Frumusete

Videoclip – coc în creștet cu împletitură spic la spate și fundiță

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

În ciuda faptului că pare complicată, dacă vei urma paşii din articol vei vedea cât de uşor îţi poţi realiza şi tu această împletitură spic finalizata într-un coc.

Această împletitură franţuzească (spic) inversată, finalizată cu un coc în creştetul capului şi accesorizată cu o fundiţă, a devenit tot mai apreciată în mediul online. Dacă te-ai decis să o realizezi şi tu, respectă paşii următori:

  1.  La primul pas trebuie să-ţi dai părul în jos şi să-l piepteni foarte bine începând de la ceafă. Aici ai două variante: vei începe să împleteşti direct de la ceafă sau pentru a-ţi fi mai uşor, îţi vei lega porţiunea de păr din faţă cu un elastic, după care vei începe să-l împleteşti spic.
  2.  Chiar dacă nu îţi va ieşi din prima, vei vedea că prin exersare îţi vei îmbunătăţi tehnica şi vei deveni din ce în ce mai bună.
  3.  Împleteşte-te până ajungi în creştetul capului şi prinde-ţi coada cu un elastic.
  4.  Leagă-ţi apoi o nouă coadă cu restul de păr rămas şi ai grijă să îţi arate în faţă cât mai estetic. Dacă mai ai fire rebele, netezeşte-le cu puţin fixativ.
  5.  Ultimul pas constă în realizare cocului din creştetul capului. Aici ai mai multe variante, în funcţie de ce fel de accesorii pentru coc deţii. Dacă nu ai nici primul dispozitiv şi nici buretele de coc, poţi folosi o şosetă mai groasă. Fixează-ţi cocul cu ajutorul a câteva agrafe, pe care trebuie să ai grijă să le ascunzi. La final, accesorizeaza-ţi coafura cu o fundiţă.

În continuare vei găsi 4 videoclipuri cu toţi paşii explicaţi:

În primul vei vedea cum să-ţi realizezi coafură fără fundiţa:

În al doilea este prezentată aceeaşi tehnică cu mici diferenţe. Tu o vei alege pe cea care ţi se pare mai uşoară:

În al treilea vei vedea cum să-ţi realizezi un coc în care poţi înlocui buretele de păr cu o şosetă:

Iar în ultimul videoclip vei vedea, în caz că nu ştii, cum se realizează o coafură spic tradiţională. Exersează-ţi tehnică pe metoda tradiţională şi apoi încearcă să-ţi realizezi şi spicul inversat:

Sfaturi utile:

  • Trebuie să ai părul îndreptat pentru a-ţi fi mai uşor să-ţi realizezi împletitura spic şi pentru a obţine un aspect bine finisat.
  • Dacă ai fire rebele, cizelează-le cu ajutorul fixativului şi a unei periuţe de dinţi.
  • Dacă nu eşti adepta fundiţelor, poţi renunţa la un astfel de accesoriu şi poţi folosi altceva.

Surse art & foto: Pinterest & Youtube.

Ți-a plăcut articolul? Dacă da, atunci da-ne LIKE! 🙂

Articole pe care trebuie sa le citesti:

Vesta din denim – la mare căutare în vara lui 2015 Vesta din denim este cu siguranță un must-have al verii anului 2015, așa că trebuie neapărat să ai și tu una în garderoba ta. Vezi 27 de ținute din care să te inspiri!
Mască din albuș de ou pentru puncte negre Vezi cum poți scăpa de punctele negru cu ajutorul unei măști pe bază de albuș de ou. Metodă este blândă și rezultatele se vor vedea încă de la prima folosire.
6 uleiuri naturale care fac vedetele să arate uimitor Află care sunt acestea şi foloseşte-le dacă doreşti un ten de invidiat ca al vedetelor de la Hollywood!
7 alimente pentru o piele cât mai frumoasă Ai încercat multe produse pentru un ten frumos, însă nu ai obţinut rezultatele dorite? Te-ai gândit că de fapt problema vine din interior şi că pe faţa ta se "citeşte" tot ce mănânci?
Mască naturală pentru părul deteriorat şi lipsit de strălucire Nu lăsa ploaia şi umiditatea să îţi strice coafura! Dacă ai părul tern şi lipsit de viaţă, foloseşte următoarea masca ce îi va reda rapid strălucirea.
Cum să nu te îngraşi la serviciu Spune adio colăceilor şi sculptează-ţi silueta de vis! Vei vedea că este mult mai uşor decât credeai să te menţii în formă la job, dacă vei ţine cont de următoarele sfaturi!
Cele mai bune trucuri pentru buze mai mari Dacă nu te afli printre norocoasele deținătoare ale unor buze senzuale a la Angelina Jolie, apelează la următoarele trucuri. Vei atrage toate privirile cu buzele tale voluptoase!
Învață cum să-ți realizezi singură această coafură chic Nu o să îți vină să crezi cât de ușor se realizează aceasta coafură ce vă scoate la iveală femeia stilată, elegantă și sexy din tine!
8 exerciții ce te vor scăpa de grăsimea abdominală – videoclip Acest set de exerciții durează doar 10 minute, însă rezultatele obținute de pe urma lui sunt excelente!
Cum să fii mândră de felul în care arăți Uitaţi de tiparele false de frumuseţe, puneţi pe primul loc frumuseţea interioară şi arătaţi-vă în lume adevărata faţă! Tu ai curajul să îţi arăţi faţa nemachiată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *