteni foarte bine începând de la ceafă. Aici ai două variante: vei începe să împleteşti direct de la ceafă sau pentru a-ţi fi mai uşor, îţi vei lega porţiunea de păr din faţă cu un elastic, după care vei începe să-l împleteşti spic.
  2.  Chiar dacă nu îţi va ieşi din prima, vei vedea că prin exersare îţi vei îmbunătăţi tehnica şi vei deveni din ce în ce mai bună.
  3.  Împleteşte-te până ajungi în creştetul capului şi prinde-ţi coada cu un elastic.
  4.  Leagă-ţi apoi o nouă coadă cu restul de păr rămas şi ai grijă să îţi arate în faţă cât mai estetic. Dacă mai ai fire rebele, netezeşte-le cu puţin fixativ.
  5.  Ultimul pas constă în realizare cocului din creştetul capului. Aici ai mai multe variante, în funcţie de ce fel de accesorii pentru coc deţii. Dacă nu ai nici primul dispozitiv şi nici buretele de coc, poţi folosi o şosetă mai groasă. Fixează-ţi cocul cu ajutorul a câteva agrafe, pe care trebuie să ai grijă să le ascunzi. La final, accesorizeaza-ţi coafura cu o fundiţă.

În continuare vei găsi 4 videoclipuri cu toţi paşii explicaţi:

În primul vei vedea cum să-ţi realizezi coafură fără fundiţa:

În al doilea este prezentată aceeaşi tehnică cu mici diferenţe. Tu o vei alege pe cea care ţi se pare mai uşoară:

În al treilea vei vedea cum să-ţi realizezi un coc în care poţi înlocui buretele de păr cu o şosetă:

Iar în ultimul videoclip vei vedea, în caz că nu ştii, cum se realizează o coafură spic tradiţională. Exersează-ţi tehnică pe metoda tradiţională şi apoi încearcă să-ţi realizezi şi spicul inversat:

Sfaturi utile:

  • Trebuie să ai părul îndreptat pentru a-ţi fi mai uşor să-ţi realizezi împletitura spic şi pentru a obţine un aspect bine finisat.
  • Dacă ai fire rebele, cizelează-le cu ajutorul fixativului şi a unei periuţe de dinţi.
  • Dacă nu eşti adepta fundiţelor, poţi renunţa la un astfel de accesoriu şi poţi folosi altceva.

Surse art & foto: Pinterest & Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!
Cum să ai gene mai lungi şi pline de volum Trucuri mici, efecte mari. Foloseşte-le şi tu pentru gene mult mai voluminoase şi lungi!
8 metode naturale de exfoliere a pielii Exfoliaza-ți pielea dacă vrei să o menții cât mai tânără și lipsită de riduri.
Videoclip cu exerciţii pentru un fund perfect Antrenoarea lui Jeniffer Lopez, Tracy Anderson ne arată cât de uşor este să obţii un fund perfect tonifiat! Încearcă şi tu aceste exerciţii!
Cum să porți piesele din denim Se pare că denimul este în continuare la modă, fiind baza celor mai cool ținute! Vezi o galerie de imagini cu piese din denim din care să vă puteți inspira.
Cum să te tunzi singură – paşii explicaţi în articol şi videoclip Dacă te-ai săturat ca de fiecare dată să ţi se tundă mai mult decât îţi doreai din lungimea părului, încearcă următoarea metodă. Este simplă şi nu ai cum să dai greş!
Cum să porți dungile în funcție de siluetă În acest an ținutele cu dungi sunt din nou la modă, așa că ți-am pregătit câteva sfaturi pentru alegerea combinaţiei potrivite. Galeria foto îți poate fi sursă de inspirație!
Mască naturală pentru părul deteriorat şi lipsit de strălucire Nu lăsa ploaia şi umiditatea să îţi strice coafura! Dacă ai părul tern şi lipsit de viaţă, foloseşte următoarea masca ce îi va reda rapid strălucirea.
Cum să îți realizezi 4 coafuri a la Blake Lively – videoclipuri și descriere Iată toți pașii de realizare a celor mai apreciate coafuri ale lui Blake Lively.
Cum îți tratează uleiul de cocos buzele crăpate Uleiul de cocos este un ajutor de nădejde atunci când vine vorba de vindecarea rapidă a buzelor crăpate. Vezi ce alte beneficii are acest untdelemn miraculos și cum se folosește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *